Naar nieuwsoverzicht

Dé gouden tips om je bedrijf & diensten te promoten

19 november 2019

Als je een eigen bouwbedrijf hebt, weet je hoe belangrijk marketing is. Toch kan het er soms bij inschieten om daar actief mee aan de slag te gaan. Met onze simpele tips helpen we je graag een eind op weg. En het mooie: om jouw bedrijf optimaal te promoten heb je absoluut geen jaren ervaring of een enorm budget nodig. Met deze tips kun je gelijk beginnen! 

20191104 afbeelding artikel De gouden tips om je bedrijf diensten te promoten

Je begint natuurlijk met bouwnu.nl

Via bouwnu.nl kunnen klanten je prestaties beoordelen. Ook kunnen ze je via Google nóg makkelijker vinden contact met je opnemen. Maar de beoordeling is vooral veel waard; het nieuwe mond-tot-mond. Want, hoe hoger die beoordeling… juist, hoe groter de kans dat potentiële klanten interesse zullen hebben in jouw diensten. Maak dus snel en eenvoudig een profiel aan.

Versier je bedrijfsauto met een sticker 

Misschien heb je er weleens één gezien toen je op de snelweg reed, of heb je zelfs een setje van ons gekregen: de beroemde bouwnu-autostickers zijn een must voor ieder bouwbedrijf. Zet je gemiddelde cijfer erop en hoppa, gratis reclame onderweg is een feit. De stickers zijn te bestellen door te mailen naar info@bouwnu.nl.

Banner aan je bedrijfspand

Ben je trots op het cijfer dat je op bouwnu.nl hebt? Ben je misschien zelfs uitgeroepen tot Beste Bouwer of Beste Verbouwer van het jaar? Laat het de wereld weten! Bijvoorbeeld op een grote banner aan je bedrijfspand. Dit is een logische en effectieve plek om je doelgroep te laten zien hoe jouw klanten je bedrijf waarderen.

In gesprek via social 

Als bouwbedrijf kun je hier niet omheen: social media. Het biedt enorme kansen, mits je er voor openstaat en hier aandacht aan besteedt. Van een mooi profiel op Instagram waar je op regelmatige basis je nieuw opgeleverde projecten laat zien, tot het snel en vriendelijk beantwoorden van vragen via Facebook: social media is hét medium om met je doelgroep in gesprek te gaan en het engagement te verhogen.

Testimonials van klanten delen

Je klanten zijn je beste reclame, dat kunnen we niet vaak genoeg zeggen. Om optimaal profijt te hebben van positieve klantervaringen is onze tip: deel de testimonials op je eigen website. Het is misschien nét datgene wat een (potentiële) klant over de streep trekt om voor jouw bedrijf te kiezen.

Implementeer de widget van bouwnu.nl

Heb je een Lite-pakket op bouwnu.nl? Dan profiteer je van diverse voordelen, waaronder de bouwnu.nl-widget die je op je eigen site en in je e-mailhandtekening kunt zetten. Het actuele cijfer wordt dan steeds bijgewerkt. Handig, toch?

Door: Buro Barcode