Naar nieuwsoverzicht

Voorlichtingsbijeenkomst 'Nut en noodzaak van reviews in de bouw'

29 mei 2018 - Review - Bijeenkomst - Klantenvertellen - Negatieve review - Reageren op reviews

Geen organisatie of bedrijf ontkomt er tegenwoordig aan; reviews en recensies zijn aan de orde van de dag. Of dat nu voor een beleving in een hotel, restaurant of eventlocatie is. Maar waarom zou een aannemer zich kwetsbaar opstellen en wat is de reden dat consumenten de moeite nemen om een review te plaatsen over de prestaties van hun bouwer?

We bespreken het nut en de noodzaak van reviews tijdens een bijeenkomst op 27 juni a.s.

Bijeenkomst Nut en noodzaak reviews in de bouwProgramma

‘The proof of the pudding is in the tasting’

We leren het meest van de learnings én de succesverhalen van aannemers, maar ook van de meningen van consumenten. Daarom zullen we in een carrousel van ervaringen diverse onderwerpen aansnijden in samenwerking met Klanten Vertellen; hoe gaan aannemers om met hun reviews, wat betekent een negatieve review voor uw imago, is het verstandig om publiekelijk te reageren, hoe betrouwbaar zijn reviews en hoe wordt dit gecontroleerd en vooral ook; wanneer besluit een consument een review te plaatsen?

Naast verschillende aannemers vertelt de initiator en oud-directeur van reviewsite www.IENS.nl, Iens Boswijk, over het belang van dit platform en hoe ook u voordeel kunt halen uit zo veel mogelijk recensies op www.bouwnu.nl. Uit onderzoek (Klantenvertellen 2017) blijkt namelijk dat 80% van de consumenten zich laat beïnvloeden door reviews; focus op dit kanaal is niet voor niets.

Speciaal voor aanwezigen
Als u met uw bedrijf op bouwnu.nl staat en u aanwezig bent op deze bijeenkomst, krijgt u direct de mogelijkheid uw bedrijfsprofiel aan te (laten) passen door experts. Dat kan zowel na de sessie als later tijdens een telefonische afspraak.

Datum: Woensdag, 27 juni 2018
Tijd: 15.00-16.30 uur met aansluitend een netwerkborrel en gelegenheid om na te praten
Plaats: 
Hotel Van der Valk Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen

Voor wie? Voor alle leden in het gebied van Regio Randstad Noord.
Gratis toegankelijk.

Aanmelden
Stuur een email naar evenementen@bouwendnederland.nl om u aan te melden.