Naar nieuwsoverzicht

Beste Bouwer(s) 2018 en Beste Verbouwer 2018 bekend

8 februari 2019 - Beste Bouwer - Beste Verbouwer - BouwBeurs - M2 Bouw - Aannemingsbouwbedrijf Van der Helden - Bot & van der Ham - ThuisinBouwen

Voor de derde keer op rij organiseerde de vergelijkingswebsite bouwnu.nl de verkiezing van de Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het Jaar. In de categorie Beste Bouwer (10 t/m 49 nieuwbouw reviews) is M2 Bouw de winnaar. De Beste Bouwer (50 of meer nieuwbouw reviews) is Bot & van der Ham – ThuisinBouwen. En de Beste Verbouwer (10 of meer verbouw reviews) is Aannemersbouwbedrijf van der Helden. De uitreiking van deze felbegeerde prijzen vond 7 februari jl. plaats in het BouwBeurs Nieuwscafé, de stand van vakblad De Aannemer.

Door klanten beoordeeld
Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in (nieuw)bouw en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende punten een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.

Reviews over nieuwbouw en verbouw
Bouwbedrijven die zowel werkzaam zijn in de (nieuw)bouw als verbouw kunnen feedback krijgen op deze twee expertises. Bij het bepalen van de Beste (Ver)Bouwer van 2018 is per prijs onderscheid gemaakt tussen de reviews over nieuwbouw en verbouw.

Tafelgesprek bouwnu Beste Bouwer BouwBeurs 2019

Beste Bouwer 2018 (categorie 10 t/m 49 nieuwbouw reviews)
1e plaats: M2 Bouw uit Dedemsvaart
2e plaats: Bouwbedrijf Hoogeslag B.V. uit Marienheem
3e plaats: kwadraat bouw b.v. uit Leerdam

Beste Bouwer 2018 (categorie 50 of meer nieuwbouw reviews)
1e plaats: Bot & van der Ham – ThuisinBouwen uit Meerkerk
2e plaats: Van Wijnen Harderwijk B.V.
3e plaats: Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort

Beste Verbouwer 2018 (10 of meer verbouw reviews)
1e plaats: Aannemersbouwbedrijf van der Helden uit Ophemert
Gedeelde 2e plaats: Cammeraat Bouwtechniek uit Waddinxveen
Gedeelde 2e plaats: Invano Bouw uit Wijdenes

Reacties winnende bouwbedrijven
Op de vraag waarom deze bouwbedrijven hoge beoordelingen ontvangen van consumenten op bouwnu.nl, geven ze verschillende antwoorden, met als gemene deler: de kracht zit ‘m in goede en duidelijke communicatie, een transparante en toegankelijke houding en vooral het managen van verwachtingen.

 

Beste Bouwer 2018 (10 t/m 49 nieuwbouw reviews)

Rick van der Most van M2 Bouw uit Dedemsvaart: “Kwaliteit is ons uitgangspunt. Maatwerk en flexibiliteit staan bij ons altijd voorop. Luisteren naar de opdrachtgever, korte lijnen, heldere communicatie en dan... handen uit de mouwen, want bouwen is nu eenmaal onze passie. Door echt te luisteren naar de klant en met behulp van open, eerlijke en heldere communicatie met korte lijnen doen wij ons best om kwaliteit en vakmanschap af te leveren bij elke klus, groot of klein.”

M2 Bouw Bouwnu 2

 

Beste Bouwer 2018 (50 of meer nieuwbouw reviews)

Marianne Ouajnan van Bot & van der Ham – ThuisinBouwen uit Meerkerk: “Met bevlogenheid en inspiratie begeleiden we onze klanten op ons unieke, op de koper ingericht inspiratiecentrum. We zorgen ervoor dat de koper het gehele proces overziet en van onze kwaliteit overtuigd raakt. Dat ziet de koper terug in de bouw van zijn nieuwe thuis. En dát zorgt dan voor een tevreden klant met een mooie review!”

Bot van der Ham ThuisinBouwen2

 

Beste Verbouwer 2018 (10 of meer verbouw reviews)

Wim van der Helden van Aannemingsbouwbedrijf van der Helden uit Ophemert: “Voor het krijgen van goede reviews zijn meerdere zaken van belang; zowel aan de praktische als adviserende kant. Wij vinden reviews belangrijk omdat we graag de ervaringen van klanten meten ten behoeve van verbeterpunten. In oriënterende gesprekken horen we vaak dat potentiële klanten de reviews meenemen in hun besluitvorming om met ons in zee te gaan. En, de feedback motiveert onze medewerkers: erg leuk als je achteraf complimenten krijgt over het geleverde werk!”

Van der Helden bouwnu2

Samen staan we sterk
Structureel werkt bouwnu.nl aan een goede online vindbaarheid, onder andere door veel aandacht te hebben voor SEO en SEA, ten bate van zowel het platform als de bouwbedrijven die zich erop profileren. Ook focust bouwnu.nl op zichtbaarheid, bijvoorbeeld door middel van social media, landelijke billboardcampagnes en samenwerkingsverbanden met onder andere Bouwend Nederland, BouwGarant, SWK, NVB, Bewuste Bouwers, het ministerie van BZK, Woningborg en Klantenvertellen/DTG. Meerdere live events zoals de uitreiking van de Beste (Ver)Bouwer en kennisbijeenkomsten zorgen bovendien voor persoonlijk contact met de sector. 

Samen staan we voor kwaliteit zodat consumenten, bouwbedrijven en de branche ervan kunnen profiteren!

 

Klik hier voor de top 10 Beste (Ver)Bouwers.