Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,0

Afspraken nakomen 7,0

Vakmanschap 9,0

Advies 9,0

Communicatie 6,0

Prijs/kwaliteit 8,0

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

20 juli 2016

R Lubberding, Weerselo

Verbouw: Indelingswijziging

Het afhandelen van zaken na de daadwerkelijke bouw en het uitvoeren van de open punten achteraf verloopt zeer langzaam. Ik herinner me dit nog van de bouw aan Erve Wilms en ook nu weer. Dit is echt een punt wat verbeterd moet worden. Bedenk ook dat dit voor de meeste mensen het laatste is wat ze aan contact met jullie hebben. Als dit moeizaam verloopt is de uiteindelijke indruk die achterblijft negatiever dan dat jullie aan de hand van de geleverde kwaliteit verdienen.
In het traject voorafgaand aan de verbouw hebben wij zeer goed advies gekregen. Dit is echt een meerwaarde voor ons geweest. Er wordt heel goed meegedacht over mogelijke oplossingen, ook tijdens de bouw als blijkt dat er iets anders gedaan moet worden om tot het gewenste resultaat te komen. De kwaliteit en het vakmanschap is bovengemiddeld. Misschien niet de goedkoopste maar kwaliteit heeft nu eenmaal zijn prijs. Wij zaten zelf zeer strak op de planning i.v.m. verkoop van de vorige woning en de werkzaamheden die wij zelf uitvoerden en samen hebben we de deadline gehaald.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

9 mei 2016

Anoniem, Oldenzaal

Renovatie

Plaats foto's van Paal 12 !
Zowel tijdens de ontwikkeling als tijdens de bouw verliepen de contacten en afspraken optimaal! De geleverde kwaliteit en gemaakte afspraken zijn tot volle tevredenheid nagekomen. Wij als OMNI-vereniging zijn trots op ons gebouw en zeer tevreden over van Benthem's Aannemingsbedrijf. Een fijne samenwerking met een voortreffelijk resultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,3

6 april 2016

Anoniem, Hengelo

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Was al wel goed, maar altijd blijven verplaatsen in de klant. Oppassen om niet verzeild te raken in interne processen (zoals bv begroting).
De woning is inmiddels al 12 jaar geleden opgeleverd. Nog dagelijks hebben we er plezier van. Het is een kwalitatief uitstekend gebouwd huis. Het bouwproces verliep uitstekend dankzij korte communicatielijnen. Ik kan deze aannemer dan ook van harte aanbevelen voor uw bouwproject.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

4 december 2015

Anoniem, Enschede

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Nieuwe website ;)
De uitbouw was uiteindelijk sneller klaar dan verwacht. Nadien hebben we nog wat punten door kunnen geven en zijn bijzonder snel en netjes opgelost. Kortom, erg tevreden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,3