Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,7

Afspraken nakomen 9,7

Vakmanschap 9,8

Advies 9,7

Communicatie 9,7

Prijs/kwaliteit 9,2

Reviews voor Riezebos Bouwbedrijf

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

24 januari 2023

Michael, Zwolle

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Badkamer

Vakwerk
Riezebos levert prima maatwerk bij de aanpassing van onze badkamer. Douchehoek en toilet zijn vervangen. Afspraken worden waargemaakt. Communicatie is goed.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies nvt

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 6

9,0

13 januari 2023

Bart, Lelystad

Verbouw: Garage/schuur

Vakkundig en klantvriendelijk van offerte tot na oplevering.
Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij bouwbedrijf Riezebos. Duidelijke, vriendelijke en transparante communicatie van de offerte tot na de oplevering. Deskundig advies en oog voor detail, zo zijn de buren op voorhand geïnformeerd over eventuele overlast. Vakkundige werknemers die zeer vriendelijk zijn, hard werken en zorgen voor zo min mogelijk overlast. Riezebos staalt professionaliteit en kwaliteit uit in alles, van een strakke haalbare planning tot en met het contact en de afspraken met onderaannemers (metselaar, dakdekker etc). Mochten wij in de toekomst weer een bouwbedrijf nodig hebben, zullen we geen seconde twijfelen om Riezebos weer in te schakelen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

10 januari 2023

Marcel, Zwolle

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw

Bekwame vakmensen
Wij hebben inmiddels onze tweede verbouwing laten doen door bouwbedrijf Riezebos. Bij het aanvragen van de offerte werd een duidelijk beeld gemaakt van de werkzaamheden en de kosten en werd er goed geluisterd naar de wensen. Bij het uitvoeren dachten de mensen die het werk uitvoerden ook mee als wij om advies vroegen. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Riezebos Bouwbedrijf

Beste Marcel, het ontgaat ons even waar we zo slecht scoren bij 'nakomen van afspraken'. Graag leren we van commentaar; vandaar deze vraag.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

10 januari 2023

Nibte, Almere

Verbouw: Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw

Geweldiggg
Vanaf de bespreking tot de oplevering verliep heel goed. Strakke planning hebben ze en komen elke afspraak na. We zijn heel blij dat we met Riezebos in zee zijn gegaan.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

5 januari 2023

Marcel, Zomer

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Geen beter bouwbedrijf dan bouwbedrijf Riezebos!
Vanaf de eerste ontmoeting tot de laatste is mijn ervaring met bouwbedrijf Riezebos perfect. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw geplaats en zijn alle afspraken keurig nagekomen. Al onze wensen zijn vervuld. Vanaf dag 1 na een bezichtiging op in de showroom te Genemuiden zijn we in contact gebleven en afspraken werden snel gemaakt en nagekomen. Ook het personeel van Riezebos is zeer aardig, netjes en vakbekwaam. Elke dag ruimden ze netjes de bouwplaats op en als ze iets nodig hadden kwamen ze het keurig vragen. Ze stonden ook voor mij klaar met raad als ik iets voor hun moest uitvoeren wat niet in de opdracht stond. Ook vanaf het kantoor zeer goede communicatie. Veel mailverkeer op en neer en altijd binnen enkele dagen of soms uren reactie terug. Ik zou bouwbedrijf Riezebos iedereen aanbevelen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

5 januari 2023

Dick, Genemuiden

Verbouw: Serre/overkapping, Indelingswijziging, Beglazing en kozijnen

Zeer goed! Netjes en bekwaam.
Riezebos werkt netjes en professioneel en denkt goed mee. Komt afspraken na en het contact verloopt erg prettig. Resultaat is erg mooi geworden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

25 november 2022

Joke Baktiar, Zwolle

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Geweldig profesioneel bedrijf
Riezebos heeft bij ons een aanbouw gebouwd en deze is erg mooi geworden. Tijdens werkzaamheden werd er netjes gewerkt, de schoenen gingen uit bij binnenkomst, dit vonden wij prettig. Ook hadden ze hun eigen keet/toilet, zodat je niet continu mensen over de vloer hebt. Je ziet dat ze erg vakkundig zijn in hun werk, meerdere bedrijven onder hun leiding en dit ging erg voorspoedig. Vriendelijke mensen, dus in 1 woord: geweldig!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

22 november 2022

Klaas, Lelystad

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Alles goed geregeld en georganiseerd.
Prima bedrijf met vakmensen die doen wat gevraagd wordt!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 november 2022

Nikos, Zwolle

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Excellente service
Wij hebben een prettige ervaring gehad met Riezebos. Er werd netjes gewerkt en bij het opleveren van onze dakopbouw waren er weinig aandachtspunten. Aantal zaken wat niet naar wens was (bijv wat scheve raamdorpels) werden zonder discussie vervangen, ook al moest hier weer een stijger voor geplaatst worden. Ze zijn niet de goedkoopste maar zeker een goede prijs/kwaliteit.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 oktober 2022

Bertus, Kampen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Badkamer

We zijn zeer blij met de prachtige tuinkamer met terras en badkamer.
Professioneel bouwbedrijf met vakkundig personeel. Korte communicatie lijnen en deskundig advies.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0