Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,3

Afspraken nakomen 7,6

Vakmanschap 7,6

Advies 7,4

Communicatie 7,1

Prijs/kwaliteit 6,4

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

13 januari 2021

Carola, Vleuten

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Nazorg; in 1 woord perfect!
Als er zaken zijn die niet goed lopen of opgepakt moeten worden hoeven we het bij de heren Gijs en Gijs maar aan te geven en ze lossen het snel op! Het gaat zoveel makkelijker en sneller dan communiceren met het kantoor! (Die schakel kan je beter over slaan, want reactie op vragen duurt extreem lang) Op het gebied van communicatie kunnen er nog wel wat zaken aangepakt worden vanuit het bedrijf naar de klant. Team nazorg doet net dat stapje extra en daar zijn we heel blij mee! Een 5 sterren service voor Gijs en Gijs op het gebied van hun vakmanschap!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit nvt

10

26 december 2020

Mary, Vleuten

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

TOP TEAM NAZORG
Fijne ervaring met het nazorg team ‘de Gijsjes’ bij bouwproject Haarzicht. Goed oog voor detail, snelle service, oplossingsgericht en net dat stapje extra waar je als koper heel blij van wordt. TOP TEAM.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies nvt

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit nvt

10

16 december 2020

Laura, Vleuten

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Top nazorg team
Bedankt voor de goede service, vooral het nazorgteam bij project Haarzicht is super fijn.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 6

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

10

9 september 2020

H vd voort, Ochten

Nieuwbouw: Appartement

Mooi appartement netjes opgeleverd
Fijne mensen om mee te werken en komen hun afspraken na

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 7

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

7,0

27 augustus 2020

Tonnie, Ochten

Nieuwbouw: Appartement

Uitstekend!!!
Ik ben zeer tevreden zowel over de materialen als de communicatie

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Bouwbedrijf Van Grootheest BV

Beste Tonnie, wij zijn u dankbaar voor deze goede beoordeling. Wij wensen u veel woongenot in uw appartement!

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 6

9,0

25 juli 2020

Peter Pelser, Navata

Nieuwbouw: Appartement

Wij zijn tevreden.
Waar gewerkt word , bestaat geen 100% resultaat. Er blijven altijd bijna klaar klachten. Geen probleem als het maar in goed overleg en actief wordt opgepakt. In ons geval prima opgepakt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Bouwbedrijf Van Grootheest BV

Beste heer Pelser, bedankt voor uw mooie beoordeling, we wensen u vooral veel woongenot in uw nieuwe appartement!

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap nvt

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit nvt

10

22 juli 2020

Loek, Arnhem

Verbouw: Badkamer

Geweldig resultaat, totale badkamerverbouwing
We hadden een badkamer welke niet veilig was, gladde vloertegels, hoge douchebak. Offerte laten maken door Bouwbedrijf van Grootheest. Materialen uitgezocht in de showroom van Raab Karcher in Ede, ook daar zijn we uitstekend geholpen en de nodige tips gekregen. Toen alle goederen geleverd waren kwam Rudy namens Grootheest, wat een vakman is dat. Communicatie tussen Grootheest de loodgieter en elektricien verliepen prima! Kortom we hebben nu een mooie maar zeker ook een veilige badkamer, waar we iedere dag weer van genieten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

9,0

21 juli 2020

AM, Renswoude

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Hier kun je barsten als klant
Na meer dan anderhalf jaar zijn nog steeds niet alle opleverpunten opgelost. Wij zijn ook lang niet de enige. Hier in de buurt ken ik niemand die tevreden is over dit bouwbedrijf. Alleen maar lang slepende problemen. Wij hadden bij oplevering bijna 50 punten (waaronder de hele badkamer als één punt) Voorbeelden: 27 ruiten vervangen en vervolgens met verschillende soorten kit afgekit. Sommige ruiten zijn tot vier keer toe vervangen (beschadigingen of stickerresten tussen het glas) Dakkapel in verkeerde kleur opgeleverd. Bij oplevering, vloerverwarming in de badkamer vervangen in verband met lekkage (beschadigingen op de tegels in de badkamer zijn hierdoor nog steeds te zien) Alle leidingen op de 1e etage opnieuw ingefreesd. Leidingen te lang. Deuren in de verkeerde kleur en talloze beschadigingen. Kozijn toilet moeten verplaaten omdat de deur niet open kon, een jaar lang moeten zitten met een toilet wat slecht doorspoelt en nu nog steeds problemen met de beluchting in de badkamer. We zijn nu anderhalf jaar verder. Omdat nergens op werd gereageerd door dit geweldige bedrijf hebben we ze uiteindelijk in gebreke gesteld. Hierna werd gereageerd waarna een aantal zaken is opgelost. Ze gaan nu vervolgens weer vrolijk verder en reageren nergens meer op. Wij zitten nu alweer twee maanden met een nood toiletpot. Als klant kun je barsten bij dit bedrijf. Ze opereren op het randje van wat juridisch is toegestaan en proberen alles af te schuiven op onderaannemers zonder zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

20 juli 2020

M. van Wendel de Joode, Ochten

Nieuwbouw: Appartement

Zeer slecht
Zeer amateuristisch werkend bedrijf. Veel te groot gegroeid en op tè veel plaatsen aan het bouwen waardoor service tot nul is gereduceerd. Bij oplevering veel teveel bouwgebreken. Vooral de afwerking is slecht. Geen familie bedrijf meer maar een bedrijf wat alleen om het aantal bouwt. Zou ze bij niemand aanbevelen.

Reactie Bouwbedrijf Van Grootheest BV

Goedendag heer Wendel de Joode, Dat is een zeer slechte beoordeling, wij kunnen ons hier niet in herkennen. Bij de oplevering, waar u nota bene een deskundige bij heeft ingeschakeld, is helaas één gebrek geconstateerd. Dit punt is binnen 3 maanden hersteld. ik wil u vragen uw beoordeling te herzien.

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

29 juni 2020

Broekhuizen, Ochten

Nieuwbouw: Appartement

Waardeloos bedrijf
Dit bouwbedrijf.... Het zijn een stel hobbyisten die professioneel willen overkomen. Veel beloven weinig maar komen. Of op langere termijn nakomen. Hun motto is we voldoen aan de eisen. Netjes nee niet naar onze wens maar laten het hierbij. Trage of moeilijke afspraken. Telefonisch niet bereikbaar,Je moet zelf overal achteraan. Ze besteden veel te veel uit. Ze hebben geen eigen verantwoording. Wij zijn niet helemaal te vreden maar laten het maar zoals her is. Uit eindelijk helpt verder niets Mensen bedenk je voordat je er mee in zee gaat!

Reactie Bouwbedrijf Van Grootheest BV

Geachte heer en mevrouw Broekhuizen, bedankt dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We vinden het prettig dat u uw verbeterpunten aangeeft om zo onze werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. We zijn er wel een beetje van geschrokken dat we bij een oplevering met één gebrek (kras in één ruit) een zeer slechte review ontvangen. we komen graag in contact om de verbeterpunten te bespreken.

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 1

Advies 5

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 1

4,0