Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,5

Afspraken nakomen 7,5

Vakmanschap 7,9

Advies 7,2

Communicatie 7,0

Prijs/kwaliteit 7,2

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

6 juli 2020

mevrouw Van Amstel, Huissen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Badkamer

Mooie woning en nette afhandeling
Net en duidelijk bedrijf

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

7,0

6 juli 2020

mevrouw Könning, Huissen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goede woning naar eigen wens
Bouwbegeleider pluspunt

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

8,0

29 juni 2020

heer Vleeshakker, Dronten

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler

Redelijk goed
Redelijk goed

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

26 juni 2020

Stan, Nijmegen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Keurig bouwbedrijf
Alles wat er gemaakt wordt ziet er goed uit. Ze gaan snel! We hebben helaas nog niet in de woning bekeken maar dat gebeurt over 2 weken

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 9

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit nvt

8,0

24 juni 2020

heer Dijkgraaf, Dronten

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Alles is overzichtelijk en duidelijk
Vanaf de aankoop tot aan de oplevering is er duidelijk gecommuniceerd, tevens de vragen die er waren werden snel opgepakt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Trebbe Wonen B.V.

Beste heer Dijkgraaf, fijn dat je zo’n prettige ervaring hebt gehad. Bedankt voor dit mooie cijfer en de positieve review. We zijn erg blij om dit te horen. Wij wensen jullie veel woonplezier toe. - Linda

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

24 juni 2020

heer Moerland, Dronten

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Fijne ervaring
Zie alle beantwoorde vragen

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

23 juni 2020

mevrouw De Jong-Tichelaar, Dronten

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Super ervaring met trebbe
Een hele fijne ervaring

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Trebbe Wonen B.V.

Beste mevrouw De Jong, wat een prachtig cijfer. We koppelen deze positieve feedback terug naar onze collega’s. We wensen jullie veel woonplezier toe in jullie prachtige woning in Weids Wonen. - Linda

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

23 juni 2020

mevrouw Tegelaers-de Raat, Dronten

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Fijn bedrijf
Werden goed op de hoogte gehouden. Was er wat werd het goed opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

23 juni 2020

Willemien, Scherpenzeel/ Dronten

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Mijn ervaringen zijn zeer positief.
Goed benaderbaar. Goede communicatie. Goede begeleiding tijdens bouwperiode.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

22 juni 2020

heer Ligthart, Dronten

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Beleving tot aan oplevering was erg fijn.
Zoals vermeld was onze ervaring met trebbe erg fijn. Helaas word er na oplevering niet gereageerd op mails en moeten wij erachter aan bellen. Ook worden de problemen erg langzaam opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 8

6,0