Naar nieuwsoverzicht

Billboardcampagne Bouwnu: vind, vergelijk en beoordeel jouw aannemer

28 mei 2018 - Bill boards

Op bouwnu.nl vind je niet alleen een geschikte aannemer in jouw regio, maar kun je deze dankzij reviews ook goed vergelijken met andere bouwbedrijven.

De billboardcampagne is door SKB (stichting Klantgericht Bouwen) ingezet voor de website bouwnu.nl ter vergroting van de naamsbekendheid. In de gemeenten Den Haag, Leiden, Rijswijk, Almere, Delft, Eindhoven, Haarlem, Hilversum en Schiedam staan op verschillende plekken grote billboards met de tekst:

Billboardcampagne


Consumenten kunnen op de website de geschikte aannemer vinden voor hun bouwproject of (ver)bouwing door eenvoudig bouwbedrijven in hun regio te vergelijken met elkaar. Ook kunnen zij feedback geven op de prestaties van de aannemer. Op dit platform staan meer dan tienduizend onafhankelijke reviews en inmiddels zijn er al bijna 4.000 bouwbedrijven te vinden op bouwnu.nl.

Partners
Bouwnu.nl wordt gesteund door Bouwend Nederland, Bouwgarant, Woningborg, Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties, Vereniging voor Ontwikkelaars en Bouwondernemers, Glasbranche Organisatie, SWK (garantie- en waarborgfonds), NVB Bouw en Bewuste Bouwers.