Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,3

Afspraken nakomen 7,3

Vakmanschap 7,7

Advies 7,0

Communicatie 6,7

Prijs/kwaliteit 7,3

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

17 juni 2019

Debbie, Apeldoorn

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler

Het huis is solide en zo is het bedrijf Trebbe Wonen op ons overgekomen.
Het huis is solide en zo is het bedrijf Trebbe Wonen op ons overgekomen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 5

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 5

7,0

15 juni 2019

Remco, Wageningen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Keuken, Badkamer

Goed gesprek ook met BPD
Goed

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0

12 juni 2019

Tiemen, Apeldoorn

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Positief, vakkundig!
Vriendelijk, vakkundig. Nette bouwplaats. Informatievoorziening tijdens bouw prima, jammer van enige vertraging door het weer net voor oplevering en de (begrijpelijk) moeilijke communicatie daarover. Positieve oplevering, veel punten direct opgepakt, opleverfeestje, bbq voor bewoners, leuk!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

8,0

10 juni 2019

Ard, Wageningen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Badkamer

Netjes gebouwd
Over het algemeen een goede ervaring

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies nvt

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

8,0

9 juni 2019

Justus, Wageningen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Van begin tot eind excellente begeleiding
Vriendelijke mensen die hun vak verstaan.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Trebbe Wonen B.V.

Beste Justus. Wat een prachtig cijfer. We koppelen het terug aan het betrokken team. We wensen u heel veel woonplezier toe.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

9 juni 2019

Ard, Apeldoorn

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede kwaliteit, goede communicatie
Het was erg prettig om vanaf het begin 1 aanspreekpunt te hebben voor al onze vragen en wensen (de kopersbegeleider), de communicatie was goed en de woning voldoet aan al onze wensen. Er waren en zijn wel wat oplever- en garantiepunten maar deze worden altijd zo snel mogelijk opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

8 juni 2019

L., Wageningen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Snel, deskundig & degelijk
Prima ervaring!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

9,0

8 juni 2019

Frank, Apeldoorn

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Helemaal top, personeel en kwaliteit.
Tijd dat wij meerwerk op moesten geven was veel te lang voor begin bouw. Waardoor wanneer wij met het uitzoeken van b.v. een kachel hier geen extra werk meer konden laten uitvoeren. Verder is het huis top opgeleverd. Heel weinig punten en die er al waren werden snel opgelost. Alleen in de tuin was erg veel bouwafval gestort. Dit moet echt anders kunnen. Verder heel erg tevreden en we wonen hier met heel veel plezier. Trebbe bouw is echt een aanrader.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Trebbe Wonen B.V.

Beste Frank. We waarderen uw cijfer enorm. Uw kritische punten nemen wij mee in de evaluatie en zullen dit ook breder in de organisatie gaan terugkoppelen. Goed om te horen dat u met veel plezier in uw nieuwe en prachtige woning woont. Daar doen we het voor. Veel woongeluk!

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

7 juni 2019

Ruud, Wageningen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Zeer tevreden
Goede samenwerking en communicatie

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Trebbe Wonen B.V.

Goedemorgen Ruud. Wat een mooie review! Bedankt hiervoor. Heel veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning in Wageningen!

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 juni 2019

Ruud, Hoogvliet => Wageningen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Zonnepanelen/zonneboiler

Goede en betrouwbare Bouwer
Communicatie over bouwproces wordt tijdig en duidelijk gedaan. Ook de Drone filmopnames hebben wij zeer gewaardeerd!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Trebbe Wonen B.V.

Beste Ruud. Wat goed om te horen. De bouwplaats is, uitgezonderd van de kijkdagen, niet toegankelijk. Door de inzet van een drone kunnen we toch een kijkje achter de schermen geven en laten zien hoe de bouw er voor staat. We wensen u heel veel woongeluk toe.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10