Naar nieuwsoverzicht

Duizend aannemers vulden bedrijfsprofiel bouwnu.nl aan

23 maart 2015

Ruim duizend aannemers hebben inmiddels gebruik gemaakt van de unieke activatiecode voor het beheer van het bedrijfsprofiel op bouwnu.nl. Dat is een derde van de aangeschreven aannemers. Met een volledig ingevuld profiel kan elke consument of zakelijke opdrachtgever via ouwnu.nl een passende aannemer voor het bouwproject vinden.

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen, hiermee wil zij de tevredenheid van consumenten na een bouwproject vergroten en daarmee het imago van de bouwsector verbeteren.

Voor een consument is een verbouwing of de bouw van een woning een ingrijpende gebeurtenis. De consument begeeft zich op onbekend terrein en komt voor soms lastige keuzes te staan. Een goede aannemer neemt de zorg uit handen. Uitgebreide informatie over de aannemer, zoals het werkgebied, specialisatie en certificeringen helpen bij de zoektocht.

“Onze ervaring leert dat er veel waarde wordt gehecht aan reviews. Ook bij andere sectoren wordt geregeld online naar beoordelingen gezocht, zo blijkt uit het succes van Iens.nl in de horeca en Zoover.nl in de reisbranche. Voor de aannemer zijn de beoordelingen een uitstekend marketingmiddel, daarnaast geeft het inzicht in de behoefte van de klant, waardoor de ondernemer gericht kan verbeteren,” vertelt Edwin Groot, directeur Stichting Klantgericht Bouwen. De stichting heeft ruim tien jaar ervaring in het meten van prestaties van aannemers.