Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 5,4

Afspraken nakomen 5,6

Vakmanschap 6,3

Advies 5,5

Communicatie 4,7

Prijs/kwaliteit 5,7

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

15 december 2019

heer Saeed, Arnhem

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Redelijk
Over het algemeen goed

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 5

7,0

25 november 2019

heer Anderson, Arnhem

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Niet klantgericht.
Zaken werden te laat opgepakt. Pas wanneer de druk van de laatste handtekening er lag.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 4

Advies 3

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 6

4,0

25 november 2019

heer Leenders, Elst

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Eerste gezicht goed maar mist veel puntjes op de i...
Eerste gezicht goed maar mist veel puntjes op de i...

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 5

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 5

5,0

21 november 2019

Jacqueline, Arnhem

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Na veel gedoe bijna tevreden
Communicatie was er niet en over een aantal basale zaken werd erg moeilijk gedaan. Er lopen mensen rond met goede intenties, maar die hebben wij pas ontmoet nadat we de bankgarantie hebben ingezet. We zijn nu redelijk tevreden, maar over het proces totaal niet.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 6

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 6

5,0

21 november 2019

heer Kort, Prinsenbeek

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Keuken

Mooi idee en plan maar slechte uitvoering
Het is een mooi plan waar we wonen en de woning ziet er op zich mooi uit zo langzamerhand. Helaas was de weg ernaar toe samen met de bouwer niet zo positief voor ons.

Orde en netheid 2

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 2

Advies 4

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 4

2,0

21 november 2019

Teelker, Elst

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Had er meer van verwacht
Had er meer van verwacht

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 5

Advies 3

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 3

5,0

21 november 2019

Mw van Veen, Elst

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Erg blij met nieuwe huis!
.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 6

7,0

20 november 2019

Umit Alkan, Arnhem

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Vloer, Keuken, Badkamer

Slechte communicatie
We moesten zelf actief overal achteraan gaan. Fouten die zijn gemaakt werden maar niet toegegeven. Pas na officiële klachtenbrief serieus genomen. In het begin geen of trage reactie op de mail. Wat ik het meest irritante vond was dat de interne documenten niet stroken met verkoopdocumenten. Voor de klant is verkoop leidend en dat het intern niet klopt is niet aan de klant, twee voorbeelden: - volgens verkoop document hoort geen cement dekvloer bij een casco badkamer. En intern staat van wel waardoor het gebeurt. - al het glaswerk dient schoon opgeleverd te worden volgens verkoop document. En tijdens voorschouw wordt erop gehamerd dat het niet hoort. Wij zijn de moeilijkste niet, maar al deze punten bijelkaar maken het echt een frustrerend proces terwijl het eigenlijk iets leuks moet zijn omdat een woning is gekocht. Ik geloof er oprecht in dat iedereen het goed bedoelt en zijn best wil doen. Echter zag ik dat niet altijd terug. Intern kan er denk ik nog eea verbeterd worden.

Orde en netheid 2

Afspraken nakomen 3

Vakmanschap 7

Advies 2

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 8

5,0

19 november 2019

Carlijn, Arnhem

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Van prachtig huis naar slechte nazorg en afwerking
Zo herkenbaar al deze (de slechte) beoordelingen. Van buiten ziet het huis er prachtig uit, maar als je dan punten gaat aflopen, kom je veel verbeterpunten tegen. De afwerking is zeer slecht. Vooraf werd gezegd dat we op de hoogte gesteld zouden worden middels nieuwsbrieven. Dit waren er een stuk minder dan beloofd. Maar dat is dan nog niet zo'n punt vergeleken met wat er nog komen ging. Nadat we de sleutel kregen, ging het extreem bergafwaarts met de communicatie en nazorg van Giesbers. Punten worden niet allemaal opgepakt, we worden niet op de hoogte gesteld van de status. We zijn nog bezig met punten. Hopelijk wordt het nog in orde gemaakt, maar na het zien van deze beoordelingen heb ik daar nog minder vertrouwen in.

Orde en netheid 3

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 5

Advies nvt

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 5

2,0

19 november 2019

Erwin, Arnhem

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Prima bouwer. Met name kans voor verbetering in de voorbereidingsfase en na oplevering
De kwaliteit van het bouwen is prima. Echter kunnen ze in de fase voor de start bouw de kopers beter ondersteunen door advies te geven bij het maken van keuzes voor bepaalde opties. Dit ontbrak helaas bij ons project. Verder loopt de afhandeling qua restpunten ook niet erg soepel. Degene die daar verantwoordelijk voor was is daarnaast ook nog eens totaal niet klantvriendelijk. Daarnaast vind ik als je van mening bent dat een restpunt afgewezen moet worden daar een onderbouwing bij hoort. De meeste kopers komen niet uit de bouw en weten niet wat de regelgeving is omtrent restpunten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 7

Advies 4

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 5

6,0