Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,2

Afspraken nakomen 7,0

Vakmanschap 7,5

Advies 6,9

Communicatie 6,6

Prijs/kwaliteit 6,8

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

31 mei 2020

Jeroen, Harderwijk

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Deze aannemer kan niet communiceren en kwalitatief goede producten leveren
Deze aannemer ziet zijn opdrachtgevers (de kopers) niet als partij om preventief en pro-actief mee te communiceren. Eenzijdig worden bijvoorbeeld constructies aangepast van een fundering van betonpalen naar een plaatfundering en verwacht dit even snel via een erratum wijziging door te voeren. Ook worden afspraken in het verdere bouwproces niet pro-actief doorgesproken met de kopers. Denk dan bijv. aan het wijzigen van de layout va PV panelen, eenzijdig verlagen van de isolatie tussen keuken en aangebouwde garage, toevoegen van extra roosters aan een garage, niet correct vastschieten van capecod panelen volgens instructie van de leverancier, het vergeten van correcte locaties van leidingvrije zones (en de koper dan opzadelen met vele knellingen in een vloerverwarming), kozijnen verkeerd plaatsen waardoor er minder als 2cm zitten tussen ruwe vloer en onderkant kozijn en een vloer dus tegen het raam aankomt ipv tegen het kozijn, inferieure installatie van buitenkozijnen met grote kieren aan boven, onder en zijkanten, een WC opleveren waar een fontein recht voor geplaatst zit (arbo-technisch niet gewenst), scheuren in muren/slecht stuckwerk. Tevens uit eigen ervaring: een klankbordgroep wordt ingesteld maar serieus word deze totaal niet genomen; eerder geschoffeerd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 2

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 2

Advies 2

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

2,0

5 mei 2020

mevrouw Freriks, Winterswijk

Nieuwbouw: Appartement

Zeer tevreden!
Ik ben erg blij met mijn mooie nieuwe appartement, dankjewel Koopmans!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

26 april 2020

heer Reiker, 35 Woningen Noordereiland fase 2

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Communicatie laat te wensen over
Bouw goed , kwaliteit lijkt goed , communicatie moet beter

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 9

Advies 5

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 5

5,0

22 april 2020

Arjan, Ede

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Komen de afspraken na
Afspraak is afspraak en in tegenstelling tot andere aannemers kan men alles vinden en regelen via een online woningdossier en app!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

8,0

21 april 2020

heer Visser, Ede

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer

Zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden met de werkwijze en communicatie van Koopmans. En natuurlijk met onze nieuwe woning. Wij zouden Koopmans zeker aanbevelen bij anderen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

9,0

20 april 2020

Wilfred, Achterveld

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Top planning met geweldig afwerkingsniveau
De bouw verliep erg voorspoedig en de communicatie met de woonadviseur was een goede ervaring waar concreet en adequaat op gereageerd werd. Het afwerking niveau was hoog en na oplevering werd elke vraag direct opgevolgd. Ik zeg een aanrader

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

20 april 2020

C. van den Hengel, Achterveld

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Prima ervaring
Prima gebouwd, goede communicatie, prettige mensen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

19 april 2020

heer Klein Gunnewiek, Winterswijk

Nieuwbouw: Appartement

Prima
Prettige samenwerking met het bedrijf.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

7,0

19 april 2020

heer De Jonge, Winterswijk

Nieuwbouw: Appartement

Prima deskundige en betrouwbare partij die goed communiceert
Ik ben overall zeer tevreden over Koopmans, de communicatie verliep soepel, de medewerkers zijn erg vriendelijk en deskundig

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

9,0

19 april 2020

Miranda, Ede

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Koopmans geeft gelijk een thuis gevoel
Prettig, makkelijk en vriendelijk

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 7

Advies 5

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 5

8,0