Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,2

Afspraken nakomen 9,2

Vakmanschap 9,3

Advies 8,4

Communicatie 8,1

Prijs/kwaliteit 8,8

Reviews voor Heilijgers

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

15 oktober 2023

Daan, Erlangen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede communicatie
Gedurende het project zijn we goed geïnformeerd over het verloop van de bouw. Daarnaast zijn we goed geholpen door Edwin op lokatie. De conclusie is dat we over het geheel gezien tevreden zijn. Enige puntje van kritiek/verbetering: de witte lijsten aan de gevel van de woning zien er erg goedkoop uit. De binnenkant van het hout is niet eens wit wat je duidelijk ziet. Het project naast ons project heeft ook witte lijsten waarbij wel alles mooi wit is en dit ziet er veel strakker uit. Deze keuze in het ontwerp begrijpen wij niet goed.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

15 oktober 2023

Richard, Soest

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede ervaringen
Goede communicatie, strakke planning en weinig tot geen problemen of gebreken tijdens de bouw en bij de oplevering

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies nvt

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

10 oktober 2023

Jeroen, Soest

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Super
Zowel in bouw, opleveringg als communicatie

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 5

10

6 oktober 2023

Alex, Soest

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Prettig, vakkundig
Goed contact met de kopers. Vakkundig

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

6 oktober 2023

Sierk, Soest

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Betrouwbaar en professioneel
De woning is een goede kwaliteit afgeleverd. Kleine bevindingen werden meteen opgelost waar mogelijk. Ontzettend klantgerichte aanpak, wat zorgt voor een soepele oplevering.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

6 oktober 2023

Michiel van der Werf, Soest

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler

Fijn contact, goede afwerking en continu in de meewerkstand
Ontzettend goede ervaring. Enige twee punten die wellicht beter hadden gekund waren de communicatie rondom de sloop van de boerderij en de gevolgen hiervan. En de advisering bij LIV voor met name de badkamer.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 9

10

3 oktober 2023

Robbert en Charlotte, Soest

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Het had niet beter gekund!
Proactieve communicatie, resultaatgericht, kundig, meedenkend en prettig in de omgang. Wat een topwerk hebben Edwin en zijn team geleverd! We kijken hier voor altijd met veel plezier op terug.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 oktober 2023

Wilco, Otte

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Keuken

Fijne samenwerking
Fijne samenwerking!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 4

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

10

27 september 2023

Jorrit, Soest

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Klantgericht en goede communicatie.
De woning is snel gerealiseerd en overtreft de hoge verwachting in bouwkwaliteit, kijkend naar andere projecten. (al moeten we er nog in wonen ;)) Punt van verbetering is het aanbieding van een grondwarmtepomp. Ondanks herhaaldelijk vragen was dit niet mogelijk, wat zonde is voor de lange termijn. Wij kijken ernaar uit om ons intrek te nemen in de woning!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

27 september 2023

Geerten, Soest

Fijne bouwploeg
Fijne mensen op de bouwplaats, prima oplevering.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 5

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10