Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 6,9

Afspraken nakomen 7,0

Vakmanschap 7,3

Advies 6,8

Communicatie 6,3

Prijs/kwaliteit 6,5

Reviews voor Jongen

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

30 juli 2022

mevrouw Scheres-Geraets, Panningen

Nieuwbouw: Appartement

Goed
Goede comm, fijne interactie

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

7,0

20 maart 2022

heer Van Hoof, Best

Langdurige bouw
Prefab was een 'snelle" bouw werd verteld maar het duurde nog een jaar. Dit was een tegenvaller. Uiteindelijk blij met het resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 7

7,0

15 maart 2022

mevrouw Onderdelinden, Best

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goed
Opties vrij prijzig maar leverd goed product.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 7

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

14 maart 2022

J., Best

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Ervaring met Jongen oké, maar zeker ruimte voor verbetering
In het grote geheel is mijn ervaring met Bouwbedrijf Jongen BV voldoende, maar de begeleiding bij de aankoop van een eerste huis had beter gekund. Komen nu achter dingen die onze kopersbegeleidster ons beter in had kunnen adviseren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap 7

Advies 4

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 10

6,0

11 maart 2022

KvM, Best

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Woning is goed - voortraject communicatie kan beter
Jongen heeft een nette woning opgeleverd. Communicatie in het voortraject (keuzes maken) verdient verbetering; ik moest vaak zelf achter vragen aangaan. Ook tijdens het tussentijdse bezoek werden de vragen niet opgeschreven door de afgevaardigden van Jongen. Wel werd er beloofd antwoord te geven, uiteraard kwam dat er niet en moest je de vraag alsnog stellen via de digitale portal.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 6

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 7

8,0

10 maart 2022

heer De Hoogh, Best

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Na zetten handtekening kan er niets meer
Veel te gedetailleerde enquete

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 5

Advies nvt

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 2

6,0

9 maart 2022

Tim, Best

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede woning opgeleverd, maar communicatie kan beter
We hebben een mooie twee onder 1 kap opgeleverd gekregen. Echter, in het voortraject (keuzes) bouw en oplevering moesten we zelf te vaak achter openstaan punten of tekeningen aan.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 7

Advies 6

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 7

6,0

26 februari 2022

mevrouw Teklenburg, Best

Tevredenheid, woonplezier, duidelijkheid tijdens de bouw.
Duidelijkheid, persoonlijk contact, meedenken met woonwensen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

23 januari 2022

mevrouw Beerens, Best

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler

Zeer prettig en betrouwbaar
Zeer prettig en betrouwbaar. De miscommunicatie of onduidelijkheden lagen en liggen vooral bij de onder aannemers. Dat wachten duurt lang en een aantal punten bij oplevering werden we van het kastje naar de muur gestuurd. Dat heeft allemaal Echt te lang geduurd. Jimmy zat er wel bovenop en als we belde stond hij er direct!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 9

9,0

19 januari 2022

Paul, Best

Ons nieuwe huis is zeer fraai gebouwd, maar de weg er naar toe was lastig.
1) Info. vanuit de makelaar was ronduit slecht. 2) Jongen heeft een goed product neergezet, maar de weg die wij SAMEN zouden moeten belopen is niet zeer fraai geweest. Alles bij elkaar zijn wij tevreden met het huis, maar nog niet klaar met de Fa. Jongen. Afspraken die 6 dec. 2021 toegezegd zijn en die inhouden dat het op 6 jan. 2022 klaar zouden moeten zijn: nog niet gelukt. De kachel zijn inmiddels 5 bezoeken voor geweest en werkt nog niet naar behoren. Simpele vragen als: wat is het merk van de zonnepanelen zijn onbeantwoord gebleven. Op dit moment kunnen wij dus nog niet genieten van ons huis omdat er nog steeds zaken openstaan en daar moeten wij zelf achteraan en worden daarbij niet ondersteund. Dat is triest, uiteindelijk zijn wij wel een klant en hebben wel 409.000 euro's neer mogen leggen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 8

Advies 5

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 8

6,0