Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,6

Afspraken nakomen 9,0

Vakmanschap 9,2

Advies 9,2

Communicatie 8,8

Prijs/kwaliteit 8,7

Reviews voor Mensink Bouwbedrijf Raalte B.V.

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

6 oktober 2021

Wim Groot Lipman, SCHALKHAAR

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Kundig bouwbedrijf met vakmensen op elke plek, met goed overleg.
Voor ons was dit de eerste samenwerking met bouwbedrijf Mensink. Het idee van ons was een tuinkamer te realiseren en hier heeft Marten Jansen een prachtig ontwerp van gemaakt. Daar zijn de vakmensen mee aan de slag gegaan, met een heel mooi resultaat. De keuken en serre als een geheel met een vouwwand van glas grenzend aan het buitenterras. Wij genieten elke dag van deze plek! Dank voor de fijne samenwerking, Gr Ida en Wim

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

1 oktober 2021

Marc, Olst

Verbouw: Garage/schuur, Dak, Vloer, Beglazing en kozijnen

Overall: goede ervaring. Capabele en attente medewerkers.
Overall: goede ervaring. Capabele en attente medewerkers. De schuur die wij lieten verbouwen is er mooi uit komen te zien geheel volgens onze verwachting. De aannemer dacht met ons mee en stelde zich flexibel op. Ook de communicatie was erg prettig. Ons project was niet zo groot (sloop bijgebouwen + verbouwing schuur tot tuinkamer) maar het duurde uiteindelijk wel erg lang (meer dan een half jaar). De mensen die bij onze verbouwing betrokken waren werden regelmatig ook elders ingezet op grotere spoedklussen. Daar werd niet altijd helder over gecommuniceerd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

30 september 2021

Patrick, Deventer

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Bouwbedrijf Mensink levert creatief en kwalitatief hoogstaand werk, uitgevoerd door prettige, betrok
Via vrienden, die goede ervaringen met bouwbedrijf Mensink hadden, ben ik in contact gekomen met het bedrijf. Ik was blij verrast door de directe en heldere communicatie in de planningsfase van mijn verbouwing en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Het architectenbureau, dat in het bedrijf geïntegreerd is, heeft het tekenwerk verzorgd. De opdracht werd prima uitgewerkt. Aanpassingen waren niet meer nodig. In de uitvoeringsfase werd de planning goed bewaakt en werd ik goed geïnformeerd over de voortgang. Kleine of grote aanpassingen, die ik zelf nog ingepast heb, werden probleemloos in het werk opgenomen. De medewerkers die bij mij gewerkt hebben, hadden naar mijn mening plezier in hun werk, waren prettig in de omgang en hebben een fraai resultaat tot stand gebracht.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

29 september 2021

Johan, Schalkhaar

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Tot op het laatste moment als klant koning gevoeld
Mensink heeft onze schuurwoning gebouwd. Een proces waar we als klant/opdrachtgever zeer tevreden over zijn. De samenwerking in korte lijnen, de professionaliteit en geleverde kwaliteit, de relaxte insteek ('het komt goed') en al het geduld dat de mensen van Mensink met ons hebben gehad, hebben we zeer op prijs gesteld. Zelfs na de oplevering van ons droomhuis leveren de mensen van Mensink een uitstekende nazorg en voelen we ons nog steeds koning.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

15 september 2021

Binnenpoorte Hoveniers, Raalte

Betrouwbaar
Een betrouwbare partner in de bouw van ons bedrijfspand. Een helder ontwerpproces waarin onze wensen werden vertaald naar een functioneel en mooi ontwerp. Het hele bouwproces hetzelfde aanspreekpunt wat zorgt voor korte lijnen in de communicatie. Tijdens de bouw veel mogelijkheden voor inbreng. Kernwoorden: betrouwbaar, flexibel, betrokken, vakmanschap.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

22 augustus 2021

Claude & Annemiek, Schalkhaar

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een mooie “reis” met een geweldig eindresultaat!
In juni 2019 kwamen we “bij toeval” uit bij een kavel (rood-voor-rood) met als bestemming een schuurwoning. We kwamen al snel bij Marten uit voor het ontwerp en bij Mensink voor het bouwen. Er komt bij zo’n project veel op je af en het vereist ontzettend veel regelwerk maar samen met de “crew van Mensink” heeft dat geresulteerd in een fantastisch mooi eindproduct. Een prettige sfeer zowel op kantoor als op de bouw! Jongens die duidelijk plezier hebben in hun werk en echte vaklui zijn! Niks was te moeilijk of te gek. We wonen nu al 4 maanden in onze “schuur” en genieten elke dag volop! Kortom: geen dag spijt gehad van de keuze voor Mensink. wel een klein kritiekpuntje: het laten slingeren van afval op de bouwplaats. We hebben 2 zakken plastic uit t weiland gevist.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

9,0

4 mei 2021

Hanneke Hulst, Wekerom

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Nog meer woongenot in ons huis door top verbouwing
Van ontwerp tot afronding van de verbouwing en de nazorg prima geregeld. Hardwerkende en meedenkende vakmannen hebben er wat moois van gemaakt, zodat we nog meer kunnen genieten van ons fantastische plekje.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

5 april 2021

R, HEERDE

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Betrouwbaar en goede prijskwaliteits verhouding. Vakundig bouwbedrijf afspraak is afspraak
Vanaf ontwerpfase tot oplevering zeer goed werk geleverd. Fijne samenwerking en communicatie. Bouwbedrijf is betrouwbaar vakkundig en komen hun afspraken na.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 9

9,0

22 maart 2021

Paul, Almen

Verbouw: Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Zeer prettige en goed bouwbedrijf
Van het begin tot het eind van onze verbouwing was het contact met mensink prettig. Afspraken werden keurig na gekomen. Als we toch van gedachten veranderend of twijfelde over de keuze die we moesten maken werd er altijd goed meegedacht en oplossing gevonden die we zelf niet hadden bedacht. Er werd ook mee gedacht en gewerkt aan ons strakke tijd schema. We zijn dan ook zeer tevreden en hebben mensink al aangeraden aan andere. En mocht we weer willen verbouwen zouden we zeker weer kiezen voor mensink

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

15 maart 2021

Jan en Annet, Heeten

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Vakmanschap van ontwerp tot realisatie!
Ons levensloopbestendige huis in Heeten zit als gegoten. Het prachtige ontwerp van Marten Ontwerpt is door de vakmensen van Bouwbedrijf Mensink binnen de termijn én binnen budget gebouwd. Het hele bouwproces werd voor ons een feestje; we hebben er van genoten en veel geleerd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10