Naar nieuwsoverzicht

Bouwbedrijf J.P. Leguijt: al 7 generaties bekende bouwer Noord-Holland

22 januari 2018 - Beste Bouwer - Verbouw - BouwGarant

Beste-Verbouwer-2017-winnaar-Bouwbedrijf-J.P.-Leguijt

Vlnr: Jan Piet Leguijt, Jose Overeem van Bouwbedrijf J.P. Leguijt en Edwin Groot van bouwnu.nl 

 

Wie en wat voor bouwbedrijf is J.P. Leguijt?

“Ik ben eigenaar van J.P. Leguijt. Het bedrijf bestaat sinds 1799. Ik heb het bedrijf overgenomen van mijn vader. Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in verbouw, aanbouw en onderhoud. We zijn met zes medewerkers en hebben onze opdrachtgevers in Noord-Holland. Wij hebben zakelijke opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld de provincie, maar ook veel particulieren en die hebben wij reviews gevraagd voor bouwnu.nl”

 

Hoe komt u aan de reviews?

“Sinds 1,5 jaar zijn we begonnen met de link naar de Bouwnu-vragenlijst mee te sturen bij iedere factuur. Ik wist eigenlijk niet dat er een prijs voor was. Maar nu we hem hebben zijn we er erg blij mee! Een mooie beloning.”

 

Wat is jullie geheim?

“Het zit in mijn karakter om goed en duidelijk te communiceren. Van offerte tot oplevering houden we goed contact met onze klanten. Van de simpelste dingen tot de uitgebreide uitzoekvragen. Ik reageer direct op een vraag en ik koppel terug wat de klant wil. Ik verwacht dat ook van leveranciers, want dan kan ik het onder controle houden. Onze medewerkers zijn zelfstandig en oplossingsgericht en daar laat ik ze vrij in.”

 

Waarom werken jullie met bouwnu.nl?

“Het is vertrouwd en is een samenwerkingspartner van BouwGarant, waar wij lid van zijn. En we vinden het van toegevoegde waarde om te weten wat klanten van ons vinden. Want als ik ze het rechtstreeks vraag weet je nooit of je een eerlijk antwoord of een sociaal wenselijk antwoord krijgt. En omdat bouwnu.nl onafhankelijk is, geven klanten toch anders antwoord dan rechtstreeks aan ons.”

 

Wat gaat u dit jaar doen?

“Ik ga gewoon op dezelfde voet verder. Dit is mijn werkwijze sinds ik het bedrijf van mijn vader heb overgenomen. En als het werkt werkt het!”

 

Klik hier voor het overzicht van de overige topscoorders van 2017.