Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,7

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9,9

Advies 9,6

Communicatie 9,9

Prijs/kwaliteit 9,0

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

16 januari 2019

Fam. Tjepkema, Rotterdam

Tussenwoning/hoekwoning, Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Isoleren (deel) woning

Zeldzaam goede service en kwaliteit
De mensen - en onderaannemers - bij Cammeraat zijn vriendelijk, zeer professioneel, integer en respecteren dat ze bij iemand anders over de vloer zijn. Wij hebben redelijk grote verbouwing achter de rug waarbij wij in huis zijn blijven wonen en hier werd echt rekening mee gehouden door Cammeraat. Alle meerwerk zaken worden van te voren afgestemd en onderbouwd met een offerte. Initiële offerte zeer uitgebreid en inzichtelijk incl die van onder aannemers. Niets dan lof over dit bedrijf, een voorbeeld voor de sector! Dikke 10!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

10 januari 2019

Martijn, Zoetermeer

Garage/schuur

Betrouwbaar vakwerk
Cammeraat Bouwtechniek heeft voor ons een vrijstaande garage gebouwd. Van ontwerpfase tot oplevering hebben we geen moment stress ervaren. De medewerkers waren professioneel, vriendelijk en oplossingsgericht. Het eindresultaat is prachtig en volledig conform afspraak. En belangrijk: geen verassingen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

6 november 2018

Fam. S.C., Gouda

Dakkapel/dakraam, Isoleren (deel) woning

Heldere afspraken, prima vakmensen, goede communicatie
We zijn zeer tevreden over de manier waarop het werk is uitgevoerd. De communicatie verliep prima, de gemaakte afspraken zijn nagekomen, de vakmensen werkten zeer netjes. Al met al een hele positieve ervaring met een heel mooi resultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

6 november 2018

Simon, Boskoop

Aanbouw/dakopbouw, Dak

Goede en snelle service met deskundige medewerkers
Snelle actie op een vraag. Duidelijke ondersteuning bij het maken van de plannen en duidelijke planning/offerte. Na aanvang van de verbouwing verliep alles voorspoedig door goede coördinatie van de verschillende (onder)aannemers. Kwaliteit en precieze van de werkzaamheden is zeer goed. Kortom, zeer tevreden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

10

17 september 2018

Scholte, Boskoop

Vrijstaande woning, Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Vakkundig bouwbedrijf dat zeer goed let op kwaliteit en planning
Cammeraat heeft de afgelopen maanden onze woning volledig gerenoveerd. Vanaf het begin werd er goed samen gewerkt met Cammeraat. In het voortraject wordt er ruim voldoende tijd gestoken in het uitwerken van het bestek. Na opdracht werd de werkvoorbereiding nauwkeurig uitgevoerd. Als opdrachtgever wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Tijdens de bouw is er voortdurend afstemming geweest. Dit hebben we als positief ervaren. De wens was om de woning voor de bouwvak op te leveren, toen een maand voortijd bleek dat de planning erg strak was zijn de bouwvakkers een uur extra per dag gaan werken. De uitvoerder Erik was zeer ter zake en kundig. Wanneer er vragen waren gaf hij dat tijdig aan, hetgeen bijdroeg aan een goed verloop van het project.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

15 september 2018

Ruud, Zoetermeer

Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Kelder, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Vakkundige aannemer met oog voor een goede communicatie en planning
Na een goede ervaring 2 jaar geleden nu opnieuw Cammeraat ingeschakeld voor de verbouwing van ons kantoor. We hebben een oud winkelpand, al 3 generaties in de familie, laten verbouwen tot een modern kantoor, waarbij indeling, muren, vloeren en daken geheel vernieuwd zijn. De offertefase gaf gelijk al veel vertrouwen, met het uitvoerig doorspreken van het verbouwingsplan en het opstellen van een duidelijke en complete offerte, zonder verrassingen achteraf. Vervolgens is er een werkplanning opgesteld, die uiteindelijk tot op de dag nauwkeurig bleek te kloppen! Knap staaltje planning voor een verbouwing van een half jaar. Het werk is uitgevoerd door een vast team en onderaannemers waar veel mee wordt samengewerkt. Allemaal vakkundige mensen, met zichtbaar plezier in hun werk, die goed op elkaar zijn ingespeeld en weten wat kwaliteit is. Het eindresultaat mag er zijn, het is een prachtig kantoor geworden! Complimenten voor het hele team. Ook in een tijd dat er voldoende werk voorhanden is, is de kwaliteit, service en communicatie uitstekend.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

11 juli 2018

P. Boer, Gouda

Vrijstaande woning

Bedrijf met vriendelijke mensen die werken met structuur en afspraken nakomen.
Wij hebben van de boerderij de stal laten slopen en een algeheel nieuw gedeelte aan laten bouwen met renovatie van een tussengedeelte. Alles liep volgens planning, men zorgde er voor dat alle materialen op tijd op de bouwplaats werden gebracht. Tijdens een harde storm viel er een kastanje boom op het oude dak. Direct was men bereid een noodreparatie uit te voeren zodat schade door inregenen is voorkomen. Na de oplevering van de woonkeuken in de boerderij aan de Bloemendaalsweg met inpandige garage en voorbereiding van een appartementswoning op de verdieping liet ik me bij de oplevering bijstaan door een bouwkundige die veel ervaring had in opleveringskeuringen. Deze deskundige kwam tot de conclusie dat er vakwerk was geleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

5 juni 2018

Hester Hofhuis- Lentz, Rotterdam

Tussenwoning/hoekwoning, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Keuken

Scherp oog voor kwaliteit!
Afgelopen maanden heeft Cammeraat voor ons de verbouwing gerealiseerd. Het dak is vervangen, het huis is uitgebouwd en ons tuinhuis heeft een nieuwe functie gekregen met overkapping en kantoorruimte. Vanaf het begin is Cammeraat een aannemer geweest met een scherp ook voor kwaliteit, in iedere fase van de verbouwing. Dit zie je aan de manier van werken, passie voor het vak en klantgerichtheid door continu mee te denken met onze wensen. Ontzettend bedankt! Groeten Ward en Hester Hofhuis

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 juni 2018

R. kettner, Rotterdam

Vrijstaande woning, Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen

Betrouwbaar
Cammeraat is een betrouwbare aannemer. Ons project is binnen de tijd opgeleverd. Ze komen hun afspraken na en zijn open en transaparant in de communicatie.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 mei 2018

Antonius Gerardus Maria Weijermars, Waddinxveen

Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Garage/schuur, Dak, Keuken, Badkamer

Uitstekende aannemer, prettig contact, afspraak is afspraak, maar wel aan de prijs.
Cammeraat is een aannemer die kwaliteit levert. Hij heeft bij ons een garage gebouwd, het dak keuken en badkamer vernieuwd. Zijn personeel is vriendelijk, altijd tot een toelichting bereid. We krijgen de indruk dat men graag bij C. werkt en hebben gemerkt dat je ook zonder knallende radio in de bouw werkzaam kunt zijn. Wel zo prettig, als je niet zo erg van radio 538 houdt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0