Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,7

Afspraken nakomen 9,9

Vakmanschap 9,8

Advies 9,5

Communicatie 9,7

Prijs/kwaliteit 9,2

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

23 februari 2021

Jan en Ester, Rotterdam

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goede aannemer met grote prestaties!
Wij hebben onze vrijstaande woning door Cammeraat Bouwtechniek laten bouwen en zijn enorm te spreken over het hele traject. Ondanks dat het voor een gemiddelde particulier een spannende onderneming is, zorgt Cammeraat ervoor dat alles vanaf de offertefase al duidelijk wordt omschreven en uitgelegd. Ook tijdens de bouw wordt goed en proactief gecommuniceerd en meegedacht (dat zie je helaas ook wel eens anders in de bouw). Hierdoor wordt altijd wel op tijd een passende oplossing gevonden. De timmermannen zijn professioneel, vakkundig, houden van korte lijntjes en werken stevig door. Eventuele probleempjes of ongelukjes (die er altijd zijn met zo'n project) worden snel en netjes opgelost. Wij zouden het zeker weer doen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

22 februari 2021

Gerben en Elly, WADDINXVEEN

Verbouw: Garage/schuur, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

TOP BEDRIJF CAMMERAAT, MET DESKUNDIG PERSONEEL
Wij kunnen niet anders dan vol lof zijn over Cammeraat. Met een goede ervaring, komen we steeds bij dit bedrijf terug. We kunnen Cammeraat bouwtechniek iedereen aanbevelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

7 december 2020

Arjan, Waddinxveen

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen

Keurig, meedenkend en probleem oplossen vermogen.
Canmeraat bouwtechniek heeft onze woning compleet van binnen verbouwd. Een zeer groot project. Waarbij bijna alles is vervangen wat er in huis is. Van electra tot indeling. Van alle sanitair tot achterpui enz enz. Het begint bij goed advies en inschatten welke klant je hebt. Dit begrijpt deze aannemer. De communicatie is zeer goed en duidelijk. Er is kennis in huis en er word snel gereageerd. Enkel echte vaklui werken voor Canmeraat. Hierdoor word een hoge kwaliteit gehaald en afspraken en planning nagekomen. Bij oplevering worden punten serieus genomen en opgelost. En er blijft service. Voor ons alleen nog maar aannemer Canmeraat Bouwtechniek!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

5 december 2020

Martijn en Judith, Den Haag

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Zonnepanelen/zonneboiler

Cammeraat is klantgericht, vriendelijk en zeer professioneel
We hebben in de oriëntatiefase veel contact gehad en zijn goed geadviseerd. Een goede offerte en gedetailleerde planning maakten dat wij met een goed gevoel ja zeiden en exact volgens planning is Cammeraat 5 maanden later begonnen. De gehele verbouwing liep volgens planning en ook onvoorziene zaken werden kundig en tijdig gemeld en opgelost. Ook de onderaannemers waarmee gewerkt wordt, zijn accuraat en klantvriendelijk. Kortom, een hele fijne ervaring voor zo’n groot project

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

24 november 2020

Arjan, Waddinxveen

Verbouw: Indelingswijziging

Vakwerk!
Bouwbedrijf Cammeraat heeft bij ons de dragende muur tussen kamer en keuken verwijderd. Dit gebeurde op een zeer professionele manier met een perfect resultaat. Kees en Cornelis hebben een geweldige klus geklaard! En niet te vergeten het uitstekende stucwerk van Sjaak! De communicatie was uitstekend, zowel tijdens de voorbereiding bij het maken van de offerte en het plannen van de werkzaamheden, als de uitvoering zelf. Afspraken werden punctueel nagekomen en op de momenten dat het nodig was, werd prima advies gegeven.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

6 november 2020

Ellen en Alex, Waddinxveen

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand, Onderhoud/service

Van vergane glorie tot droomhuis
Wat een mooie reis hebben wij gemaakt met Cammeraat Bouwtechniek! In het markante jaren dertig huis dat wij gekocht hadden, had de tijd stilgestaan. Alles moest vernieuwd worden. Vanaf offerte tot de afwerking is er met ons meegedacht en zijn we tot de beste en mooiste keuzes gekomen. De mannen van Cammeraat zijn stuk voor stuk vriendelijk, betrouwbaar en gemotiveerd. Ze verstaan hun vak. Als er vragen opkwamen of problemen opdoken, dan is dit steeds helder met ons besproken en zijn we goed geadviseerd over de mogelijkheden. Er is steeds voor vakkundige oplossingen gekozen, waar Cammeraat en wij achter staan. Dit was niet de eerste verbouwing en ook niet de eerste aannemer waar wij mee gewerkt hebben, maar wel de allerbeste! Een speciale vermelding verdient Cors Cammeraat. Wat hij aan vriendelijkheid, vakmanschap en servicegerichtheid uitdraagt is heel bijzonder en dit draagt hij ook over aan de mensen die bij hem werken. Wij zijn ontzettend blij met ons huis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

5 november 2020

Alexander, Waddinxveen

Verbouw: Garage/schuur

Mijn ervaring met Cammeraat is zeer goed
De ervaring met Cammeraat voor, tijdens en de bouw is ons bij heel fijn en prettig verlopen. Alles ging in goed overleg ook met de timmermannen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

29 oktober 2020

Erik en Aartje, Waddinxveen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!! Betrouwbaar en kwaliteit
Wij zijn enorm tevreden met de bouw van ons nieuwe huis. Voor de nieuwbouw moeten er veel keuzes gemaakt worden, wat ook nog eens moet passen in ons gestelde budget. Dat was voor ons best spannend. Wij zijn daar door Firma Cammeraat goed in begeleid gedurende het gehele proces vanaf de tekentafel tot de oplevering toe. Door een regelmatige communicatie en een strakke planning, worden elkaars verwachtingen goed op elkaar afgestemd. Wat gaaf dat Cammeraat dan ook nog onze verwachtingen kon overtreffen met de kwaliteit en wijze van oplevering van ons huis! Een keurige afwerking waar we al veel complimenten over gekregen hebben. Cammeraat werkt met een gemotiveerd en vriendelijk team van personeel en onderaannemers die dit hebben bereikt. Geen teleurstellingen, geen (financiële) verrassingen en/of gezeur achteraf. Zeer tevreden en we bedanken firma Cammeraat voor alles!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

16 september 2020

Maurits van den Bosch, Waddinxveen

Verbouw: Beglazing en kozijnen

Cammeraat Bouwtechniek levert vakwerk waarbij alles tot in de details is geregeld.
Wat een fijn bedrijf. Cammeraat levert topkwaliteit. Naast topkwaliteit blinken ze uit in heldere communicatie. Niet alleen vooraf, maar ook tijdens en na de werkzaamheden. De netheid van werken en de manier waarop ze iedere dag alles schoon en netjes achterlaten zijn echt bijzonder. Tot in de details is alles uitgewerkt en zonder zorgen kan je genieten van de uitrol van de uit te voeren werkzaamheden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

29 mei 2020

Herre, Delft

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Restauratie monumentaal pand

Geweldig
Alles op tijd, volgens afspraak, binnen planning. en echt vakwerk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10