Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,6

Afspraken nakomen 9,0

Vakmanschap 9,0

Advies 8,2

Communicatie 8,5

Prijs/kwaliteit 8,3

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

20 mei 2020

T ploeg, Uddel

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Wat een top bedrijf!!
De uitgebreide informatie en begeleiding bij het project van onze woning zijn we zeer te vreden over.. Echt een aanrader voor iedereen die een nw woning wild laten bouwen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 april 2020

Annemarie, Ermelo

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Bijzonder prettig
De bouw van ons nieuwbouwhuis aan de Driesprong in Ermelo verliep zeer voorspoedig. Prettige contacten bij vd Kolk. Een prachtige woning als resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Van de Kolk Bouw B.V.

Hoi Annemarie, Wat fijn te horen dat alles prettig is verlopen. Veel woonplezier, het is echt een sfeervolle wijk geworden. Team Van de Kolk

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

30 maart 2020

G.Koetsier, Uddel

Nieuwbouw: Appartement

Goed gedaan mannen.
Goeie communicatie , alles goed op de rit. Alle afspraken nakomen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Van de Kolk Bouw B.V.

Wow een 10 daar zijn we heel trots op! Hartelijk dank een echte opsteker! Team Van de Kolk

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

30 maart 2020

D.J. Nijhof, Uddel

Nieuwbouw: Appartement

Op een enkele kleine opmerking na m.b.t. afwerking is alles heel goed opgeleverd.
Wij hebben zeer goede ervaring met bouwbedrijf v.d. Kolk, er waren enkele kleine afwerkpunten die later prima zijn opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Van de Kolk Bouw B.V.

Hartelijk dank voor uw review. Goed te lezen dat ook de afwerkpunten naar wens zijn opgelost. Veel woonplezier in uw appartement!

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 7

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

30 maart 2020

Jan, Uddel

Nieuwbouw: Appartement

Super tevreden
Geweldige medewerking gehad van de heer Spijker!heeft ons bijzonder goed geadviseerd met de indeling app. en opstelling keuken!Bijzonder tevreden met de begeleiding van Aart-Jan en Bert,Altijd direct aanspreekbaar dat is fijn Onze wens is dat spoedig het beloofde boomgaardje aangelegd zal worden Vriendelijke groeten, Jan en Jenny van Kooy

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Van de Kolk Bouw B.V.

Een 10, daar zijn we ontzettend trots op! Wij zullen uw complimenten zeker aan onze collega's doorgeven. Wat betreft het boomgaardje, dit is de verantwoording van de gemeente. We hopen dat ze hier spoedig actie op ondernemen. Team Van de Kolk

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

30 maart 2020

M. van t Hazeveld, Uddel

Nieuwbouw: Appartement

Zeer goed bedrijf met heel goede service
Meer dan lof voor deze onderneming, fijne medewerkers waar je afspraken mee kunt maken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Van de Kolk Bouw B.V.

Hartelijk dank voor uw medewerking aan het reviewverzoek. Wij zijn blij te lezen dat alles naar wens is verlopen en wensen u veel plezier in uw nieuwe appartement! Team Van de Kolk

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

15 november 2019

Chantal de Vries, Ermelo

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Kwaliteitsbouwers met persoonlijke en perfecte nazorg
Al vanaf de inloting viel ons de persoonlijke benadering door Vd Kolk op. Veel aandacht voor onze wensen tijdens het kopersgesprek en regelmatige updates tijdens de bouw. Als we dat wilden konden we altijd in de woning terecht om iets op te meten, te vragen of te passen. De oplevering vond naar grote tevredenheid plaats. Daarna konden we altijd terecht voor vragen en werden later opgevallen gebreken snel verholpen. Hoewel we wat pech hadden met lekkages (wat niet aan Vd Kolk te wijten was) werden we altijd snel geholpen, met name Gerrit Jan vd Hul bleek hierin een perfecte 'makelaar'. We zijn meer dan tevreden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

11 november 2019

E. Van den born, Zwzrtebroek

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Top
Top

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

9 november 2019

Reinier, Uddel

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Kwaliteit en afspraken nakomen zijn boven verwachting
Komen afspraken na. Kwaliteit uitstekend. Problemen worden opgelost. Oplevering volgens planning. Hoogte van woning iets te hoog waardoor tuin veel afloopt. Wegen eromheen zijn te smal gemaakt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

31 oktober 2019

Jarnold Davelaar, Uddel

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Meedenkende aannemer!
Van de Kolk Bouw is een aannemer die meedenkt met de klant. O.a. meerwerk wat niet standaard in de lijst staat is wel bespreekbaar en uitvoerbaar bij dit bedrijf. De klant staat centraal.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Van de Kolk Bouw B.V.

Geachte heer Davelaar, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Een mooi compliment voor ons team. Team Van de Kolk

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10