Naar nieuwsoverzicht

Aannemersbedrijf Kuipers Beste Bouwer 2021 (10-49 reviews)

15 februari 2022

De Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het Jaar 2021 zijn bekend. En ook dit jaar staan we daar uitgebreid bij stil. Bouwbedrijven die actief zijn in nieuw- en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende onderdelen een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.

 

Beste Bouwer 2021

In de categorie Beste Bouwer (10-49 reviews) hebben onderstaande bedrijven een podiumplaats gekregen, op basis van de beoordelingen van kopers in 2021. Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen mag zich een heel jaar lang met deze titel prijzen!

Top 3 Beste Bouwers (10-49 reviews)

1. Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen
2. Bouwbedrijf Westerhof uit Vriezenveen
3. Bouwbedrijf Regeling Beerzerveld uit Beerzerveld

 

Beste Bouwer 2021 Aannemersbedrijf Kuipers B.V.

V.l.n.r. Edwin Groot (directeur SKB), Fons Meijer (directeur), Robin Oude Lansink (projectleider) en Alwin Büter (kopersbegeleider)


Aannemersbedrijf Kuipers | gemiddelde score 9,9

Aannemersbedrijf Kuipers investeert in haar vakmensen. Om de kwaliteit van het bouwproduct en het bouwproces te kunnen blijven verbeteren, investeren zij steeds in de kwaliteit van de organisatie. Door opleiding en instructie van personeel, het vastleggen en verbeteren van de werkprocessen en het werken met goed onderhouden en modern materiaal. En deze investering werpt zijn vruchten af. Op het onderdeel Vakmensen scoort Aannemersbedrijf Kuipers een 10! Ook op de andere onderdelen scoort het bedrijf ontzettend hoog. Een bijzondere prestatie om zo goed beoordeeld te worden, gedurende een heel jaar. En dat wordt beloond met de titel Beste Bouwer 2021.

Fons Meijer neemt namens Aannemersbedrijf Kuipers Langeveen de prijs van Beste Bouwer 2021 in ontvangst. “Wij zijn bijzonder trots dat we uit duizenden bedrijven zijn gekozen als Beste Bouwer van Nederland en daar bedank ik al onze medewerkers en partners voor. De klant beoordeelt ons met mooie cijfers en positieve feedback omdat we uitgebreid aandacht hebben voor onze klanten en zorgen voor duidelijke communicatie, vooraf, tijdens en na het bouwproces. De samenwerking met onze partner Brummelhuis stelt ons in staat onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Er komt in het bouwproces natuurlijk ontzettend veel informatie op klanten af en als je dat beseft, begrijp je dat je hen mee moet nemen in het proces. Want zoals wij bij Kuipers altijd zeggen: ‘Aandacht maakt alles mooier!’. En dat is precies hoe wij werken. We nemen de klant aan de hand, van het ontwerp in ons Bouwinspiratie Centrum in Deventer tot de uitvoering op locatie. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door ons professionele en enthousiaste team, dat veel plezier in het werk heeft. En als de sfeer binnen het bedrijf goed is, dan is de sfeer naar de klant ook goed. Daar doe je het als bedrijf uiteindelijk allemaal voor.”

Zie hier wie in de top 3 staan van de Beste Bouwer 2021 (>50 reviews)

Zie hier wie in de top 3 staan van de Beste Verbouwer 2021 (vanaf 10 reviews)

 

Bekendmaking Top 10

Op 1 maart a.s. - lees: Nationale Complimentendag - wordt de volledige Top 10 van de drie categorieën bekendgemaakt. Want ook de bedrijven die niet op het podium stonden, maar wel in hun bedrijfsvoering een klantgerichte benadering toepassen, verdienen het om vermeld te worden.