Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,7

Afspraken nakomen 9,8

Vakmanschap 9,7

Advies 9,4

Communicatie 9,5

Prijs/kwaliteit 9,2

Reviews voor Cammeraat Bouwtechniek pagina 5

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

9 februari 2018

Anoniem, Rotterdam

Aanpassing, Nieuwbouw

Hoge kwaliteit, altijd stipt en prettig in het meedenken naar praktische oplossingen bij problemen.
Cammeraat Bouwtechniek heeft van de voormalige dierenkliniek in Rotterdam voor ons (Hess uitvaartzorg) een prachtig Afscheidshuis gebouwd. De eigen mensen, maar ook de ingehuurde onderaannemers werken netjes, rustig en zoeken mee naar oplossingen bij onverwachte dingen. Omwonenden van deze vierde locatie van Hess uitvaartzorg kwamen complimenten geven over de manier van werken en de vriendelijkheid en voorkomendheid van de bouwers. Het resultaat is een prachtig pand dat opeens zichtbaar is geworden in de wijk door de hele nieuwe uitstraling. Cammeraat Bouwtechniek is niet de goedkoopste, maar de investering zeker waard!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

7 februari 2018

Anoniem, Waddinxveen

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer

Cammeraat vof begrijpt wat de klant wil en voert het werk deskundig en betrouwbaar uit vlg afspraak
Het bedrijf heeft een beheerst maar wel een voortvarend tempo. De werksfeer op de bouwplaats is goed. Op hun website beloven ze veel maar het is geen bluf. De werkorganisatie ook administratief is goed op orde. Ik heb veel ervaring met bouwen en verbouwen maar deze ervaring is uniek.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

6 februari 2018

Anoniem, Rotterdam

Verbouw: Restauratie monumentaal pand

Kundig en plezierig bedrijf dat levert wat ze beloven zonder verrassingen achteraf
Uitgebreide renovatie van een woning in Rotterdam uit 1908. Werkelijk alles is aangepakt. Cammeraat was de hoofduitvoerder. De inzet en kwaliteit van Cammeraat en alle door hem ingezette onderaannemers (electra, loodgieter etc) was perfect. Coördinatie, transparantie en tijdigheid waren conform de verwachtingen en dus zeer goed. In alle opzichten een prettige verbouwingsrenovatie zonder onverwachte financiële verrassingen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

27 oktober 2017

Anoniem, Gouda

Uitbreiding

Open keuken realiseren, nieuwe badkamer en toilet, van kleine slaapkamer een waskamer maken. Vloerverwarming plaatsen. Dekvloer spatte eruit. Binnen week oude dekvloer eruit, matten en buizen vloerverwarming gerealiseerd en nieuwe dekvloer laten storten. Oplossingsgericht bij vragen en de communicatie is prima in orde zowel op werkvloer alsook op kantoor. Een aannemer waar je op kunt bouwen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

1,0

19 oktober 2017

Anoniem, Waddinxveen

Verbouw: Indelingswijziging

De begeleiding en uitvoering van de bouw van onze veranda en verbouwing van de begane grond is zeer precies en netjes uitgevoerd in goed overleg en volgens planning. Wij zijn zeer tervreden over het resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

25 januari 2017

Anoniem, Rotterdam

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer

Cammeraat staat voor vakmanschap. Afspraken worden op tijd nagekomen. De communicatie is super. De werkzaamheden worden nauwkeurig uitgevoerd. Vooraf hebben we een duidelijke offerte ontvangen met daarbij een goede planning, zodat voor ons helder was wanneer wat gerealiseerd werd. De medewerkers van Cammeraat zijn allemaal uitermate vriendelijke vakmensen. Verbouwen door Cammeraat is verbouwen zonder zorgen, want zij regelen alles en denken mee. Het eindresultaat is schitterend!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

11 januari 2017

Anoniem, Zoetermeer

Verbouw: Indelingswijziging

Cammeraat heeft bij de verbouwing van ons huis goed ingespeeld op onze wensen qua planning en heeft middels een systematische aanpak net werk geleverd. Het was fijn een vast team van mensen over de vloer te hebben die ook goed communiceren over de werkzaamheden en op de juiste momenten zelf contact zoeken voor afstemming. Ook erg fijn was dat er een vast team elke dag aanwezig was voor weken achtereen zodat je snel voortgang zag. Men was flexibel bij aanpassingen op de originele plannen. Er zit wel een prijskaartje aan, maar een grote verbouwing is bij Cammeraat in goede handen en je bespaart jezelf een hoop gedoe en stress door het door een betrouwbare partij te laten doen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,3

19 juli 2016

Anoniem, Waddinxveen

Renovatie

Goede begeleiding door het gehele project. Voor mij was het de eerste grote verbouwing, dus dat was voor mij heel fijn. Er werd goed meegedacht en veel overleg gehad. Er is heel netjes gewerkt en het eindresultaat is heel erg mooi.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

1,0

7 juli 2016

Anoniem, Zoetermeer

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer

We hebben Cammeraat Bouwtechniek uit Waddinxveen ingeschakeld voor de verbouwing van onze jaren '60 woning in Zoetermeer (aanbouw, dakkapel en algehele renovatie van de woning). Vanaf het begin verliep het contact heel plezierig. Heldere offerte, prima uitleg en duidelijke planning. De verbouwing is heel voorspoedig gegaan en er is heel netjes gewerkt. Geen (harde) muziek, bij overlast even een briefje bij de buren in de bus; erg prettig om de verstandhouding met de buren goed te houden. Vrijwel iedere dag zijn we even langs gegaan om de vorderingen te bekijken en waar nodig dingen door te spreken. We zijn heel blij met het mooie eindresultaat. Hulde!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,7

27 januari 2015

Anoniem

Aanpassing

Geen op- of aanmerkingen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

7,7