Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,6

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,5

Advies 9,6

Communicatie 9,5

Prijs/kwaliteit 9,2

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

12 juni 2019

Caroline Visser, Rotterdam

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen

Supertevreden over BMD Bouw, doet wat hij zegt, doet het goed en op tijd!
Vincent van BMD is een zeer betrouwbare en goede aannemer. Onder zijn leiding heeft de vrij uitgebreide verbouwing van ons huis plaats gevonden. Van de aanvraag van de vergunning tot en met de laatste verfkwast, alles was in goede en betrouwbare handen. En daarbij was de communicatie ook altijd vlot en vrolijk. Wat helemaal indruk heeft gemaakt, is de strakke planning van het hele traject. Op tijd en volgens afspraak opgeleverd. De mannen in zijn team zijn stuk voor stuk parels. Kortom, wij zijn nog iedere dag blij met het resultaat en de weg er naar toe. Vincent, dank je wel!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie BMD Bouw B.V.

Dank Caroline! de flexibele doorloop hebben we samen behaald door daadkracht.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

9,0

11 juni 2019

Jeroen, Bussum

Verbouw: Kelder

Afstemming prettig.
De enige waarmee een wat afwijkende be sstelling eenvoudig kon worden afgestemd. Redelijke prijs. Afhalen mogelijk. Kwaliteit kozijn zag er prima uit. Levering wat langer ( wordt in Oost Europa geproduceerd ).

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie BMD Bouw B.V.

Dank voor de review Dirk, De wat langere levertijd komt door de roede tussen het glas, en het kozijn was 2 kleuren, dat is wat complexer als een kozijn glad wit.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

8,0

11 juni 2019

Jeroen, Lisse

Verbouw: Beglazing en kozijnen

Goede service en prijs/kwaliteit
Lang naar een betrouwbare leverancier gezocht. De Kozijnen had ik in dit geval voor mijn eigen woning, maar zal ze voor mijn Timmerbedrijf ook hier afnemen . Service is perfect! O.k.S daar kan je op bouwen. Bedankt, Groet Jeroen Muijen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie BMD Bouw B.V.

Dankjewel Jeroen,

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 juni 2019

Edwin, Rotterdam

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Beglazing en kozijnen

Goede service
Goede communicatie en het bedrijf denkt actief mee om beste product te leveren. Ik kon zelfs op een feestdag het kozijn ophalen. Perfecte service.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie BMD Bouw B.V.

Dank Edwin!

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

4 mei 2019

Edwin, Zoetermeer

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Beglazing en kozijnen

Goede service, vriendelijk personeel
Goed service, goed meedenkend in oplossingen. Snelle levertijd en scherpe prijzen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie BMD Bouw B.V.

Edwin, dank voor het gestelde vertrouwen.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

1 mei 2019

Jeroen, Alphen aan de Rijn

Verbouw: Beglazing en kozijnen

Top service
Na plaatsen bestelling werd ik volgende dag meteen gebeld en was het kozijn uitgetekend! Dag er na Nog een kleine aanpassing kunnen doen zonder problemen. Top service, en netjes afgeleverd!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie BMD Bouw B.V.

Jeroen, dank voor het vertrouwen.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 mei 2019

P.J.C., Nootdorp

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Serre/overkapping, Beglazing en kozijnen

Echt vakwerk, precies uitgevoerd wat we in gedachten hadden.
Vincent van BMD is een bekwame en inventieve werker, die goed aanvoelde wat we in ons hoofd hadden. De gemaakt afscherming bij onze voordeur ziet er werkelijk prachtig uit en helemaal in de stijl van ons huis. De offerte was ook duidelijk en heel gedetailleerd zodat we van te voren een goede indruk hadden van het uiteindelijke resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie BMD Bouw B.V.

Peter, dank voor het vertrouwen. Zie ook mijn Blog voor een indruk van het resultaat: https://www.onlinekozijnshop.nl/creatief-met-kunststof/

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

1 mei 2019

Joost, Zoetermeer

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Beglazing en kozijnen

Top service
Er is bij ons een nieuw raam geplaatst. Dit ging allemaal heel vakkundig. Kortom wij zijn super tevreden over BMD Bouw!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie BMD Bouw B.V.

Joost, dank voor het vertrouwen. Hier hebben we de Instructie video kunststof kozijn plaatsen gemaakt welke staat op YouTube: https://youtu.be/NHB0cvI_Erk

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

1 mei 2019

Vincent, Zoetermeer

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Beglazing en kozijnen

Zeer positieve ervaring
BMD hebben wij uitgekozen vanwege hun vakkundigheid. Daarnaast denken ze erg goed mee over de beste aanpak voor de verbouwing. En niet onbelangrijk: een prima prijs/kwaliteit verhouding. Communicatie is tijdens de verbouwing altijd goed geweest, hierdoor zijn er geen vervelende verrassingen geweest. Bij vragen stond men direct voor je klaar.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie BMD Bouw B.V.

Dag Vincent en Natalie, dank voor het vertrouwen, en veel plezier met de extra verkregen woonruimte.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 mei 2019

Senaidin, Nieuw Vennep

Nieuwbouw: Appartement
Verbouw: Beglazing en kozijnen

Eerlijk en naakomen van afspraaken
WE hebben uizonderlijk goede ervaring gehaad met BMD Bouw. Alles liep volgens afspraak .

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie BMD Bouw B.V.

Dag Senaidin, dank voor het vertrouwen.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10