Naar nieuwsoverzicht

Stijging aantal reviews in de bouw: 15.000 x feedback op bouwnu.nl

2 oktober 2019

2 oktober 2019, Zoetermeer – Vergelijkingssite bouwnu.nl heeft vandaag de 15.000e review van een consument ontvangen. In dit geval door een tevreden klant uit Hoogblokland over de prestaties van Selekthuis.  

 15.000 x feedback op bouwnu.nl

Bouwnu.nl is dé review- en vergelijkingssite voor de bouw. Hier zoeken, vinden en vergelijken consumenten op basis van duizenden onafhankelijke reviews bedrijven in de bouw. In de reviews geven klanten feedback op de prestaties van aannemers op het gebied van onder meer (seriematige) nieuwbouw, verbouw, renovatie en aan-, op- en uitbouw.

 

Voor consumenten en bouwbedrijven

Steeds meer consumenten vinden bouwnu.nl. Ook bouwbedrijven weten hun weg te vinden naar het platform om zichzelf te laten zien. Positieve reviews zijn namelijk een motivatie voor bouwbedrijven om door te gaan op de ingeslagen weg. ‘Kritische’ reviews houden bedrijven scherp en dragen bij aan kwaliteitsverbetering. Van een goede kwaliteit profiteren zowel de consument als de bouwbedrijven.

 

Partners

Bouwnu.nl wordt gesteund door Bouwend Nederland, Vakgroep Glas, BouwGarant, Woningborg, SWK, NVBU, NVB Bouw, Bewuste Bouwers en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.