Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,7

Afspraken nakomen 7,3

Vakmanschap 8,1

Advies 7,3

Communicatie 7,1

Prijs/kwaliteit 7,3

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

14 augustus 2020

heer Banis, Moordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler

Uitstekend bouwbedrijf
Zeer nette en degelijke bouw. Alles goed volgens planning en afspraak

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 6

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 10

10

12 augustus 2020

heer El Ghouati, Sliedrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Positief
Kundige mensen. weten waar ze het over hebben.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 5

8,0

5 augustus 2020

heer De Heer, Sliedrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Badkamer

Vreselijk
Vreselijk slechte communicatie

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 6

Advies 3

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 6

3,0

17 juli 2020

John, Sliedrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Zonnepanelen/zonneboiler

Topwoning opgeleverd
We hebben een positieve ervaring met Rehorts, op kleine details viel de communicatie iets tegen, ook te wijten aan het wiselen van de project begeleiding, de woning is naar 100% tevredenheid opgeleverd ook rstpunten zijn goed afgehandeld

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

9,0

13 juli 2020

heer Wolf, Sliedrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Keuken

Jammer slechte kopersbegeleiding
Grotendeels slechte begeleiding, een nieuw huis kopen moet een leuke ervaring zijn maar deze keer viel die erg tegen.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 5

3,0

9 juli 2020

Al Imhana, Moordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Fijne ervaring
Fijn deskundig bedrijf en zeker klantvriendelijk. In onze beleving is er veel nieuwbouw in 1 keer gebouwd waardoor er een aantal punten zijn waardoor het slordig is uitgevoerd, wat je niet verwacht bij een splinter nieuw huis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

8,0

7 juli 2020

heer Akerboom, Waddinxveen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Kwalitatief goed huis en communicatie open en duidelijk
.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 6

8,0

22 juni 2020

heer Van der Maas, Waddinxveen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Kwaliteit goed, communicatie en informatievoorziening slecht
Van een bouwer die bijna een heel dorp aan Waddinxveen vast bouwt, verwacht je meer informatievoorzieningen (zonnepanelen, stilleggen oplossen punten tijdens Corona-periode) een meer op het type huis toegespitste, gespecificeerde en uitgebreidere meer- minderwerk lijst.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 1

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 5

6,0

22 juni 2020

heer Ottevanger, Moordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goede oplossing opleverpunten en woning keuring opgeleverd met 5 kleine puntjes
Ik heb zeer goede ervaringen met Rehorst, ze reageren op elke mogelijk manier en proberen mee te denken. Met 5 kleine opleverpunten waarbij een man van eigen huis mee liep denk een keurige oplevering.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

8,0

20 juni 2020

heer Sultan, Sliedrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goed bedrijf
Prima ervaring

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

8,0