Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,8

Afspraken nakomen 7,9

Vakmanschap 8,2

Advies 8,0

Communicatie 7,8

Prijs/kwaliteit 7,0

Reviews voor Bouwbedrijf Van Grootheest BV

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

19 januari 2022

Joppe, Ede

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Dak, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning

Prettige samenwerking en goed vakwerk geleverd
Van Grootheest heeft bij ons een opbouw met 2 nieuw slaapkamers en een badkamer gerealiseerd en de complete bovenverdieping gerenoveerd. Wij hebben de samenwerking als bijzonder prettig ervaren. Van begin tot het eind is er goed met ons meegedacht en zijn afspraken nagekomen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

9,0

15 januari 2022

Bernard, Arnhem

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Profs met communicatieve vaardigheden
Fijne club mensen, vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Nemen de tijd , losse problemen op en zijn bereikbaar indien nodig.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

14 januari 2022

Theo van Brakel, Bennekom

Verbouw: Dak, Onderhoud/service

Peter vd Brink
Zeer goed advies, afspraken nagekomen,

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

30 mei 2021

Mark Post, Utrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Kwaliteit van oplevering super!
Ons huis is begin april opgeleverd en tuurlijk waren er een aantal punten maar deze zijn perfect opgelost en snel ook als er later nog iets was is ook dit geen probleem bij Willem het word allemaal geregeld. Ben bij de oplevering top. Willem uitvoerder alles top en super geregeld. Groet van de bewoners van bouwnummer 2 Mark&Coby

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

25 mei 2021

Marleen Visser, Utrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Hoog kwaliteit oplevering, goede service naoplevering.
Wij zijn super tevreden over de oplevering en de service van het hele project. Extra complimenten voor Gijs en Willem! En Ben voor de oplevering. Met vriendelijke groet, Bouwnummer 26

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

29 april 2021

Mafalda, UTRECHT

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

New House - Great quality
The builder did a great job and Willem that took care of all improvement points solved them quickly and with great quality.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

5 april 2021

Bas, Ede

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging

Fijne heldere communicatie, goede prijs en heel blij met eindresultaat
Gewoon goed. Alleen beetje misschat qua duur door tegenvallers

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 april 2021

Hans, Vleuten

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Oplevering met empathie voor de klant!
Gijs nam alle tijd om de woning geheel door te nemen. Hij is zijn klantvriendelijkheid uit zijn detaillistentijd geenszins vergeten. Een verademing deze sympathieke houding. Ervan uitgaande dat een aantal kleine issues dezelfde dag opgelost zouden gaan worden was de restpuntenlijst ultrakort. Helaas zijn deze een maand na dato nog niet opgelost. Na de oplevering zijn enkele (mogelijke) gebreken aan het licht gekomen die een professionele oplossing / aanpak noodzakelijk maken. Gijs en de aannemer zijn tot slot op de hoogte van enkele onderwerpen welke met de betrokken projectontwikkelaar besproken zullen gaan worden. De 8 als beoordeling is geheel voor Gijs bedoeld.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 4

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 6

8,0

25 februari 2021

Amber, Dijcks

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Review voor Nazorg: zorgt voor de puntjes op de "i".
Huis eind oktober opgeleverd en alle meldingen en punten vanuit nazorg worden allereerst serieus genomen én ook nog goed opgelost. In ons project zijn Gijs & Gijs van de nazorg en goed bereikbaar. Ze zijn eerlijk en concreet m.b.t. het nawerk en waarom iets wel of niet mogelijk of handig is. Ze jagen punten na en zorgen dat het geregeld wordt. Elke melding, welke dan ook, wordt serieus genomen en bekeken en samen met ons als kopers/eigenaren wordt een beste oplossing gezocht. Dat was in het voortraject met V Grootheest helaas toch anders. Het is dan een hele meevaller en ontzorging dat de nazorg zo fijn en goed geregeld is!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit nvt

10

13 januari 2021

Carola, Vleuten

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Nazorg; in 1 woord perfect!
Als er zaken zijn die niet goed lopen of opgepakt moeten worden hoeven we het bij de heren Gijs en Gijs maar aan te geven en ze lossen het snel op! Het gaat zoveel makkelijker en sneller dan communiceren met het kantoor! (Die schakel kan je beter over slaan, want reactie op vragen duurt extreem lang) Op het gebied van communicatie kunnen er nog wel wat zaken aangepakt worden vanuit het bedrijf naar de klant. Team nazorg doet net dat stapje extra en daar zijn we heel blij mee! Een 5 sterren service voor Gijs en Gijs op het gebied van hun vakmanschap!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit nvt

10