Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 5,6

Afspraken nakomen 5,1

Vakmanschap 6,0

Advies 5,4

Communicatie 5,1

Prijs/kwaliteit 5,5

Reviews voor BAM Wonen bv

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

26 juni 2021

Leo baas, Den haag

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Zeer slecht
Van af dag 1 best wel wat problemen die we zelf op moesten lossen . De bam zag het niet , snapte het niet of wou het niet zien . Nu zijn we al twee jaar aan het bellen en mailen omdat het dak niet in orde is . Bellen niet of nauwelijks terug en zijn nog steeds niet met een goede oplossing gekomen . Ondanks dat er een rapport ligt dat het niet in orde is . Zeer slecht

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

2,0

6 juni 2021

Patrick, Kerkrade

Verbouw: Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Dit bedrijf is zeer slecht als het gaat om klanteservice, en regels omtrent COVID
De flats in de Lourdesstraat in Kerkrade zijn verbouwt door BAM. Ik werk in de zorg als vrijwilliger en zat in het begin van de corona in een bubbel, echt hele strenge regels. BAM zal zeggen hier rekening mee te houden , maar dat doen ze dus helemaal niet. Mondkapjes bij de werkers moet je bijna om smeken. Mijn vader is onder in corona tijd overleden aan kanker, Operaties waren tot 2x uitgesteld, en dus te laat. Ik kon hierdoor heel lastig thuis zijn , en heb meerdere afspraken helaas moeten afzeggen. Ook omdat de crematie 1x is uitgesteld. Waarna ik een laatste telefoontje kreeg van BAM, met de mededeling als ik nog 1 x een afspraak zou verzetten, het als een weigering werd gezien, en zo zou worden doorgegeven aan Heemwonen. Ze laten ook spullen die ze kapot maken, zoals gordijnen, helemaal links liggen, hopen dat je het niet ziet. Toen ik het zag, werd me verteld dat het me eigen schuld was. Maar met die wat in mijn woning waren, voordat de werkzaamheden begonnen, gevraagd of alles zo kon blijven hangen. Konden de gordijnen na links en na rechts schuiven, was geen probleem. Ga je kijken zijn ze kapot door het frezen of iets. En houden zich dan muis stil. Pas echt op met BAM Zullen overal mee akkoord gaan, totdat je iets getekend heb, en dan zeggen ze val maar om!

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

29 juni 2020

Renske, Hoef en Haag

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Hoge kwaliteit, goede ervaring
Hoge kwaliteit woning opgeleverd met zeer mooie details. Erg tevreden over het geleverde werk dankzij vakkundig personeel. Ook de omgeving wordt goed en snel opgepakt vanuit de bouw om er iets moois van te maken! Contact met woonadviseur was goed, nazorg gaat wat trager maar wordt uiteindelijk wel goed opgepakt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

9,0

8 april 2020

A., zevenhuizen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Ver ondermaats
Mijn ervaringen met BAM zijn echt te amateuristisch voor woorden. Het woord klant(gericht-vriendelijkheid) komt simpelweg niet voor in het woordenboek. De omgang, communicatie, inleven, flexibiliteit, te woord staan etc etc etc is TE erg voor woorden. Nu ben ik zeer kritisch in het bekijken van de woning maar na oplevering komen er nog zaken aan het licht wat gewoonweg te simpel voor woorden zijn. De afwerking van de woning is echt ver beneden maats. Je merkt gewoon dat de economie volop draait! Het meest schandalige vond ik nog wel dat na het aangeven van lopende zaken NA oplevering dat men de brutaliteit heeft om de 2de handtekening te vragen en dat ik over de verdere punten wil nadenken om te accepteren??! Klacht indienen rechtstreeks? Kansloos.

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

19 maart 2020

Hans, Veldhoven

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Slechte nazorg
Bouwproces verliep vrij voorspoedig, maar de nazorg en klachtenafhandeling is zwaar ondermaats.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 2

Vakmanschap 6

Advies nvt

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 6

3,0

10 maart 2020

J. P, Meerstad

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Slechte afhandeling bij klachten en problemen
Woning gekocht met warmte pomp en elke ruimte een thermostaat die apart in te regelen zou zijn, dit bleek helaas niet te werken, na vele monteurs die zijn geweest en hier niks aan konden doen of vertelden dat dit zowiezo niet gaat werken kwam bam met een oplossing, maar hiervoor moet dan 350 euro meerwerk worden betaald door ons, kan toch niet zo zijn dat wij iets moeten betalen wat niet goed werkt volgens het in het koopcontract vermelde specificaties

Orde en netheid 3

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 3

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

16 februari 2020

Tim, Hoef en Haag

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Slordige bouwer
Bam is zoals de titel al zegt een zeer slordige bouwer. Wij hebben een woning gekocht in Hoef en Haag, waaraan nogal wat punten niet correct zijn uitgevoerd en maar niet worden hersteld. Vooral de communicatie van Bam is zeer slecht, je krijgt namelijk geen reactie, ook niet als je meermaals telefonisch hebt vernomen dat dit spoedig wordt opgepakt. Wij zijn inmiddels klaar met deze partij en hebben hiervoor juridisch advies ingewonnen. Het is jammer dat je bij woningbouw meestal niet je eigen bouwer kunt kiezen tenzij je een kavel hebt gekocht.

Orde en netheid 2

Afspraken nakomen 2

Vakmanschap 3

Advies 3

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 2

2,0

11 oktober 2019

Lin, Amsterdam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Afgeraffeld en slordig werk, inclusief hardnekkige lekkage.
BAM komt afspraken niet na, verschuift steeds tijdslijnen op weg naar de oplevering. Daarnaast is er heel slordig gewerkt. Er zijn bijvoorbeeld meerdere lekkages geconstateerd, maar ook veel andere bevindingen bij oplevering (+/- 50 genoteerd in proces verbaal). Op dit alles wordt lakoniek en onverschillig gereageerd. Zegt vervolgens toe een aantal zaken gemaakt te hebben, terwijl dit niet of zeer gebrekkig is gebeurd. Bij alles goed opletten dus en op strepen staan om alsnog zaken in orde gemaakt te krijgen. Geen aanrader!

Orde en netheid 2

Afspraken nakomen 3

Vakmanschap 3

Advies 1

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 6

4,0

31 juli 2019

Gerard, Weert

Nieuwbouw: Appartement

Slecht
Is to have duidelijk!

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 4

Advies 1

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 1

2,0

3 mei 2019

Ruben, Utrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Veel problemen, langzaam opgelost
Lekkage in de uitbouw is bij oplevering geconstateerd, het heeft enorm veel tijd en moeite gekost om dit door de BAM opgelost te krijgen. Uiteindelijk heeft het 1 jaar geduurd!

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 1

Advies 3

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 5

4,0