Naar nieuwsoverzicht

2 vliegen: BouwBeurs & Beste (Ver)Bouwer 2018

19 december 2018

Van 4 tot en met 8 februari 2019 ontvangen ruim 600 exposanten zo'n 75.000 vakbezoekers in Jaarbeurs Utrecht. De BouwBeurs is hiermee de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Op 7 februari om 11.00 uur maken wij in dit epicentrum van de bouw bekend welke bedrijven de Beste Bouwer & Beste Verbouwer van 2018 zijn. Dat gebeurt in het Nieuwscafé, de stand van vakblad Aannemer. We heten iedereen van harte welkom bij de uitreiking!

BouwBeurs 2019
Een dag BouwBeurs is een dag on tour om je vakkennis te vergroten. Hier krijg je antwoord van deskundigen. Natuurlijk van honderden exposanten, maar ook tijdens presentaties in de verschillende expertise-theaters. "Er wordt weer gebouwd, de bouwsector draait op volle toeren. Hoe vind je de juiste vaklui op het juiste moment? Wanneer stap je over op BIM? Wel of niet in loondienst? Wanneer investeren in automatiseren? Hoe krijg jij de klus geklaard en sta je in je kracht?, dat zijn vragen die volgens de organisatie van de BouwBeurs spelen in de sector en waar op de beursvloer aandacht aan wordt besteed.

Beste Bouwer & Beste Verbouwer
Voor de derde keer op rij organiseren we de verkiezing van de Beste (Ver)Bouwer van het Jaar. Bouwnu.nl kent de prijzen toe in drie categorieën:

  • Beste Bouwer tot 50 nieuwbouwreviews per jaar;
  • Beste Bouwer 50 of meer nieuwbouwreviews per jaar;
  • Beste Verbouwer.

Beste Bouwer 2018 Logo bouwnu.nl nieuws
Voorwaarden / criteria:
Elk bedrijf met minimaal 10 reviews (gegeven in 2018) op het gebied van nieuwbouw of verbouw maakt kans op de titel Beste Bouwer 2018 of Beste Verbouwer 2018. De score is het gemiddelde van alle verbouw- of nieuwbouwreviews. En, het mag voor zich spreken dat het bedrijf zich presenteert op bouwnu.nl.