Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,4

Afspraken nakomen 7,9

Vakmanschap 7,6

Advies 7,1

Communicatie 7,1

Prijs/kwaliteit 6,9

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

17 juli 2019

Geurts, Oss

Slecht acociale uitvoerder
Bouwbedrijf rijd met bus tegen auto als je wat zegt tegen de uitvoerder of project leider zegt hij gewoon ik kan hier niets mee terwijl de bus achteruit is gereden met trek haak tegen onze auto.en de rest van de bouwvakkers gaan je doodleuk nog uitlachen ook erg onbeschoft ben benieuwd of we hier morgen over worden teruggebeld ik neem aan dat bouwbedrijf hier voor verzekerd is. Bouwproject is goudmijn in oss. Ook staan ze altijd op de bewoners privé plekken terwijl tegenover het bouwproject parkeer garage bergoss ligt we hebben al zo veel last van de bouw waar niemand iets van zegt en als ze dan tegen je auto. Aanrijden met de trekhaak en je krijgt dan te horen wij kunnen hier niets mee van de uitvoerder. Dat slaat alles

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap nvt

Advies nvt

Communicatie nvt

Prijs/kwaliteit nvt

2,0

22 maart 2019

Marcel Sesink, Heesch

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goede vriendelijk en duidelijke communicatie.
Met Mullerbouw alleen goede ervaring maar onderaannemer van Wanrooij als zeer onpersoonlijk en zelfs dwingend ervaren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies nvt

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

8,0

19 maart 2019

MVE Invest B.V., Veenendaal

Qua vakmanschap wel goed zover we kunnen beoordelen
Professioneel bedrijf met weinig oog voor de klant. Weinig zelfreflectie bij meerwerkposten waarvan oorzaak niet ( alleen ) aan klant kunnen worden toegeschreven.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 5

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 5

6,0

10 februari 2019

Helma, DEN DUNGEN

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Fijne samenwerking, geduld en luisterend oor
Rob was de uitvoerder van project jacobskamp Den Dungen. Was fijn om mee te werken. Veel geduld en eerlijk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 6

8,0

9 februari 2019

K.E., Den dungen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Communicatie en informatie verstrekken kan beter
Muller was de onderaannemer van het nieuwbouwproject. Het was moeilijk om iemand te kunnen bereiken. Met vragen werd je van het kastje naar de muur gestuurd tussen de hoofdaannemer en Muller. Ook jammer dat de oplevering zo is uitgelopen en dat je hier weinig tot geen informatie over kreeg.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 7

Advies 5

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 6

6,0

19 december 2018

S.H.A., Den Bosch

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Cooperatief en betrokken
Samenwerking was over het algemeen goed. Een persoonlijk compliment voor Rob Oliemeulen die ons elke weer geduldig met raad en daad heeft bij gestaan en overeind bleef in een tsunami van beslommeringen. Groot respect! Wij wensen u en hem in het bijzonder prettige feestdagen! Bas en Cathy [kavel 510] p.s De inspecteur van VEH gaf het huis een 7,5 - 8

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

8,0

13 december 2018

Jacqueline, Sint michielsgestel

Nieuwbouw

Goede communicatie die vertrouwen wekt
We zijn tevreden over de werkwijze van Muller Bouw. We hebben persoonlijk geen ervaring met nieuwbouw en dan lijkt het bouwen van een nieuwe woonwijk een chaotisch verlopende puzzel. En dan gaat er ook wel eens wat mis, dat kan bijna niet anders. We hadden een prettig communicerende, rustig blijvende uitvoerder, die er op gericht was om eventuele problemen voor ons op te lossen. Ook na de oplevering blijft hij voor eventualiteiten nog even ons aanspreekpunt. Prettig en vertrouwenwekkend. Ondanks dat er hier en daar ook enkele dingen mis gingen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit nvt

8,0

20 november 2018

F.W.A., Den Dungen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Vakkundig en behulpzaam.
Helaas te weinig personeel om alles op tijd af te werken en/of andere oorzaken (toeleveranciers, ZZP'ers), waardoor mijn huis wel is opgeleverd, maar feitelijk nog heel veel moet gebeuren om daadwerkelijk van een oplevering te spreken. Ik heb het geaccepteerd opdat ik verder kan. De personen die ik op de bouw gesproken heb, zoals de uitvoerder en diverse medewerkers en/of ZZP'ers hebben allemaal keihard gewerkt voor een goed resultaat. Zonder voldoende handjes is dat erg moeilijk!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

9,0

20 november 2018

M.P.M.Smits, St.Michielsgestel

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Laatste oplevering moet nog komen, dusss……………. maar tot nog toe oke
Heb weinig te maken gehad met jullie, oplevering wat kleine puntjes, voor de rest viel het ons erg mee

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

7,0

18 november 2018

Danny, Kerkdriel

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goed
Onze ervaring met Müller Bouw is goed geweest. Hier en daar wel wat verbeterpunten maar dat zal je altijd wel houden. Probeer vooral met Nederlandse vakmensen te blijven werken ook al weet ik dat er veel mensen te kort zijn in de bouw. Blijf investeren in de Nederlandse jongeren want dat betaald zich in de toekomst terug. Goedkoop is duurkoop zeggen wij hier vaak. Maar hou vooral vast aan mensen zoals onze uitvoerder Roel Ketelaars!! Komt wat ie belooft na en is recht door zee en soms wat nors maar los wel je problemen mee op. Ondanks dat het voor ons allemaal te lang geduurd heeft (dat horen jullie vast vaker). Communicatie via van Wanrooij en volg je woning vind ik echt belabberd en ik snap dat het voor jullie sneller is maar er is niks zo fijn om een gesprek 1 op 1 tijdens de bouwperiode te hebben. Al met al zijn wij echt tevreden met ons nieuwe huis. Met vriendelijke groet, Karin Wirtz en Danny van der Meijden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 8

8,0