Naar nieuwsoverzicht

De beste bouwers in… Utrecht

12 juli 2019

Positieve reviews, of dat nu mond-tot-mond of via online reviews is, zijn de best mogelijke reclame. En bouwers met de beste recensies zetten we op bouwnu.nl graag extra in het zonnetje! Daarom starten we met de rubriek “De beste bouwers in…” In deze reeks lichten we elk kwartaal de Top 3-bouwers van een provincie uit. Wie scoort het beste binnen de pijlers advies, afspraken nakomen, communicatie, netheid, prijs/kwaliteit en vakmanschap?

Van Ommeren2

We trappen af in de provincie Utrecht, waar Bouwbedrijf Van Ommeren de onbetwiste nummer 1 is, gevolgd door Lithos Bouw & Ontwikkeling en Riz Bouw B.V. De cijfers zijn het gemiddelde van de afgelopen 3 maanden: 1 april tot 1 juli (n.b.: alleen bedrijven die in die periode 3 of meer reviews hebben ontvangen dingen mee naar de podiumplaatsen).

Top 3 in Utrecht

  1. Bouwbedrijf Van Ommeren (10)
  2. Lithos Bouw & Ontwikkeling (8,2)
  3. Riz Bouw B.V. (7,5)

Er kan er maar één de winnaar zijn

Met een 10 is Bouwbedrijf Van Ommeren de overduidelijke winnaar. Dat is eigenlijk te mooi om waar te zijn! Jan van Ommeren: “Ja, dit is bijna verdacht. Als er eenmaal een 10 is gegeven, durven anderen misschien niet snel een 8 te geven? Hoe dan ook zijn we vereerd met de mooie reviews. We zijn niet altijd de goedkoopste, maar leveren een hoge kwaliteit die zich heel goed verhoudt naar de prijs. Ook doen we er alles aan om onze afspraken na te komen. Daarnaast denk ik dat we goed luisteren naar wat de klant wil. Niet alleen vooraf, maar ook tijdens de bouw. Als je tegen onvoorziene problemen aanloopt is goede en snelle communicatie belangrijk. Dat wordt gewaardeerd en dat laten deze reviews ook zien.”

Van Ommeren

Project van Van Ommeren

Trotse nummers 2 en 3

Lithos Bouw & Ontwikkeling, de trotse nummer 2, scoort het hoogste binnen de pijlers netheid, prijs/kwaliteit en vakmanschap. Karin Scholten, verkoopcoördinator bij Lithos: “We bieden een hoge kwaliteit. Dat horen we bijna altijd terug. Ook zijn we heel vroeg en persoonlijk bij onze klanten betrokken, soms al in de aankoopfase. Onze projectleider zit dan bij de makelaar aan tafel om specifieke en individuele wensen van de kopers door te spreken. Zo hebben mensen voor de aankoop al een duidelijk beeld van wat er mogelijk is. En dat komt het eindresultaat absoluut ten goede.”

Riz Bouw scoort het beste op 'afspraken nakomen'. Kersverse bewoners van opgeleverde nieuwbouwwoningen in Berkel en Rodenrijs geven dit bedrijf op dit onderdeel in de recensies op bouwnu.nl zelfs veelvuldig een 10. 

Gefeliciteerd Bouwbedrijf Van Ommeren, Lithos Bouw & Ontwikkeling en Riz Bouw!