Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,5

Afspraken nakomen 7,4

Vakmanschap 7,8

Advies 7,1

Communicatie 6,8

Prijs/kwaliteit 7,1

Reviews voor Trebbe Wonen B.V.

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

9 augustus 2022

heer Kloppenborg, Noordwijkerhout

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Zeer betrouwbare bouwer
Zeer plezierige ervaring gehad. Uiteraard gaat er tijdens ieder bouwproces iets niet geheel volgens plan, maar dit is door bouwer en ontwikkelaar vaak snel getackeld. Verbeterpunten zijn er ook altijd wel te vinden, maar schokkend zijn die niet.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

5 augustus 2022

Anoniem, Noordwijkerhout

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Tevreden met ons huis
Ons huis is naar tevredenheid gebouwd en opgeleverd. Openstaande punten worden snel opgelost. De communicatie kan soms wat beter omdat niet altijd duidelijk is wie wanneer wat komt oplossen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

9,0

3 augustus 2022

Elke, Noordwijkerhout

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Leuke ontwerpen, innovatief, snel, goede kwaliteit, goede mensen!
Ik geniet elke dag van ons nieuwe mooie huis! Trebbe heeft aandacht voor huis en omgeving en de toekomstige bewoners!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

9,0

2 augustus 2022

mevrouw Grandia, Noordwijkerhout

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Tevreden
Door corona verliep het niet altijd even soepel. Ik vond het jammer dat wij niet al onze woonwensen in onze woning waar konden maken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 7

Advies 5

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 3

6,0

2 augustus 2022

heer Hakstege, Wageningen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Zonnepanelen/zonneboiler

Prima
Prima

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

1 augustus 2022

S, Amersfoort

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Redelijk
-

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

6,0

29 juli 2022

heer Wilmink, Wageningen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goed
Ruime keus in opties. Sommige wel prijzig. Goede kwaliteit materialen . Snelle bouw. Erg veel mankementen gevonden bij de vóór oplevering gezien. Deze had de aannemer zelf ook vooraf al kunnen zien en kunnen verhelpen. Bij de hoofd oplevering was het moeizaam om enkele van de nog open staande en nieuwe gevonden defecten geaccepteerd te krijgen deze alsnog te herstellen en er wat van te maken. Echt productie werk en van trots op werk weinig sprake. Sleueloverdracht zonder enige seremonie.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

25 juli 2022

Daniël Siezenga, Noordwijkerhout

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Zonnepanelen/zonneboiler

Goede kwaliteit bouw
Zie vorige opmerking mbt toelichting rapportcijfer

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 7

8,0

23 juli 2022

Berk, Amersfoort

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Slechte ervaring met Trebbe
De woning is prima en de wooncoach heeft ons goed geholpen. Maar ik vind het gewoon heel vervelend dat wij een kapotte omvormer hebben gekregen en dat ik telkens met verschillende bedrijven(Sunforce) moest bellen en vervolgens van het kastje naar de muur gestuurd worden. Niemand neemt zijn verantwoordelijkheid en ik zit met zonnepanelen die niet werken.

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 2

1,0

22 juli 2022

Chris, Seijger

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Woning is goed gebouwd maatwerk niet altijd goed
Trebbe heeft een mooi huis voor ons gebouwd. We betaalden extra voor aanleg leidingwerk keuken wat niet volgens tekening is gebouwd. Punten genoemd in de voorschouw waren nog niet opgepakt bij vooroplevering. En communicatie was zeer minimaal. Wel gewerkt volgens planning en woning netjes opgeleverd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 4

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 6

6,0