Naar nieuwsoverzicht

De leukste cadeautips bij oplevering nieuwbouw en verbouw

5 juli 2019

Na een intensieve bouwperiode zit het er eindelijk op. De oplevering van de nieuwbouwwoning staat ingepland en de kersverse bewoners staan te springen om hun nieuwe of 'vernieuwde' plek te betrekken. Hoe leuk is het om deze periode prettig af te sluiten en tijdens dit bijzondere moment de nieuwe bewoners te verrassen met een origineel cadeau? En dan het liefst een cadeau waar de bewoners echt wat aan hebben natuurlijk. In dit artikel geven we je 5 cadeautips. Zowel geschikt bij oplevering van een nieuwbouwwoning alsof na een afgeronde aanbouw of grote verbouwing!

deurmat bouwer cadeau oplevering huis

1. Met de deur(mat) in huis vallen

Een nieuw of verbouwd huis betekent veel bezoek op de stoep. Een deurmat voor de deur mag dan niet ontbreken. Van een simpele versie tot een originele mat met grappige of persoonlijke tekst. Ook handig: jij kunt er subtiel het logo van je bouw- of aannemingsbedrijf op kwijt. 

2. Vuurtje stoken

Een vuurkorf staat voor sfeer, gezelligheid en lange (zomer)avonden. Is het niet leuk om daar aan bij te kunnen dragen? Vuurkorven heb je in allerlei soorten en maten. Daarom zijn ze zowel geschikt voor in een (grote) tuin, op het balkon of dakterras.

3. Geheugensteuntje

De eerste weken in een nieuw of net verbouwd huis kunnen hectisch zijn. Een memobord biedt dan uitkomst. Van to do’s en boodschappenlijstjes tot net binnengekomen kaarten van vrienden en familie. Het past er allemaal op! En de nieuwe bewoners krijgen er een glimlach van. 

4. Sleutel tot succes

De nieuwe sleutels zijn uitgedeeld... Maar waar laat je die nou? Met een sleutelkastje, bijvoorbeeld met jullie logo erop, laten de kersverse bewoners hun sleutels nooit meer ergens slingeren. Handig, toch? Bovendien ben je elke dag een keer of 4 in beeld bij jouw klanten of kopers, die best wel eens de vraag krijgen of ze nog een goed bouwbedrijf kennen... 1 en 1 is 2!

5. Bloemetjes buiten (of binnen) zetten 

Het is misschien een open deur, maar met een bos bloemen zit je altijd goed. Wie wordt nou niet vrolijk van een mooie bos in een nieuw of prachtig verbouwd huis? Een bloemetje tussen de nog onuitgepakte dozen staat alleen wat minder gezellig. En waar hebben we die vaas ook alweer ingepakt…? Met een tegoedbon, bijvoorbeeld de BloemenCadeaubon of gift card van Bloomon, is dat probleem gelijk opgelost. Zo kunnen de nieuwe bewoners zelf bepalen wanneer ze hun huis opfleuren met een mooi bossie bloemen. 

6. Aan het werk! 

Heb je de droomkeuken van jouw klanten gerealiseerd? Heeft badkamer een facelift gehad of kunnen de bewoners vanaf nu genieten van een heerlijk verwarmd buitenhuisje in de achtertuin? Denk dan aan een passend cadeau bij het 'werk'. Een mooi schort voor het stel, twee badlakens of ochtendjassen of juist een toolbox met wat tuingereedschap erin. Vergeet niet om ergens subtiel een logo te zetten of een leuke quote; 'Het werk is gedaan, nu is de beurt aan jou' bijvoorbeeld.