Naar nieuwsoverzicht

De 5000e review is voor Aannemersbedrijf Meerbouw Pijnacker

10 november 2016

Taart 5000e reviewEind oktober kwam de 5000e review binnen op Bouwnu en daar zijn we heel trots op. Hij werd gegeven door Cock van der Werf, die een grote verbouwing door Meerbouw Pijnacker liet uitvoeren. Edwin Groot, directeur van Stichting Klantgericht Bouwen in initiatiefnemer van Bouwnu.nl, vertrok met een bloemetje naar Pijnacker om deze mijlpaal samen met de aannemer en opdrachtgever te vieren.

de 5000e reviewgever en krijgerZo gevraagd, zo gedaan

Van Der Werf kreeg van zijn aannemer de vraag of hij een review wilde geven op Bouwnu.nl. Hij schreef de review omdat hij zeer tevreden was. Maar als dat niet zo was geweest, had hij dat evengoed gedaan. “Ik denk dat dit een heel goede manier is om consumenten van informatie te voorzien en wegwijs te maken bij hun keuze voor een bouwer”, zegt hij. “Wanneer ik in de toekomst weer werkzaamheden wil laten uitvoeren, is het zeer waarschijnlijk dat ik bouwnu.nl zal raadplegen bij mijn keuze.”

Bouwnu is eigenlijk heel logisch

Edwin Groot: “Ik ben heel blij met de grote groei in het aantal reviews. Dat bevestigt echt dat we voorzien in een vraag. Als je een hotel boekt, of een restaurant uitkiest, is het de normaalste zaak van de wereld om even online te checken wat eerdere bezoekers ervan vonden. Met bouwnu.nl kun je dat ook doen als je een bouw- of verbouwproject gaat doen. Heel logisch toch?”

Lees ook het nieuwsbericht op de website van Bouwend Nederland.