Naar nieuwsoverzicht

Grote verbouwplannen of een nieuwbouwwoning? Dit zijn de leukste beurzen

2 september 2019

Als je een nieuwbouwwoning koopt, of al hebt gekocht, moeten er veel keuzes gemaakt worden. Dat begint vanaf het moment dat je de koop- of aannemingsovereenkomst tekent. Extra inspiratie is dan meer dan welkom. En waar kan je die beter opdoen dan op een beurs, speciaal voor woningkopers zoals jij! Geen nieuwe woning, maar wel grote verbouwplannen? Ook dan kan het bezoeken van een beurs uitkomst bieden. De leukste en meest nuttige hebben we voor je op een rijtje gezet.

Grote verbouwplannen of een nieuwbouwwoning Dit zijn de leukste beurzen

Beurs Eigen Huis - 20 t/m 22 september 2019 - Jaarbeurs Utrecht

Ga je bouwen of verbouwen of staat er een grootschalige renovatie van je woning op de planning? Zet dan een streep door je agenda op 20, 21 of 22 september en kom naar Beurs Eigen Huis: de grootste bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. Of je nou inspiratie wilt opdoen voor een nieuwe badkamer of keuken, je een knoop wil doorhakken over wel of niet een dakraam in je nieuwbouwwoning of meer inzicht wilt in hoe je je nieuwe woning energiezuinig kunt laten bouwen: dit is de beurs waar je niet alleen inspiratie opdoet, maar ook professioneel advies krijgt.

Vt wonen&design beurs - 1 t/m 6 oktober 2019 - Amsterdam RAI

Dit is dé beurs voor woningbezitters die op zoek zijn naar meer info en inspiratie voor hun aankomende verbouwing. Vragen als: ‘Wat is de de beste oplossing voor uitbouw?’ of: ‘Hoe betrek ik de keuken bij mijn woonkamer?’ worden hier ruimschoots beantwoordt. Je kunt advies krijgen van onder meer architecten, stylisten of klimaatexperts. Met het (ver)bouwadvies dat je krijgt, kan je thuis direct verder. Wel van tevoren even een afspraak maken voor zo’n adviesgesprek (à 17,50 euro) via de website.

TuinIdee - 13 t/m 16 februari 2020 - Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Inspiratie nodig voor je tuin? Nu al die aandacht uitgaat naar je nieuwbouwwoning an sich, zou je die bijna vergeten! Tijdens TuinIdee kun je je vergapen aan de vele inspiratietuinen en onder andere een gratis tuinschets laten maken. Groene inspiratie verzekerd!

Wonen & Co - 12 t/m 15 maart 2020 - MartiniPlaza Groningen

Het duurt nog even, maar in het noorden van het land vindt in het aankomende voorjaar de Wonen & Co beurs plaats. Deze staat geheel in het teken van wereldwijd wonen. Met veel aandacht voor nieuwbouw en bestaande bouw, bouwen en klussen, maar ook de laatste interieurtrends.

Besluit je een beurs te zoeken? Dan hebben we een tip voor je. Neem foto’s, tekeningen en/of de afmetingen mee van de ruimte waar jij mee aan de slag wilt gaan. Zo kan je op de beurs nóg gerichter advies krijgen. 

Veel plezier en vooral inspiratie toegewenst!