Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,6

Afspraken nakomen 8,2

Vakmanschap 7,8

Advies 7,2

Communicatie 7,1

Prijs/kwaliteit 7,2

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

12 november 2019

Susan, Lith

Nieuwbouw: Appartement

Helder, duidelijk, houdt zich aan de afspraken en denkt mee
Muller Bouw is een erg prettig bouwbedrijf. Netjes in de afwerking bij oplevering meekijken en absoluut nergens over zeuren. Handelt alles snel af. Ik ben dik tevreden over het hele proces en het eindresultaat. Nu alleen nog de buitenbestrating.... Dat is op dit moment nog niet gerealiseerd (4 weken na oplevering). Dus het aantal sterren kan nog dalen :-)

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 10

10

5 november 2019

Tim Leenders, Oss

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Profesionele organisatie en flexibel als het gaat specifice wensen
Prima ervaring tot op heden. ook al onze wensen zijn uiteindelijk gehoord en toegepast. samenwerking met firma van Wanrooy ging moeizaam en daar zit wat mij betreft ruimte voor verbetering. persoonlijk hadden wij meer behoefte aan meer kijkersdagen maar het was nooit geen probleem om een keer extra te komen kijken wanneer dit vooraf afgestemd was. verder wil ik afsluiten dat het tot op heden wij het bouwproces positief hebben ervaren en kwaliteit mag er zeker zijn!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

8,0

1 november 2019

C, oss

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Prima bouw netjes opgeleverd alles.
Prima bouw netjes opgeleverd alles.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies nvt

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

8,0

30 oktober 2019

Luuk, Oss

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Wachten in stilte, het resultaat mag er zijn!
In de beginperiode tijdens het maken van meerwerkkeuzes zouden mogelijkheden die niet op de standaard meerwerklijst staan beter uitgelicht mogen worden. Alles is mogelijk maar dat weet niemand. Tussen het vaststellen van je keuzes en de vooroplevering hoor je heel erg weinig van de voortgang. Als je gaat kijken zie je dat er gewerkt wordt maar je hebt geen idee wat ze hebben gedaan en wat ze gaan doen. Het is erg jammer dat hier niet meer over wordt gecommuniceerd. De standaard badkamer leverancier (Van Wanrooij) is een erg vervelend bedrijf. De keuze valt hier wel snel voor omdat je de badkamer dan voor oplevering in je huis hebt. Zorg ook eens voor een B-optie in de regio, zoals bij de keukens is gedaan met Altis, met dezelfde voordelen als Van Wanrooij. Buiten deze negatieve punten zijn we heel erg tevreden met onze nieuwe woning. Er zijn kwalitatief goede materialen gebruikt, ziet er netjes uit en vanaf het moment dat we de sleutel in bezit hadden was de nazorg ook dik in orde. Met een speciaal compliment richting de Projectleider/voorman op de bouw. Dik in orde!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 4

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 10

8,0

30 oktober 2019

henrie vos, oss

Goed
Mijn ervaring met van wanrooij is niet zo goed , terwijl ik 12 jaar geleden ook gebouwd heb op piekenhoef , en toen alles met van wanrooij perfeckt was. mijn reden is , als je belt over iets , zeggen ze we bellen terug , bellen dus nooit terug , moet je zelf weer doen. nalevering van defeckte of niet goed afgeleverde spullen duren lang , zit nu nog steeds te wachten op verlichting in badkamer spiegel , oplevering huis was 17-07 dit betreft niet muller bouw

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 5

9,0

22 maart 2019

Marcel Sesink, Heesch

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goede vriendelijk en duidelijke communicatie.
Met Mullerbouw alleen goede ervaring maar onderaannemer van Wanrooij als zeer onpersoonlijk en zelfs dwingend ervaren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies nvt

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

8,0

19 maart 2019

MVE Invest B.V., Veenendaal

Qua vakmanschap wel goed zover we kunnen beoordelen
Professioneel bedrijf met weinig oog voor de klant. Weinig zelfreflectie bij meerwerkposten waarvan oorzaak niet ( alleen ) aan klant kunnen worden toegeschreven.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 5

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 5

6,0

10 februari 2019

Helma, DEN DUNGEN

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Fijne samenwerking, geduld en luisterend oor
Rob was de uitvoerder van project jacobskamp Den Dungen. Was fijn om mee te werken. Veel geduld en eerlijk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 6

8,0

9 februari 2019

K.E., Den dungen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Communicatie en informatie verstrekken kan beter
Muller was de onderaannemer van het nieuwbouwproject. Het was moeilijk om iemand te kunnen bereiken. Met vragen werd je van het kastje naar de muur gestuurd tussen de hoofdaannemer en Muller. Ook jammer dat de oplevering zo is uitgelopen en dat je hier weinig tot geen informatie over kreeg.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 7

Advies 5

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 6

6,0

19 december 2018

S.H.A., Den Bosch

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Cooperatief en betrokken
Samenwerking was over het algemeen goed. Een persoonlijk compliment voor Rob Oliemeulen die ons elke weer geduldig met raad en daad heeft bij gestaan en overeind bleef in een tsunami van beslommeringen. Groot respect! Wij wensen u en hem in het bijzonder prettige feestdagen! Bas en Cathy [kavel 510] p.s De inspecteur van VEH gaf het huis een 7,5 - 8

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

8,0