Naar nieuwsoverzicht

Bot & van der Ham – ThuisinBouwen Beste Bouwer 2021 (>50 reviews)

15 februari 2022

De Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het Jaar 2021 zijn bekend. En ook dit jaar staan we daar uitgebreid bij stil. Bouwbedrijven die actief zijn in nieuw- en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende onderdelen een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.

 

Beste Bouwer 2021

In de categorie Beste Bouwer (>50 reviews) hebben onderstaande bedrijven een podiumplaats gekregen, op basis van de beoordelingen van kopers in 2021. Bot & van der Ham – ThuisinBouwen uit Meerkerk mag zich een heel jaar lang met deze titel prijzen!

Top 3 Beste Bouwers (>50 reviews)

1. Bot & van der Ham – ThuisinBouwen uit Meerkerk
2. Heilijgers uit Amersfoort
3. Maas-Jacobs Bouwbedrijf uit Zundert

Beste Bouwer 2021 Bot van der Ham ThuisinBouwen 003

 

Bot & van der Ham – ThuisinBouwen | gemiddelde score 9,1

Bij Bot & van der Ham | ThuisinBouwen staat kwaliteit voorop. Samen met dochterondernemingen HMU Olsthoorn te De Lier, Drent & Welling te Huizen en Zee & Bra te Steenbergen opereert ze landelijk onder de noemer: ThuisinBouwen. Zij ontzorgen de klant door de belangen tijdens elke fase van het bouwproces optimaal te behartigen. En dat is te zien in de cijfers en positieve feedback van de klanten. Bot & van der Ham | ThuisinBouwen toont hoe consequent zij zijn in dienstverlening, kwaliteit en service. Zij mogen zich dan ook terecht en met verve Beste Bouwer 2021 noemen.

Jan de Bruijn spreekt namens Bot & Van der Ham | ThuisinBouwen en neemt voor de vierde keer op rij de eerste prijs in deze categorie in ontvangst, onder de vlag van ThuisinBouwen. “Het is niet de eerste keer dat we de prijs winnen, maar het blijft toch iedere keer een verrassing om uiteindelijk te winnen. Dat doen we met al onze medewerkers en daar zijn we ontzettend trots op. ThuisinBouwen staat voor samenwerken en samen bouwen. Dat is de kracht van ons bedrijf en daar speelt communicatie een cruciale rol in. Met Bot & Van der Ham | ThuisinBouwen doen we er alles aan om de klant volledig te ontzorgen. We zijn altijd bereikbaar, houden hen op de hoogte en zijn duidelijk over verwachtingen. We zorgen ervoor dat de klant zicht serieus genomen en gehoord voelt. Bovendien wordt iedere review intern besproken, we vieren de successen en leren van de minder goede beoordelingen. Daar hechten we veel waarde aan. Zo zorgen we ervoor dat ieder project nóg beter uitgevoerd wordt. En dat zie je terug in onze cijfers op bouwnu.nl.”

Zie hier wie in de top 3 staan van de Beste Bouwer 2021 (10-49 reviews)

Zie hier wie in de top 3 staan van de Beste Verbouwer 2021 (vanaf 10 reviews)

 

Bekendmaking Top 10

Op 1 maart a.s. - lees: Nationale Complimentendag - wordt de volledige Top 10 van de drie categorieën bekendgemaakt. Want ook de bedrijven die niet op het podium stonden, maar wel in hun bedrijfsvoering een klantgerichte benadering toepassen, verdienen het om vermeld te worden.