Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,1

Afspraken nakomen 7,9

Vakmanschap 8,0

Advies 7,5

Communicatie 7,6

Prijs/kwaliteit 7,6

Reviews voor Nikkels bouwbedrijf bv

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

14 februari 2024

heer Westerveld, Twello

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Tevreden
Over het algemeen gewoon behoorlijk tevreden. Had wat vergelijkingsmateriaal van andere aannemers bij nieuwbouwprojecten en ik denk dat Nikkels het goed heeft gedaan. Minder tevreden over de warmtepomp en het vooralsnog uitblijven van een goede oplossing daarvoor. Die klachten worden wel steeds snel opgepakt. Bouwtijd ook dik in orde en het is een mooi huis geworden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0

13 februari 2024

Anoniem, Twello

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Prima!
Goede ervaring met dit bedrijf, zowel voor als tijdens en na de bouwfase. Duidelijke informatie via het kopers portaal HomeDna.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

11 februari 2024

mevrouw Sijbrand, Twello

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Serre/overkapping, Keuken, Badkamer

Goed
De communicatie/voorlichting e.d. is heel goed. Echter na oplevering zijn er nogal wat slordigheden in de woning. Jammer. Met name de warmtepomp veroorzaakt bij mij en mijn medebewoners van het Frans Halserf nogal wat commotie. Ik ben van mening, als jullie constateren dat er veel problemen zijn er een rondje langs de woningen mag worden gehouden, als extra service om te vragen of alles goed en naar behoren functioneert en niet nadat er diverse klachten zijn gekomen. Kortom de nazorg mag wel wat beter.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

6,0

17 januari 2024

mevrouw Pierik, Twello

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Uitstekend en deskundig bedrijf
Ben zeer tevreden over Nikkels bouwbedrijf. Deskundig en zeer correct in de omgang

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

10

16 januari 2024

familie Kastelein, Hattem

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Top bedrijf
Prima bouwbedrijf met klantvriendelijke, betrokken en meedenkende medewerkers.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

5 januari 2024

heer/mevrouw Barten, Apeldoorn

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goede communicatie met medewerkers, zowel op kantoor als op de bouwplaats.
Bij het kopen van een nieuwbouw woning kwam er meer bij kijken als wij hadden gedacht. Het was met name alle opties die er nog bij kwamen en de kosten die daar aan vast zaten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

28 november 2023

Anoniem, Twello

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Een top bedrijf!
Heel goed geïnformeerd, zowel in het voortraject als tijdens de bouw van de woning. Blij met het prachtige eindresultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 november 2023

Anoniem, Apeldoorn

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

100% tevreden over Nikkels.
Voor, tijdens en na de bouw naar volle tevredenheid geholpen. Woning netjes en conform verwachting opgeleverd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

30 oktober 2023

heer/mevrouw Bos, Hattem

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Prima!
Prima

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

27 oktober 2023

heer/mevrouw Lelieveld, Hattem

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Mooi huis, afwerking kan beter
Prima huis

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 4

Advies 2

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 5

6,0