Naar nieuwsoverzicht

Genomineerden Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer 2022 zijn bekend!

16 januari 2023

Het is voor de zesde keer dat bouwnu.nl aandacht besteed aan Nederlands best presterende bouwers en verbouwers in de woningbouw. Vóór corona pakten we groots uit met de uitreiking van de felbegeerde prijzen bij onder meer de BouwBeurs in Utrecht en in de radiostudio van BNR Nieuwsradio. Nu dat weer kan, laten we het zeker niet na! Het BouwBeurs NieuwsCafé, dé hotspot van vakblad De Aannemer, wordt op 9 februari tussen 10:30 uur en 11:15 uur het feestelijke podium waarop de Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van 2022 bekendgemaakt worden tijdens een heuse talkshow op de beursvloer.

Schermafbeelding 2023 01 16 om 13.11.09


De genomineerden 

De genomineerden zijn op de hoogte gebracht. Het zijn de bouwbedrijven die het volgens de consument ‘uitstekend’ hebben gedaan in 2022. In willekeurige volgorde gaat het om deze aannemers, verdeeld over drie categorieën: 

Beste Bouwer 2022 (10 tot en met 49 reviews):

  • Aannemersbedrijf Kuipers B.V. 
  • Bajo Bouw & IJzerwerken
  • M2 Bouw

Beste Bouwer 2022 (50 of meer reviews):  

  • ABB Bouwgroep BV
  • HMU Olsthoorn – ThuisinBouwen
  • Heilijgers

Beste Verbouwer 2022 (10 of meer reviews):

  • Aannemersbedrijf RJ Bouw- en vastgoed 
  • Riezebos Bouwbedrijf
  • Bajo Bouw & IJzerwerken


Door klanten beoordeeld

Bouwbedrijven die actief zijn in (nieuw)bouw en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Die reviews bestaan uit kwalitatieve én kwantitatieve feedback. Ten aanzien van dat laatste: op verschillende onderdelen van het bouwproces wordt een cijfer gegeven, waarbij een overall score prominent wordt getoond op bouwnu.nl. Om mee te doen aan de Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het Jaar moeten bedrijven minimaal tien reviews in 2022 ontvangen hebben.


Reviews over nieuwbouw en verbouw

Bouwbedrijven die zowel werkzaam zijn in nieuwbouw als verbouw kunnen feedback krijgen op beide expertises. Bij het bepalen van de Beste (Ver)Bouwer van 2022 is per prijs onderscheid gemaakt tussen de reviews over nieuwbouw en verbouw.


Eervolle prijs, vakblad De Aannemer en meer...

De Beste Bouwers & Beste Verbouwer worden uitgebreid in het zonnetje gezet tijdens de BouwBeurs in het Nieuwscafé, samen met alle genomineerden. De winnaars ontvangen bovendien een oorkonde en een award, een promotiepakket met onder meer gepersonaliseerde visuals, e-mailhandtekeningen en persberichten. En, vakblad De Aannemer zal de Beste Bouwers en Beste Verbouwer uitgebreid interviewen en fotograferen voor een artikel in de printuitgave van maart 2023. 

Ook dit jaar kan dus niemand om deze kwalitatieve (ver)bouwers heen!