Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,6

Afspraken nakomen 9,6

Vakmanschap 9,6

Advies 9,1

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 9,1

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

23 december 2020

Ard-Jan, Ermelo

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Strakke planning, prettige communicatie, mooi resultaat
Het is prettig werken met Remco. Hij communiceert snel en duidelijk, heeft z'n planning goed onder controle, zorgt voor een schone werkplek, en levert kwalitatief uitstekend werk af. Opnieuw blij dat we voor hem gekozen hebben voor deze klus.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

17 december 2020

Tienette, Oldebroek

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zeer positieve ervaring.....
Het resultaat mag er wezen! Remco weet waar hij over praat goede adviezen en oog voor details daar waar een andere “aannemer” ons vertrouwen tot nulpunt had gebracht heeft Remco dit dubbel en dwars goed gemaakt! Een echte aanrader!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

17 december 2020

Roland, Ermelo

Verbouw: Badkamer

Prima ervaring, mooie badkamer opgeleverd
Westerbroek Bouw en Onderhoud heeft al eerder verbouwingen bij ons gedaan, dat was de reden om hem voor de badkamer in te schakelen. Prima samenwerking weer.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

28 september 2020

Derk, Harderwijk

Verbouw: Badkamer

Denkt met je mee en komt afspraken na.
Remco Westerbroek denkt met je mee in oplossingen en uitvoering van een door mij gevraagde verbouwing van de badkamer. Hij komt zijn afspraken na, gaat direct materiaal (tegels) halen om te kunnen tonen. Hij werkt netjes en zorgvuldig.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

7 augustus 2020

Erwin en Rhinja, Hierden

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Vakman die zijn afspraken nakomt
Remco bouwt erg netjes en degelijk. Door een goede planning en slim werken was de woning binnen no time klaar voor oplevering. Wij zijn dik tevreden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

10

20 december 2019

Jeffrey, Hierden

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Beglazing en kozijnen

Meedenkende, probleemoplossende en kwalitatief hoogstaande aannemer
Een aannemer die z’n vak verstaat. Denkt in oplossingen en niet in problemen. Kwaliteit is top. Zou Westerbroek zonder twijfel aanbevelen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

27 september 2019

Jan, Hierden

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Onderhoud/service

Goed overleg, goede planning en keurig werk
Ik heb nu met Westerbroek op kleine en wat grotere projecten hele goede ervaringen. Het vooroverleg verloopt prima, Westerbroek is er niet op uit om de duurste opties te kiezen maar gaat wel voor degelijk en net werk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

21 september 2019

Marc, Hierden

Degelijk gebouwd
De veranda is snel en degelijk gemaakt. We zijn blij met dit vakwerk en hebben vertrouwen dat we hier weer jaren van kunnen genieten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

13 september 2019

Martijn, Speuld

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Serre/overkapping

Professioneel en netjes
Na het perfect bouwen van onze nieuwe woning, heeft Remco op een onlangs bestraat terras de poeren voor de veranda gezet.... Hierbij heeft hij zeer netjes gewerkt; de poeren staan voor de veredere opbouw en het terras is weer uitstekend teruggelegd (geen verschil zichtbaar met daarvoor!!!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

14 augustus 2019

Patrick Reijers, Hierden

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Vakman
Vorig jaar Remco opdracht gegeven om onze woning te bouwen. Alles is keurig volgens planning verlopen. De bouw was altijd netjes opgeruimd zowel binnen als buiten. Remco verstaat zijn vak en weet waar hij over praat. Wij raden Westerbroek bouw en onderhoud dan ook zeker aan.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

9,0