Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,7

Afspraken nakomen 9,8

Vakmanschap 9,8

Advies 9,7

Communicatie 9,6

Prijs/kwaliteit 9,3

Reviews voor Riezebos Bouwbedrijf

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

23 september 2022

Joop, Zwolle

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

In één woord: TOP!
Wij hebben door Riezebos een vrijstaande woning + werkruimte laten bouwen. Mede door allerlei wet- en regelgeving en vertraging a.g.v. de stikstofperikelen is het vanaf het eerste contact tot oplevering een langjarig traject geworden. Maar gedurende dat traject niets anders dan lof voor het meedenken met en vormgeving van onze plannen en de kwalitatief hoogstaande uitvoering ervan. Al onze vragen en opmerkingen werden telkens deskundig beantwoord en indien van toepassing verwerkt. Bij iedereen van Bouwbedrijf Riezebos merkten we dat vakmanschap, degelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ook de contacten op de bouwplaats waren zeer plezierig. We zijn dan ook zeer tevreden over onze woning waar we nu met buitengewoon plezier in wonen. Ook na oplevering zijn de openstaande punten adequaat verholpen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 september 2022

Leo en Miranda, Zwolle

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Prima bedrijf. Goed georganiseerd
Prima ervaring met dit bedrijf erg goede communicatie en duidelijk plan. Erg blij met onze 3 meter uitbouw.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

9,0

2 september 2022

inge, zwolle

Vakmanschap, iedere cent waard. Geweldig fijn bedrijf!
Onze vorige aannemer had een aanbouw gebouwd die zo lek was als een mandje, het loodwerk was niet (goed) gedaan. Deze vakmannen hebben alles op korte termijn (rekening houdend met onze gezinsuitbreiding) uitstekend in orde gemaakt. De lijnen zijn kort, er is altijd een snelle reactie. De mannen zijn vriendelijk en erg netjes, ze ruimen alles weer keurig op. Wat een verademing na onze negatieve ervaring met de vorige aannemer. Zeer aan te raden en iedere cent waard!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

30 augustus 2022

Eelco, Almere

Hostmanship
Een aannemer die betrouwbaar is en de afspreken nakomt. Personeel zeer vriendelijk en vakmanschap. Je merkt niet dat ze bezig zijn en ruimen alles op. Een zeer positieve ervaring en zeker een aanrader als je wilt verbouwen zonder zorgen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

24 augustus 2022

Richard en Marjan, Zwolle

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Dak, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Waar voor je geld
Wij zijn van mening dat jullie jezelf te kort doen met jullie eigen slogan: ‘U merkt NIET dat wij er zijn!’ Voor het renoveren van een jaren '30 woning in het centrum van Zwolle zijn we uitgekomen bij bouwbedrijf Riezebos. Vanaf het eerste contact moment tot de dag van oplevering zijn wij enorm tevreden over het werk van deze fijne mensen. Riezebos denkt in mogelijkheden, ze houden rekening met ons als bewoners maar ook met de buurtbewoners en zijn bovenal vakkundig op vele gebieden. Een dergelijke oude woning vraagt om maatwerk, wat Riezebos heeft geleverd. Onvoorziene werkzaamheden werden in de planning opgenomen waardoor het proces goed kon door lopen. Vier weken lang hebben wij gemerkt dat jullie er waren. Hier waren wij heel blij mee. Door jullie hebben wij zorgeloos een dergelijk grote verbouwing kunnen uitvoeren. De oplevering is geweest maar ook nu hebben wij nog dagelijks plezier van het feit dat jullie er zijn geweest. Team Riezebos: Bedankt voor de gezelligheid, jullie positieve houding van begin tot eind en voor een fantastisch eindresultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

31 juli 2022

GC Kuipers, Lelystad

Vakmanschap, korte lijnen en duidelijke communicatie
Wij hebben op onze zolder een appartement laten maken. Er is geleverd volgens afspraak en binnen 3 weken was het helemaal afgerond. Door duidelijke communicatie, korte lijnen en de inzet van alle vakmensen is er top werk geleverd. Erg blij met het eindresultaat. Daarnaast is de omgang met Riezebos en zijn personeel heel plezierig verlopen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

25 juli 2022

Robin en Diana, Almere

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Meer dan tevreden van begin tot eind
Vanaf het maken van de offerte tot aan het plaatsen van de opbouw zijn we meer dan tevreden over het contact, het nakomen van afspraken en over de kwaliteit van de opbouw die Riezebos geplaatst heeft. Een ander pluspunt is de grote showroom waar je alle materialen kunt zien en rustig in gesprek kunt gaan over je wensen. Doordat het een relatief klein bouwbedrijf is, is het contact heel persoonlijk en vertrouwd. Als we ooit weer een bouwbedrijf nodig hebben, zoeken wij niet verder!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

24 juli 2022

Ezzahir, Lelystad

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Zeer goed
Dit is een correctie we hebben voor dit bedrijf een 10 en niet 7 We zijn heel blij met de aanbouw,alles is naar wens, communicatie was goed en het nakomen van afspraken,hartstikke blij met het resultaat. Zeker een aanrader

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

23 juli 2022

Familie Ezzahir, Lelystad

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Zeer goed
We hebben een aanbouw van 3 m laten plaatssen als verlening van onze woonkamer, alle werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd, communicatie was goed, alles was naar wens, zeer tevreden over het resultaat, we krijgen veel complimenten van de buren. Echt een aanrader!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

7,0

20 juli 2022

Thomas, Lelystad

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Keuken, Badkamer

Prima bedrijf: prettige mensen en harde werkers.
Wij kunnen Riezebos van harte aanbevelen! Van het begin tot het eind waren de lijntjes kort en kon alles goed besproken worden. Problemen werden opgelost en er is flink doorgewerkt. De mannen hebben een eigen keet inclusief dixie en alle bouwafval ging in de grote container. Een enkele onderaannemer was wat minder, maar ook daarover kon gecommuniceerd worden. Last but not least heeft Riezebos prettige mensen in dienst, die hard werken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10