Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,8

Afspraken nakomen 9,9

Vakmanschap 9,8

Advies 9,4

Communicatie 9,6

Prijs/kwaliteit 9,1

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

11 juli 2018

P. Boer, Gouda

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Bedrijf met vriendelijke mensen die werken met structuur en afspraken nakomen.
Wij hebben van de boerderij de stal laten slopen en een algeheel nieuw gedeelte aan laten bouwen met renovatie van een tussengedeelte. Alles liep volgens planning, men zorgde er voor dat alle materialen op tijd op de bouwplaats werden gebracht. Tijdens een harde storm viel er een kastanje boom op het oude dak. Direct was men bereid een noodreparatie uit te voeren zodat schade door inregenen is voorkomen. Na de oplevering van de woonkeuken in de boerderij aan de Bloemendaalsweg met inpandige garage en voorbereiding van een appartementswoning op de verdieping liet ik me bij de oplevering bijstaan door een bouwkundige die veel ervaring had in opleveringskeuringen. Deze deskundige kwam tot de conclusie dat er vakwerk was geleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

5 juni 2018

Hester Hofhuis- Lentz, Rotterdam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Keuken

Scherp oog voor kwaliteit!
Afgelopen maanden heeft Cammeraat voor ons de verbouwing gerealiseerd. Het dak is vervangen, het huis is uitgebouwd en ons tuinhuis heeft een nieuwe functie gekregen met overkapping en kantoorruimte. Vanaf het begin is Cammeraat een aannemer geweest met een scherp ook voor kwaliteit, in iedere fase van de verbouwing. Dit zie je aan de manier van werken, passie voor het vak en klantgerichtheid door continu mee te denken met onze wensen. Ontzettend bedankt! Groeten Ward en Hester Hofhuis

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 juni 2018

R. kettner, Rotterdam

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen

Betrouwbaar
Cammeraat is een betrouwbare aannemer. Ons project is binnen de tijd opgeleverd. Ze komen hun afspraken na en zijn open en transaparant in de communicatie.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 mei 2018

Antonius Gerardus Maria Weijermars, Waddinxveen

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Garage/schuur, Dak, Keuken, Badkamer

Uitstekende aannemer, prettig contact, afspraak is afspraak, maar wel aan de prijs.
Cammeraat is een aannemer die kwaliteit levert. Hij heeft bij ons een garage gebouwd, het dak keuken en badkamer vernieuwd. Zijn personeel is vriendelijk, altijd tot een toelichting bereid. We krijgen de indruk dat men graag bij C. werkt en hebben gemerkt dat je ook zonder knallende radio in de bouw werkzaam kunt zijn. Wel zo prettig, als je niet zo erg van radio 538 houdt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

28 april 2018

M van Leeuwen, ZOETERMEER

Verbouw: Garage/schuur

Wat je mag verwachten van een goede aannemer.
Bouw van dubbele garage aan t huis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

9 februari 2018

Hess uitvaartzorg, Mark Elbers, Rotterdam

Aanpassing, Nieuwbouw

Hoge kwaliteit, altijd stipt en prettig in het meedenken naar praktische oplossingen bij problemen.
Cammeraat Bouwtechniek heeft van de voormalige dierenkliniek in Rotterdam voor ons (Hess uitvaartzorg) een prachtig Afscheidshuis gebouwd. De eigen mensen, maar ook de ingehuurde onderaannemers werken netjes, rustig en zoeken mee naar oplossingen bij onverwachte dingen. Omwonenden van deze vierde locatie van Hess uitvaartzorg kwamen complimenten geven over de manier van werken en de vriendelijkheid en voorkomendheid van de bouwers. Het resultaat is een prachtig pand dat opeens zichtbaar is geworden in de wijk door de hele nieuwe uitstraling. Cammeraat Bouwtechniek is niet de goedkoopste, maar de investering zeker waard!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

7 februari 2018

O. van Elst, Waddinxveen

Nieuwbouw: Appartement
Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer

Cammeraat vof begrijpt wat de klant wil en voert het werk deskundig en betrouwbaar uit vlg afspraak
Het bedrijf heeft een beheerst maar wel een voortvarend tempo. De werksfeer op de bouwplaats is goed. Op hun website beloven ze veel maar het is geen bluf. De werkorganisatie ook administratief is goed op orde. Ik heb veel ervaring met bouwen en verbouwen maar deze ervaring is uniek.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

6 februari 2018

de Jong, Rotterdam

Verbouw: Restauratie monumentaal pand

Kundig en plezierig bedrijf dat levert wat ze beloven zonder verrassingen achteraf
Uitgebreide renovatie van een woning in Rotterdam uit 1908. Werkelijk alles is aangepakt. Cammeraat was de hoofduitvoerder. De inzet en kwaliteit van Cammeraat en alle door hem ingezette onderaannemers (electra, loodgieter etc) was perfect. Coördinatie, transparantie en tijdigheid waren conform de verwachtingen en dus zeer goed. In alle opzichten een prettige verbouwingsrenovatie zonder onverwachte financiële verrassingen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

27 oktober 2017

Anoniem, Gouda

Uitbreiding

Open keuken realiseren, nieuwe badkamer en toilet, van kleine slaapkamer een waskamer maken. Vloerverwarming plaatsen. Dekvloer spatte eruit. Binnen week oude dekvloer eruit, matten en buizen vloerverwarming gerealiseerd en nieuwe dekvloer laten storten. Oplossingsgericht bij vragen en de communicatie is prima in orde zowel op werkvloer alsook op kantoor. Een aannemer waar je op kunt bouwen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,1

19 oktober 2017

Anoniem, Waddinxveen

Verbouw: Indelingswijziging

De begeleiding en uitvoering van de bouw van onze veranda en verbouwing van de begane grond is zeer precies en netjes uitgevoerd in goed overleg en volgens planning. Wij zijn zeer tervreden over het resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10