Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap nvt

Advies nvt

Communicatie nvt

Prijs/kwaliteit nvt

Reviews voor Milbouw pagina 2

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

5 februari 2018

Anoniem, BEUGEN

Nieuwbouw

Keurig bedrijf nette behandeling vriendelijk personeel.
Als leverancier prima behandeld en up to date vragen no nonsens. Juiste belangstelling voor producten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap nvt

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit nvt

8,0

4 februari 2018

Anoniem, Bergen (L)

Verbouw: Dak, Vloer, Keuken, Badkamer

Betrouwbaar in afspraken, degelijk werk leverend en vriendelijke werklui.
Enkele kleine karweien door het bedrijf laten doen, zoals het aanbrengen van daglichtkokers in keuken,badkamer en werkkamer; metselen van een stenen bloembak en vervangen van plinten in de hal van het huis. Bij elk van die karweien werd goed geadviseerd en gecommuniceerd over het hoe en waar precies. Dit werd steeds door goede en ook vriendelijk vaklui uitgevoerd geheel volgens de planning.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 februari 2018

Anoniem, Bergen LB

Prima service en komt alle afspraken na.
Duidelijke afspraken en vriendelijk personeel. Zeer vakkundig. Het van tevoren afgesproken tijdspad klopt helemaal.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 februari 2018

Anoniem, Venray

Verbouw: Serre/overkapping, Garage/schuur

Goed bedrijf goede vakmensen
Ervaring is goed afspraken kunnen beter Bouw iets langer geduurd

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

2 februari 2018

Anoniem, Aijen

Aanpassing

Soepele samenwerking
Aardige mensen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

2 februari 2018

Anoniem, Nieuw Bergen

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer

Heel fijn, meedenkend, communicatief, volgens planning, het ideale traject!
Voor onze verbouwing aan onze gezinswoning waren we opzoek naar een fijne partner die communicatief is, meedenkt, openstaat voor onze ideeën maar ook tips en grenzen aangeeft op basis van kennis ervaring. Na enkele malen met bedrijven aan tafel te hebben gezeten waar telkens de communicatie, planning of klik ver te zoeken was kwamen we in gesprek met Marcel van Milbouw. We wisten direct dat het goed zat. Daar waar we behoefte aan hadden gaf Marcel ons. Een meedenkende parter in budget en mogelijkheden met ruimte voor eigen invulling, zeer communicatief. Het werd voor aanvang van dag tot dag gepland en alle keuzes en adviezen uitgebreid uitgelegd en onderbouwd wanneer we er naar vroegen. Het financieel plaatje, op maat naar ons budget was voor aanvang duidelijk en werd volledig uitgevoerd zoals beschreven. Milbouw gaat met klanten om zoals het hoort als je het ons vraagt maar je niet vaak tegenkomt in de bouwwereld. Van eerste gesprek tot facturatie, niks dan lof voor Marcel van Hest en zijn team. Wij raden iedereen Milbouw van harte aan.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 februari 2018

Anoniem, Bergen

Verbouw: Indelingswijziging

5 sterren met recht verdiend!
Wij hebben onze bestaande woning laten renoveren door Milbouw. Goede tijdsplanning, duidelijke afspraken met uitstekende onderaannemers. Marcel die alles in goede banen leidt en die met je meedenkt. Prijs-kwaliteit heel goed. Onze verbouwing heeft 2 maanden geduurd, maar door deze strakke planning is het ons 100% meegevallen. Kortom een bedrijf die met recht van ons 5 sterren krijgt!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 februari 2018

Anoniem, Bergen

Verbouw: Dak, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Prima
Gewoon goed hele leueke constructieve samenwerking

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 februari 2018

Anoniem, Nieuw Bergen

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Milbouw staat voor kwaliteit en top afwerking
Wij werken al jaren met Milbouw. Gezellig en vriendelijk personeel (je bent immers maanden bij elkaar). Goede en duidelijke aannemer. Hij is tevens architect, wat zeer makkelijk is bij ideeen en uitvoeringen. Prijs kwaliteitverhouding is prima. Er wordt echt niks afgeleverd wat niet meer dan voldoende is. Bij nood ook altijd bereikbaar en behulpzaam. Wij vinden het een prettig bedrijf om mee samen te werken!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10