Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,8

Afspraken nakomen 9,9

Vakmanschap 9,8

Advies 9,4

Communicatie 9,6

Prijs/kwaliteit 9,1

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

24 november 2020

Arjan, Waddinxveen

Verbouw: Indelingswijziging

Vakwerk!
Bouwbedrijf Cammeraat heeft bij ons de dragende muur tussen kamer en keuken verwijderd. Dit gebeurde op een zeer professionele manier met een perfect resultaat. Kees en Cornelis hebben een geweldige klus geklaard! En niet te vergeten het uitstekende stucwerk van Sjaak! De communicatie was uitstekend, zowel tijdens de voorbereiding bij het maken van de offerte en het plannen van de werkzaamheden, als de uitvoering zelf. Afspraken werden punctueel nagekomen en op de momenten dat het nodig was, werd prima advies gegeven.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

6 november 2020

Ellen en Alex, Waddinxveen

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand, Onderhoud/service

Van vergane glorie tot droomhuis
Wat een mooie reis hebben wij gemaakt met Cammeraat Bouwtechniek! In het markante jaren dertig huis dat wij gekocht hadden, had de tijd stilgestaan. Alles moest vernieuwd worden. Vanaf offerte tot de afwerking is er met ons meegedacht en zijn we tot de beste en mooiste keuzes gekomen. De mannen van Cammeraat zijn stuk voor stuk vriendelijk, betrouwbaar en gemotiveerd. Ze verstaan hun vak. Als er vragen opkwamen of problemen opdoken, dan is dit steeds helder met ons besproken en zijn we goed geadviseerd over de mogelijkheden. Er is steeds voor vakkundige oplossingen gekozen, waar Cammeraat en wij achter staan. Dit was niet de eerste verbouwing en ook niet de eerste aannemer waar wij mee gewerkt hebben, maar wel de allerbeste! Een speciale vermelding verdient Cors Cammeraat. Wat hij aan vriendelijkheid, vakmanschap en servicegerichtheid uitdraagt is heel bijzonder en dit draagt hij ook over aan de mensen die bij hem werken. Wij zijn ontzettend blij met ons huis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

5 november 2020

Alexander, Waddinxveen

Verbouw: Garage/schuur

Mijn ervaring met Cammeraat is zeer goed
De ervaring met Cammeraat voor, tijdens en de bouw is ons bij heel fijn en prettig verlopen. Alles ging in goed overleg ook met de timmermannen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

29 oktober 2020

Erik en Aartje, Waddinxveen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!! Betrouwbaar en kwaliteit
Wij zijn enorm tevreden met de bouw van ons nieuwe huis. Voor de nieuwbouw moeten er veel keuzes gemaakt worden, wat ook nog eens moet passen in ons gestelde budget. Dat was voor ons best spannend. Wij zijn daar door Firma Cammeraat goed in begeleid gedurende het gehele proces vanaf de tekentafel tot de oplevering toe. Door een regelmatige communicatie en een strakke planning, worden elkaars verwachtingen goed op elkaar afgestemd. Wat gaaf dat Cammeraat dan ook nog onze verwachtingen kon overtreffen met de kwaliteit en wijze van oplevering van ons huis! Een keurige afwerking waar we al veel complimenten over gekregen hebben. Cammeraat werkt met een gemotiveerd en vriendelijk team van personeel en onderaannemers die dit hebben bereikt. Geen teleurstellingen, geen (financiële) verrassingen en/of gezeur achteraf. Zeer tevreden en we bedanken firma Cammeraat voor alles!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

16 september 2020

Maurits van den Bosch, Waddinxveen

Verbouw: Beglazing en kozijnen

Cammeraat Bouwtechniek levert vakwerk waarbij alles tot in de details is geregeld.
Wat een fijn bedrijf. Cammeraat levert topkwaliteit. Naast topkwaliteit blinken ze uit in heldere communicatie. Niet alleen vooraf, maar ook tijdens en na de werkzaamheden. De netheid van werken en de manier waarop ze iedere dag alles schoon en netjes achterlaten zijn echt bijzonder. Tot in de details is alles uitgewerkt en zonder zorgen kan je genieten van de uitrol van de uit te voeren werkzaamheden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

29 mei 2020

Herre, Delft

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Restauratie monumentaal pand

Geweldig
Alles op tijd, volgens afspraak, binnen planning. en echt vakwerk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

25 mei 2020

Bart kuppens, Rotterdam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Volledig tevreden. 2 weken eerder klaar en volledig op budget
Onze ervaringen met cammeraat zijn heel positief. Goede betrouwbare club. Complexe verbouwing 2w voor op schema afgeleverd. Zonder budget overschrijding. Goede afspraken en planning. Snel herstel zonder discussie obv helder detail bestek. Wonen er nu met heel veel plezier alweer 3 maanden. Ook Bouwoverleg steeds heel prettig. Volgende verbouwing zonder twijfel weer met hen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

16 april 2020

Henk, Waddinxveen

Vanaf aanvraag tot en met nazorg perfecte uitvoering
Wij kennen de firma Cammeraat al heel lang en hebben in het verleden al een verbouw met hen uitgevoerd. Kwaliteit in afspraken en uitvoering is voor ons de reden geweest weer met hen in zee te gaan. Ook deze keer is dat weer vakkundig uitgevoerd. Goede communicatie gedurende het gehele traject, zowel bij de offerte, alsook tijdens de klus. Je kunt wat rommel verwachten als de achterpui wordt vervangen, maar de voorzorgsmaatregelen waren zodanig dat het tot een minimum werd beperkt. Hartelijk dank aan Dries en zijn maatjes!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

10 april 2020

Fam. De Rijk, Boskoop

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Vakkundig en betrouwbaar
Onze nieuwe woning is tot volle tevredenheid door deze aannemer gebouwd. Het werk is vakkundig en precies volgens planning uitgevoerd. Plezierige en betrokken medewerkers. De samenwerking is steeds heel prettig en constructief geweest. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie, zowel met ons als naar andere partijen toe. Men werkt vanuit het principe: afspraak is afspraak. Wij hebben Cammeraat Bouwtechniek ervaren als een betrouwbaar en degelijk bedrijf. Zeer aanbevolen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

16 maart 2020

Fam van Leeuwen, Waddinxveen

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Top verbouwing
Afgelopen September is ons gehele huis verbouwd, en dat verliep super goed. Sinds Maart 2019 hadden we contact en werden we geholpen met keuzes afwegen om zo tot een goed plan te komen. Na de bouwvak zijn de werkzaamheden gestart, en al snel liepen de werkzaamheden voor op de gemaakte planning! Bijna dagelijks hadden we in het huis even face-to-face overleg over de vorderingen, en over evt te maken keuzes. Er was goed overleg wat heel fijn is. Werkzaamheden werden netjes uitgevoerd, en er hing een goede gezellige sfeer. Het was bijna jammer dat de klus ten einde kwam ;-) Binnen het termijn van de planning was ons huis gereed, top! Op deze manier willen wij nog wel eens een huis verbouwen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0