Naar nieuwsoverzicht

Zo kom je van je oude of te veel bestelde pallets af

2 augustus 2022

PARTNERCONTENT - Te veel pallets kopen. Te weinig pallets kopen. Tja, je kunt altijd weer wat bij kopen. Wanneer je ter toch te veel koopt, blijf je zitten met al de overbodige spullen. Nu niet meer! Op palletcentrale.nl kun je gemakkelijk jouw overbodige pallets verkopen. Zo blijf je niet zitten met die stapel en kun je er nog wat aan (terug)verdienen. 


Lever de pallets in of laat ze ophalen

Bij het inleveren van je pallets heb je twee mogelijkheden voor het leveren van de pallets. De eerste mogelijkheid is dat je de pallets zelf inlevert bij een van de vestigingen van palletcentrale. Dit kan al vanaf 15 pallets. Naast het zelf inleveren van de pallets, heb je ook de mogelijkheid om de pallets op te laten huilen bij jou thuis of bij jouw bedrijf. Dit geldt echter pas vanaf 50 pallets en je dient gevestigd te zijn in Nederland of België. Wanneer je er echt flink te veel hebt, is deze mogelijkheid fantastisch. In beide gevallen dien je de pallets op te stapelen in veilige stapels van maximaal 17 pallets.

pallets


Afhaalrapport na afhalen pallets

Na het inleveren van de oude pallets ontvang je een afhaalrapport. Daarin staat duidelijk beschreven hoeveel pallets je hebt ingeleverd, welke pallets je hebt ingeleverd, wat de afmetingen ervan zijn, hoeveel euro je hebt ontvangen voor de levering. Een afhaalrapport is niet verplicht, maar maakt het wel makkelijker voor jouw boekhouding. Je ziet namelijk duidelijk en in één oogopslag wat je hebt verkocht en hoeveel je daaraan hebt verdiend. Daarnaast kun je bij eventuele conflicten of miscommunicaties ook gemakkelijk terugkijken in jouw afhaalrapport. Hierdoor worden conflicten en miscommunicaties sneller afgehandeld, aangezien alles al zwart op wit staat.


Maak gebruik van een opkoopformulier of Whatsapp 

Dus, wil je pallets inleveren? Stuur dan eerst foto’s van jouw pallets met de juiste afmetingen erbij. Zo kan een goede prijs gegeven worden van jouw levering en is een afspraak snel gemaakt. Het versturen van de foto’s kan ook weer op twee wijzen: of je maakt gebruik van een opkoopformulier, of je stuurt de foto’s en afmetingen via Whatsapp. Het nummer van de palletcentrale vind je op de website.