Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,0

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,3

Advies 9,2

Communicatie 9,4

Prijs/kwaliteit 8,7

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

30 januari 2019

Martijn, Enschede

Vrijstaande woning

Goede samenwerking en overleg leiden tot een goed eindresultaat
Sterke punten: Goede samenwerking en prettig overleg / contact; Transparant; Vakkundig en gemotiveerd personeel; Problemen worden opgelost aandachtspunten: Sturing van onderaannemers / derden op de bouwplaats; Tijdsplanning / continuïteit van de werkzaamheden

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

5 januari 2019

Meine, Enschede

Beglazing en kozijnen

Professioneel en zeer meedenken
Geweldig dat jullie op hele korte termijn nog een interne verbouwingsklus van 4 uur konden inplannen zodat we onze verhuisdatum konden halen. We waren al bang dat we maanden zonder slaapkamerdeuren zouden zitten omdat iedereen vol zit met werk. Voor de grotere vervolgklussen zijn jullie onze grote favoriet!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

2 januari 2019

Tom, Groenlo

Vrijstaande woning

Service is goed en staan voor je klaar!
We hebben een zeer goede ervaring met Gebr. Meijerink Eerlijkheid en open communicatie wint altijd!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

31 december 2018

Marjo, Lonneker

Dak

Bij Meijerink wordt vakwerk geleverd.
De ervaring was zoals altijd goed. Betrouwbaar, degelijk, prima medewerkers

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

28 december 2018

Wynand Koekkoek, Enschede

Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Vakmensen die snappen hoe je bij klanten thuis werkt!
Van begin tot eind een goede samenwerking. De vaklieden voeren niet alleen het bestek uit maar denken mee en dragen verbeteringen aan.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

10

26 november 2018

Marielle, Enschede

Dak

Eerlijk advies, betrouwbaar, vakwerk!
We hadden lichte lekkage op zolder en daar leken zowel het dakraam als de schoorsteen de oorzaak van te zijn. Waar de een ons een halve dakrenovatie aanraadde, veegde dhr Meijerink even de bladeren langs dakraam vandaan en had daarmee de helft van de lekkage al opgelost. Vervolgens werd de schoorsteen binnen de kortste keren solide gerepareerd en sindsdien blijft de boel droog.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 november 2018

Jan pipers, enschede

Isoleren (deel) woning

Goede samenwerking met personeel en management
Goed en net bedrijf dat alles goed op orde heeft.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

9 november 2018

Saskia, Enschede

Goed geregeld
Alles goed geregeld zonder dat ik iets hoefde te doen. Eventuele vragen via de mail werden snel beantwoord.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

6 november 2018

R.H.J. Grit, Enschede

Vloer, Kelder

Goede afspraken, netjes en betrouwbaar uitgevoerd.
Met aannemer Meijerink goede afspraken vooraf gemaakt en volgens wens uitgevoerd. Ook veranderingen tijdens het werk werden goed uitgevoerd. De ervaringen van deze aannemer zorgden er ook voor dat zij tijdens het werk tips gaven welke tot verbeteringen leiden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

8,0

6 november 2018

Maarten, Enschede

Aanbouw/dakopbouw

Afspraak is afspraak
Ook al verloopt soms iets niet 100% volgens plan, wat ook niet altijd kan, werd meegedacht aan oplossingen en dit werd op korte termijn ook gerealiseerd. Tevens werden we wel continu op de hoogte gehouden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 6

8,0