Naar nieuwsoverzicht

Bouwbedrijf Vosman: ambitieus bedrijf met een luisterend oor.

22 januari 2018 - Beste Bouwer - Nieuwbouw

Beste Bouwer 2017 winnaar Bouwbedrijf Vosman

Vlnr: Remco Harink en Martijn Blankenvoorde van Bouwbedrijf Vosman en Edwin Groot van bouwnu.nl

 

Voor de tweede keer Beste Bouwer, maar nu een andere categorie. Wat heeft u gedaan?

“Na het succes van vorig jaar hebben we dit jaar al onze klanten gevraagd waarvan de woning werd opgeleverd in 2017 een review te schrijven.  In 2016 waren we hier nog niet zo fanatiek mee bezig. We hebben nu een goed beeld van de tevredenheid van de klanten welke we kunnen tonen aan nieuwe klanten op onze site en die van bouwnu.nl.

 

Wat voor impact heeft de prijs van vorig jaar op jullie gehad?

“Veel! Daar stonden we van te kijken. Vorig jaar was het nog nieuw en het was de eerste keer dat de prijs Beste Bouwer werd uitgereikt. Dus het effect wisten we nog niet. We hebben wel op Facebook en in de krant het een en ander geplaatst. We hebben daarop enorm veel reacties gekregen. Klanten, onderaannemers maar ook het college B&W van de gemeente Raalte feliciteerde ons.

 

Heeft u door het behalen van de prijs vorig jaar nieuwe klanten gekregen?

“100% zeker dat we door de prijs nieuwe klanten hebben gekregen. We hebben de bouwnu.nl review-widget op onze site staan. En dan zijn we ook nog goed vindbaar op de site van bouwnu.nl. We krijgen ook veel aanvragen buiten ons werkgebied en die komen vaak via bouwnu.nl. Het leeft echt onder mensen. We doen het allemaal toch reviews zoeken? En dat merken we met bouwnu.nl ook.

 

Wat is de ambitie voor volgend jaar?

"We gaan dit jaar ongeveer 65 woningen bouwen en we gaan de klanten weer om reviews vragen. Niet iedereen vult het natuurlijk in, maar hopelijk wel weer 50 of meer klanten.

 

Wat is jullie kracht?

“Betrokkenheid. Wij zijn heel betrokken bij de klant gedurende het hele proces. We luisteren naar de klanten. We maken wel eens een foutje, maar we luisteren en lossen het op. Onze doelstelling is een tevreden klant. Er zit voor ons niets tussenin. Iedereen binnen ons bedrijf deelt de passie voor het vak en de tevreden klant; van stagiair tot directeur.
Wij realiseren ons dat de klant vaak zijn hele leven werkt voor een nieuwe woning. Er zit veel emotie omheen. En die emotie voelen wij.
Onze klanten zeggen nagenoeg nooit “bouwen doe ik nooit meer”. Het komt zelfs vaak voor dat klanten later zeggen ik ga nog een keer bouwen met jullie. Een beter compliment kun je niet krijgen!
We moeten ons bij iedere klant weer bewijzen en dankzij bouwnu.nl kunnen we ook laten zien dat we het goed doen.” 

 

Klik hier voor het overzicht van de overige topscoorders van 2017.