Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 2,3

Afspraken nakomen 1,8

Vakmanschap 1,7

Advies 1,7

Communicatie 1,6

Prijs/kwaliteit 2,7

Reviews voor Vlassak Aannemingsmaatschappij B.V.

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

22 januari 2022

Gerko, Odink

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Neemt geen verantwoordelijkheid voor slechte kwaliteit
Na 4 jaar komt wandmeubel in de badkamer van de wand, bij onderzoek blijkt deze alleen aan een paar kleine haakjes te hangen zonder verdere borg moeren (hoek ijzers zijn er wel maar niet aan de muur geschroefd). De haken komen nu uit de muur. Gemeld bij de aannemer maar deze verschuilen zich achter verlopen garantie en "als het ondeugdelijk was gemonteerd, was het wel eerder van de muur gekomen".

Orde en netheid 3

Afspraken nakomen 2

Vakmanschap 2

Advies 3

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 4

3,0

22 november 2021

Marcel, Heerlen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Waardeloze communicatie, kwaliteit ondermaats
Zeer slordige aannemer: overal kleine foutjes, krassen, onregelmatigheden en ondermaatse afwerking. De bouwplaats is na oplevering één grote stortplaats van afval gebleken, tot verf in de bodem aan toe. Veegschoon opleveren van de woning: sigarettenpeuken, afval en over bouwresten in ons huis. De communicatie is verder onder de maat en is er vaak gewoon niet. Er is een opleverrapport, maar er wordt gewoon niets meer aan de restpunten gedaan. Daarnaast nog vele fouten ontdekt na de oplevering en ga dat dan maar eens proberen te verhalen op hun. Wat een prutsers. Mocht je ooit overwegen met Vlassak in zee te gaan voor een nieuwbouwhuis: DOE HET NIET!

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 2

1,0

24 december 2020

Ger, Echt

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Wat een vreselijke ervaring
Dit bedrijf verdient het niet om nieuwbouwproject-opdrachten te krijgen. De informatie/communicatie is zwaar onder de maat. Vooral de manier van communiceren was onprofessioneel en werd er onverschillig gereageerd op de vele aandachtspunten tijdens de oplevering. De aannemer schuift alle verantwoording van gebreken naar de onderaannemer en de projectontwikkelaar. De term zelfreflectie is hun niet bekend waarschijnlijk.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 4

Vakmanschap 4

Advies 2

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 4

1,0

27 februari 2020

Roos, Heel

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Zeer slecht in communiceren, liegen, ons de schuld geven van hun fouten , afspraken niet na komen en
Zeer slechte ervaring met aannemer Vlassak zoals zo vele is online te lezen. Wij hebben als contact persoon *****. Zeer zelf ingenomen man die afspraken niet na komt niet terug communiceerd terwijl hij aangeeft dit wel te zullen doen, hij liegt over werkzaamheden en probeerd de schuld in onze schoenen te schuiven met niet nagekomen meer werk . Er zou gestuct worden vervolgens is het behangklaar afgewerkt. Er staat overal stuc werk. Zegt ***** , ik ben er gaan kijken en het zag er goed uit?!!. Als je een bmw koopt en je krijgt een lada ben je toch ook niet blij en zeler niet als de verkoper zegt dat het er toch goed uit ziet. Na veel op en neer bellen en mailen na uiteindelijk contact gehad met eigenhuis en woningborg hebben wij aangegeven dat de fout toch echt bij hem ligt ook volgens bovenstaande instanties. ( hij gaf zelf de fout sowieso al toe want hij zei : wij zijn er van uit gegaan dat... zo der verder te informeren of communiceren. Overal maken ze onderscheid tussen behangklaar en stuc behalve als het hen uitkomt?! Vervolgens krijgen wij deze reactie terug geen enkele excuzes niets .:” Wij hebben de werkzaamheden ingepland ! Voor de goede gang van zaken, wil ik U aangeven, wanneer er geen volledige betaling heeft plaats gevonden, er geen sleutel overdracht zal plaats vinden.“ Ik vind dit uiterst asociaal. Ik geloof niet dat hij weet door wie hij betaald wordt. Je moet deze man altijd achter zijn broek aan zitten. Hij liegt en probeerd de schuld bij ons te leggen terwijl wij duidelijk in ons recht staan. De vooroplevering gaat volgende week gebeuren bij de oplevering nemen natuurlijk iemand mee met kennis van zaken. Wij laten ons niet nog verder beduvelen. Als er rekeningen betaald moeten worden zijn ze er wel als de kippen bij en de dreigenmenten over het niet overhandigen van de sleutel terwijl wij in ons recht staan is ook echt onacceptabel. Zeer rigide man.

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

27 januari 2020

Peter, Heerlen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Zeer rigide aannemer koper heeft niets te vertellen
Zeer rigide aannemer niets is mogelijk enkel betalen. Grondplaat ligt net dan vraag je kun je mij een rioolpijpje zetten. Onmogelijk is het antwoord. Dan veranderen ze de radiatoren gewoon in vloerverwarming en kun je zelf niets meer veranderen. Gasleiding 3 meter verplaatsen hoppa € 1000,00 enz enz.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 2

Vakmanschap 1

Advies 2

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

23 december 2019

Jaap, Herten

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Nieuwbouw: vrijstaand huis
Deze aannemer bedient zich van ******. De woning wordt eerst op zeer onprofessionele wijze afgewerkt met scheuren en gaten in de muren. Voegwerk dat zeer onregelmatig afgewerkt is. De aansluiting van deuren en ramen is niet goed op de muren. De maatvoering is overal verkeerd doorgevoerd. Isolatiematerialen worden niet goed toegepast, de dakpannen worden niet gefixeerd. In totaal werden er 86 opleverpunten vastgesteld door een bouwkundige die we ingehuurd hebben. Hierdoor voldoet de woning uiteindelijk niet aan het bouwbesluit. Let er bij deze aannemer ook op, dat er zonder overleg afgeweken wordt van de contractstukken zoals de technische omschrijving, meerwerklijsten en het bouwbesluit. Gedurende het hele bouwtraject wordt er nauwelijks gecommuniceerd. Uiteindelijk is de afgedwongen reactie van de aannemer op een onafhankelijk rapport dat er niks aan de hand is. Hierdoor beland je in een juridische procedure. Ik zou deze aannemer afraden.

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0