Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,9

Afspraken nakomen 9,8

Vakmanschap 9,7

Advies 9,5

Communicatie 9,6

Prijs/kwaliteit 8,6

Reviews voor Oorschot bouw- en aannemersbedrijf

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

31 maart 2021

Dylan, Montfoort

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Fijne aannemer
Met Oorschot Bouw als aannemer heb je een fijne en betrouwbare aannemer. De afspraken die wij hebben gemaakt zijn allemaal netjes nagekomen. Wat meerwerk maakt niet uit, hier maken ze extra tijd voor. Björn houdt je goed op de hoogte van de stand van zaken. Zodra wij vragen hadden konden we altijd bellen. Kortom een goede aannemer die ik iedereen kan aanbevelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

7 maart 2021

Anouk Vroon, Nieuwegein

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Hele fijne aannemer
Wij zijn erg blij dat we voor Oorschot bouw hebben gekozen. Vanaf moment 1 kwamen ze betrouwbaar over en hadden ze goede ideeën. Onze aanbouw is naar wens! Alle afspraken zijn nagekomen. Alles liep volgens planning.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

10

25 februari 2021

Willem, Maarssen

Verbouw: Vloer, Keuken, Badkamer

Een aannemer die met je mee denkt, zich houdt aan afspraken en kwaliteit levert.
Wij waren vanuit een eerdere opdracht bekend met het werk van Oorschot Bouw. Het hele traject van soort werkzaamheden, keuze materiaal, opstellen offerte en uiteindelijk uitvoering verliep zeer naar tevredenheid. Ook planning van werkzaamheden en aandragen suggesties voor uitvoering van deze werkzaamheden werd zeer gewaardeerd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

29 november 2020

Marco Lekkerkerker, Schoonhoven

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Renovatie jaren 30 woning
Ze hebben de volledige renovatie van onze jaren 30 woning begeleid/uitgevoerd. Ze dachten met ons mee. De planning en communicatie ging erg prettig. Alle afspraken zijn nagekomen en we zijn erg blij met het resultaat. Echte vakmannen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

9 november 2020

Edward, De Meern

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Fantastische aannemer
We hebben samen met architect Rhaw uit Utrecht een grote uitbouw aan onze woning bedacht. Uit de verschillende aanbiedingen kwam Oorschot goed naar voren. Door de prettige gesprekken met Bjorn hebben we de opdracht aan Oorschot gegund. De uitbouw bestaat uit een complexe houtenconstructie. Gert en Kevin deze met veel zorg en plezier gemaakt. Op verschillende momenten was de bedoeling onduidelijk, of onvoorziene problemen, steeds hebben ze, gezocht naar de optimale oplossing. Het resultaat is prachtig en we zijn vooral blij met de fijne samenwerking met de mannen van Oorschot en onder-aannemers.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

9 november 2020

Martijn, Woerden

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning

Communicatief sterk, zeer betrouwbaar en meedenkend!
Wij zochten voor onze casco opgeleverde woning een partij die onze woning kon afbouwen en onze plannen tot uitvoering kon brengen. Uiteindelijk hebben wij in Oorschot Bouw meer dan de geschikte partij gevonden! Onze plannen zijn niet alleen uitgevoerd, maar Björn heeft ook ten alle tijden (in oplossingen) meegedacht om deze plannen nog beter tot uitvoering te laten komen. De werkzaamheden betroffen het hele pakket, waar Björn samen met zijn onderaannemers zeer goed werk heeft afgeleverd! Van het plaatsen van tussenwanden en plafonds, tot zeer strakke spots in het electra-werk, stucwerk, schilderwerk, installatiewerk, badkamer tot op-maat inbouwkast. Deze werkzaamheden zijn kwalitatief goed uitgevoerd en binnen de afgegeven planning gerealiseerd. Wij zijn op dit moment als eerste in ons project verhuisd en kwaliteit heeft altijd voorop gestaan. Kwaliteit gaat boven kwantiteit, dus deze snelle, maar realistische planning was een fijne bijkomstigheid. De communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren, Björn is zeer goed bereikbaar, reageert snel en is in zijn communicatie erg betrokken. Zo'n groot verbouwproject vonden wij in het begin spannend, maar door het werk uit handen te geven aan Oorschot Bouw is het project soepel verlopen en hebben wij vanaf het eerste moment vertrouwen gehad in de uitvoering. Wanneer wij in de toekomst nog een werk (klein of groot) zullen hebben, zullen wij zonder twijfel opnieuw Oorschot Bouw inschakelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

4 november 2020

Bart, Utrecht

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Vloer

Betrouwbaar, ervaren, mooi resultaat en prettig in de omgang!
Björn, Eugene en de overige mannen, hebben de complete zolder verbouwd: - een vliering geplaatst - een kamerindeling gerealiseerd - de complete zolder afgewerkt (stucwerk, vloer, elektra, schilderwerk etc.) Voorafgaand aan de verbouwing heeft Björn alle tijd genomen en moeite gedaan om de verbouwing van a tot z met ons door te nemen. Na het ontvangen van een zeer gedetailleerde offerte, hebben we telefonisch en online via Teams alles doorgesproken. Tijdens de verbouwing is door een ander bedrijf een prefab dakkapel geleverd en geplaatst. De gebroeders Oorschot zijn dermate betrokken, dat zij uit eigen initiatief een gedeelte van de communicatie met de dakkapelleverancier op zich hebben genomen. Hierdoor sloten de verschillende werkzaamheden naadloos op elkaar aan. Op het moment van plaatsing was Eugene aanwezig om toe te zien op de plaatsing van de dakkapel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. De afwerking van de dakkapel is naar tevredenheid door Oorschot uitgevoerd. Ik heb zelden mensen gezien die zoveel plezier in hun werk hebben. Er wordt op een hoog tempo gewerkt, duidelijk gecommuniceerd en afspraken zijn altijd nagekomen. Wanneer het nodig is worden bevriende experts ingevlogen. Complimenten aan John Rost zijn team (schilderwerk), André van Eck (elektriciën) en Imar (constructiewerk). We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Oorschot Bouw is niet de goedkoopste partij die je kunt vinden, maar als je voor kwaliteit en betrouwbaarheid wilt gaan, dan ben je bij Oorschot aan het juiste adres.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

4 september 2020

Andy, Nieuwegein

Verbouw: Dakkapel/dakraam

Perfecte hulp bij een urgente dakkapel lekkage!
In de nacht ging de dak kapel lekken. Contact gehad met minstens 7 verschillende bedrijven voor hulp. Oorschot is de enige die bereid was om te helpen en snel ook! Binnen een uur stonden ze voor ons huis en gelijk 't probleem bekeken en opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

20 juli 2019

D.E.E. Devivere, Woerden

Verbouw: Vloer, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Goed, kundig en fijn
Alles is op een goede kundige en fijne manier in orde gemaakt voortgang en communicatie waren meer dan goed

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

7,0

29 december 2018

Jurgen, Driebruggen

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Vakmensen, die klantgericht denken
Mijn ervaringen met Oorschot zijn goed te noemen. Ik heb geen moment twijfel gehad, over de manier van werken. Je kan merken dat ze zeer veel ervaring hebben in het maken van een uitbouw.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

7,0