Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,2

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,6

Advies 9,1

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 9,0

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

15 april 2019

Peter en Femke, Rhenoy

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Betrouwbare en professionele aannemer
Wij hebben met de bouw van onze woning een uitstekende ervaring opgedaan met Kwadraat Bouw. Het personeel is kundig, vriendelijk en komt zijn afspraken na. Tijdens het bouwproces werden we goed op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden en de voortgang. Leuke, jonge mensen met passie voor hun werk. De bouwplaats zag er altijd netjes uit (ze kregen zelfs complimenten van de buren). De paar kleine dingetjes die niet goed gingen, werden keurig opgelost. Al met al een hele positieve ervaring! Een echte aanrader.....

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

3 april 2019

Maarten, Zeist

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Een bedrijf dat vakmanschap in huis heeft en zijn werkprocessen prima op orde heeft.
Er is precies gewerkt conform de vooraf gemaakte afspraken. De medewerkers waren deskundig, correct en het gehele bouwproces verliep logistiek uitstekend. Ook werden bepaalde zaken tijdens de bouw nog getoetst en konden we nog meedenken, hoe het uitgevoerd moest worden. Dit gaf vertrouwen vanaf het eerste moment en dit is bevestigd bij de oplevering waarbij er geen noemenswaardige zaken waren die niet correct waren uitgevoerd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 april 2019

Jorik, Leerdam

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Goede aannemer en respectvol personeel
Voor onze aanbouw hebben we een duidelijke en complete offerte gehad. Op onze wens nog wat meerwerk zaken netjes opgepakt en daarnaast geen enkele (onaangename) verassingen. De twee opleverpunten werden zonder problemen en naar tevredenheid afgehandeld. De mensen zelf zijn erg netjes en respectvol (naar ons maar ook naar de buren). Kortom een fijne ervaring en aannemer!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

31 maart 2019

Bas, Leerdam

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand

Volledig betrouwbaar, hoge kwaliteit van werk en alle afspraken zijn nagekomen
Vanaf de eerste kennismaking hadden we een goed gevoel bij dit bedrijf. We hebben uitgebreid kunnen vertellen wat we graag wilden doen en op basis hiervan is een uitgebreide en volledige offerte met werkbeschrijving geleverd. De samenwerking was plezierig en de wekelijkse bouwoverleggen zorgden voor een goede afstemming. Het personeel is allemaal even vriendelijk en kundig. De kwaliteit van het geleverde werk is top. Het betrof een zeer grote verbouwing, dus er ging wel eens iets anders dan gepland. Dit werd altijd direct en netjes afgehandeld.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

26 maart 2019

Henk Hammingh, Schoonhoven

Verbouw: Badkamer, Beglazing en kozijnen

Goede service
We hebben al meerdere keren ervaring met hen op gedaan. Laatste keer hebben ze onder andere kozijnen geplaatst. We zijn er zeer content mee.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

16 maart 2019

Arnoud en Petra, Asperen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Keuken

Betrouwbaar bedrijf met vakmensen, perfecte planning en regie.
Wij geven niet vaak hoge beoordelingen, maar voor Kwadraat maken we een uitzondering. Kwadraat Bouw heeft onze nieuwe keuken voorbereid met diverse aanpassingen in timmerwerk, elektra, installaties en vloerverwarming. Onze uitvoerder Bert denkt actief mee en houdt zich volledig aan de planning, ook door een strakke regie op de onderaannemers, Zo is het aftimmerwerk in onze 19e eeuwse stadsboerderij, waar niets recht en haaks is, prima en in stijl uitgevoerd. Eigenlijk is alles professioneel uitgevoerd en volgens planning opgeleverd, waarbij de werkruimte steeds zeer netjes is gehouden. De prijs is eerlijk en het meer/minderwerk wordt duidelijk en waar mogelijk vooraf gecommuniceerd. Klasse!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

5 maart 2019

Frits Berkel, Zeist

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Kundig en klantvriendelijk bedrijf met een erg goede projectplanning.
Wij hebben Kwadraat als een erg goede en kundige aannemer ervaren. Zeer klantvriendelijk. Goed in het overleg tijdens het offertestadium, zeer strakke projectplanning, goed overleg en communicatie tijdens de uitvoering, prima uitvoerder(s) op het werk, werkterrein werd zeer netjes gehouden. En aangevoerd materiaal werd snel verwerkt, waardoor geen rommel op de straat. Ook onderaannemers waren goed en netjes en er was altijd bereidheid tot overleg en afstemming. Algehele waardering tussen de 8 en 9!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

8,0

11 februari 2019

Edgar, Zeist

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Goede service/ betrouwbaar
Betrouwbare aannemer met veel kennis en expertise Echt een aanrader

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

8 februari 2019

Merel en Bart, Amstelveen

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Goede planning, vakkundig personeel, persoonlijke aanpak en perfect resultaat
Kwadraat Bouw B.V. heeft bij ons een dakopbouw geplaatst, dit was de tweede keer dat we een verbouwing met Kwadraat bouw deden (eerste keer in 2016). Net zoals de vorige keer was het een zeer prettige samenwerking die zicht kenmerkte door een zeer goede planning, open communicatie en resultaat wat voldeed aan de gewenste deadline en afwerkingsniveau. Tijdens het verbouwen is het team Kwadraat altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Ook worden geen kosten toegevoegd zonder akkoord/ overleg en er is continu dialoog over de voortgang. Naast de extreem goede kwaliteit, geeft Kwadraat een eerlijke prijs en is het gehele team erg netjes en beleefd. Elke dag word de bouw netjes achter gelaten en bij oplevering (ook zonder eindschoonmaak) is alle perfect bezem schoon. Als we in de toekomst weer (ver)bouwen kiezen wij direct voor Kwadraat, zorgeloos bouwen voor een eerlijke prijs. En zoals een wijsman ooit zei: Het plezier van goedkoop duurt maar even het plezier van kwaliteit duurt een mensenleven. Van ons krijgt Kwadraat een dikke 10!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

18 januari 2019

Peter, Nieuwveen

Aanpassing, Nieuwbouw

Betreft renovatie van een onoverdekt winkelcentrum en diverse winkels
Fijn bedrijf om mee te werken, ook als er nog items uitgezocht of onbekend zijn. Men houd zeker rekening met afspraken die gemaakt zijn met huurders en consumenten/bezoekers.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0