Naar nieuwsoverzicht

Uitreiking Beste Bouwer en Beste Verbouwer 2019

30 januari 2020

Voor de vierde keer op rij organiseert de vergelijkingswebsite bouwnu.nl de verkiezing van de Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het Jaar. De uitreiking vindt plaats op 2 maart 2020. 

bnr bouwmeesters

Na de bekendmaking gaan de drie nummers 1 rechtstreeks de radiostudio in van BNR Nieuwsradio en volgt een interview in het programma BNR Bouwmeesters. Nu rijst de grote vraag: wie gaan er met de felbegeerde titels vandoor?!

Elk bedrijf met minimaal 10 reviews (gegeven in 2019) op het gebied van nieuwbouw of verbouw maakt kans op één van deze titels. De score is het gemiddelde van alle verbouw- of nieuwbouwreviews. En, het mag voor zich spreken dat het bedrijf zich presenteert op bouwnu.nl.

 

Genomineerden Beste Bouwer 10 tot 50 reviews

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

 

Genomineerden Beste Bouwer 50 reviews en meer

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

 

Genomineerden Beste Verbouwer

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

 

Volgend jaar ook meedoen?

Elk bedrijf met minimaal 10 nieuwbouw of verbouw reviews, gegeven in 2020, doet automatisch mee. We zien dat reviewgevers niet altijd heel secuur zijn in het aangeven of het een verbouw of nieuwbouw project betreft, houd dit zelf goed in de gaten. Mocht dit niet correct in een review staan, neem dan met ons contact op. De score waarnaar we kijken is het gemiddelde van alle verbouw- of nieuwbouwreviews uit dat jaar. Wil je graag hulp bij het opstarten van het verzamelen van reviews? Neem dan met ons contact op via 013 - 203 20 33 of support@bouwnu.nl.