Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,3

Afspraken nakomen 9,6

Vakmanschap 9,6

Advies 9,2

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 9,0

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

2 augustus 2019

Jacqueline & Rob, Amstelveen

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen

Absolute aanrader!
Een aannemer waar je op kan bouwen, die zijn vak als geen ander verstaat en graag met je meedenkt. Als wij ooit nog een keer gaan verhuizen/verbouwen en een aannemer nodig hebben, maken we gelijk een afspraak met Kwadraatbouw. Een absolute aanrader!

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 augustus 2019

Maresa Simioli, Asperen

Nieuwbouw: Appartement
Verbouw: Garage/schuur

Kwadraat Bouw heeft een motto die ze ook daadwerkelijk nakomen
Doe wat je belooft. Een mooi motto, maar het kunnen loze woorden zijn. Dit is niet het geval bij Kwadraat Bouw. Ze werken schematisch en komen alle afspraken na. Je ziet duidelijk de gewenste structuur en strakke planning van de medewerkers en dat geeft je als klant rust. Een ander unieke eigenschap is dat de medewerkers trots zijn op hun werkgever. Ook de onderaannemers: installatiebedrijven en metselaars, zijn allemaal even vakkundig en werken ontspannen naar een tevreden resultaat toe. Dat schept vertrouwen als klant. Al met al zeer tevreden over dit bouwbedrijf en een aanrader voor iedereen.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

23 juli 2019

Inge Rinkje, Asperen

Vriendelijk, volgens afspraak en goed uitgevoerd.
Zie regel hierboven.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

18 juni 2019

Edwin, Bilthoven

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Top service, prima vakmannen
Kwadraat bouw heeft voor mij een aanbouw verzorgt ter verlenging van mijn woonkamer en keuken. Alles is perfect verlopen, de aanbouw is precies geworden zoals wij hem graag wilde hebben. Er was een duidelijke planning en ze hebben zich netjes aan de planning gehouden, Wat voor mij belangrijk is is een goede communicatie en dat is zeker gelukt. Alles wordt overlegt en niets wordt zomaar uitgevoerd. Ook als het gaat om meerwerk, wordt er eerst afgestemd en pas na akkoord uitgevoerd. Op mail met vragen (en ik had er nogal wat :-) ) wordt snel en duidelijk gereageerd. Ik heb dat als zeer prettig ervaren. Geweldig werk geleverd en zeer professioneel aangepakt. Ik kan Kwadraat bouw aan iedereen aanbevelen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

24 mei 2019

S de Kok, Culemborg

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Zeer betrokken aannemer. Vakbewaam en zeer goede dienstverlening
Kwadraat heeft bij ons een opbouw gerealiseerd. Voortraject qua offerte was duidelijk tegen nette prijs. Toen de opdracht gegeven was, bleken er enkele onvoorziende omstandigheden aan de woning, maar dit is zeer professioneel en direct opgepakt door Kwadraat, waardoor de bouw geen vertraging heeft opgelopen. Tijdens deze periode hebben ze ons zeer goed geholpen qua advies en stonden ze (ook in het weekend) direct klaar toen er zaken besproken moesten worden. Tijdens de bouw liep alles zeer goed. Vaste mensen die er dagelijks waren. Heldere communicatie en gebouwd met vakmanschap! Kortom; wij zijn zeer tevreden en zou Kwadraat zeker aanraden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

7 mei 2019

Elles, Leerdam

Verbouw: Indelingswijziging, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Professioneel, kwalitatief en (klant)vriendelijk
Een fijn bedrijf om je huis door te laten verbouwen. Vakkundig personeel, zijn duidelijk, vriendelijk, denken mee en komen afspraken na. Zowel in de uitvoering als op kantoor prima personeel. Evt. problemen zijn snel en netjes opgelost. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de manier waarop. Aanrader!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

6 mei 2019

Ferdi, Zeeland

Kwaliteitsaannemer die heel klantgericht is
Wij hebben een hele goede ervaring met Kwadraat Bouw. Zij leveren kwaliteit en dachten prima met ons mee in een maatoplossing. Ze hebben prima werk afgeleverd en de werklocaties ook netjes opgeleverd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

10

15 april 2019

Peter en Femke, Rhenoy

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Betrouwbare en professionele aannemer
Wij hebben met de bouw van onze woning een uitstekende ervaring opgedaan met Kwadraat Bouw. Het personeel is kundig, vriendelijk en komt zijn afspraken na. Tijdens het bouwproces werden we goed op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden en de voortgang. Leuke, jonge mensen met passie voor hun werk. De bouwplaats zag er altijd netjes uit (ze kregen zelfs complimenten van de buren). De paar kleine dingetjes die niet goed gingen, werden keurig opgelost. Al met al een hele positieve ervaring! Een echte aanrader.....

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

3 april 2019

Maarten, Zeist

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Een bedrijf dat vakmanschap in huis heeft en zijn werkprocessen prima op orde heeft.
Er is precies gewerkt conform de vooraf gemaakte afspraken. De medewerkers waren deskundig, correct en het gehele bouwproces verliep logistiek uitstekend. Ook werden bepaalde zaken tijdens de bouw nog getoetst en konden we nog meedenken, hoe het uitgevoerd moest worden. Dit gaf vertrouwen vanaf het eerste moment en dit is bevestigd bij de oplevering waarbij er geen noemenswaardige zaken waren die niet correct waren uitgevoerd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 april 2019

Jorik, Leerdam

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Goede aannemer en respectvol personeel
Voor onze aanbouw hebben we een duidelijke en complete offerte gehad. Op onze wens nog wat meerwerk zaken netjes opgepakt en daarnaast geen enkele (onaangename) verassingen. De twee opleverpunten werden zonder problemen en naar tevredenheid afgehandeld. De mensen zelf zijn erg netjes en respectvol (naar ons maar ook naar de buren). Kortom een fijne ervaring en aannemer!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0