Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,5

Afspraken nakomen 6,9

Vakmanschap 7,9

Advies 6,4

Communicatie 5,6

Prijs/kwaliteit 7,2

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

22 juni 2019

Dennis, Hardinxveld giessendam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder

Fijne en nette bouwer
Gebr Blokland Ze bouwen erg netjes en kwalitatief goede huizen . Kwa huis meer dan tevreden ook de nazorg. Alleen het contact tijdens her bouwen was erg slecht .

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 8

8,0

22 juni 2019

Jan, Hardinxveld-Giessendam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Fijn huis, netjes opgeleverd en bijna alles mooi afgewerkt
Fijn huis, netjes afgewerkt. Weinig punten bij oplevering. Alleen de trappen zouden iets netter kunnen, brede lelijke kieren naast de muren, kan mooier. Tijdens de bouw weinig informatie, dat had wel wat meer mogen zijn.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies nvt

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 8

8,0

22 juni 2019

Vincent, Hardinxveld-giessendam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goed
Heel blij met ons nieuwbouwhuis. Alles is netjes en correct geleverd. Communicatie had we beter gekund.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 5

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 7

7,0

20 juni 2019

Farshid, Hardinxveld-Giessendam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Gebroeders Blokland levert woningen die kwalitatief zeer goed zijn
Ik heb dubbele gevoelens over het gehele traject, voor de oplevering en na de oplevering. Terwijl vóór de oplevering de communicatie en samenwerking met onze klantadviseur zeer moeizaam en stroef ging, werden we na de oplevering aangenaam verrast door de klantvriendelijkheid van de mensen waar we mee te maken hadden en met name de uitvoerders.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 4

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 6

8,0

20 juni 2019

Linda, HARDINXVELD-GIESSENDAM

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Zonnepanelen/zonneboiler

Snel gebouwd, weinig communicatie
Zoals eerder vermeld vonden we de communicatie een hekelpunt, maar dat is het enige waar we over vielen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 6

8,0

20 juni 2019

Sandra, Hardinxveld-Giessendam

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Geen vriendelijke en deskundige klantadviseur.
Geen vriendelijke en deskundige klantadviseur. Niet tevreden over voegwerk en verfwerk. Nog niet alle opleverpunten zijn verholpen.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 2

Vakmanschap 6

Advies 2

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 6

4,0

19 juni 2019

Annet Lems, Brielle

Nieuwbouw: Appartement

Goede communicatie
Ik vind dat de informatievoorziening rond de bouw goed geregeld. Info avond, nieuwsbrieven en kijkmomenten. De huizen worden degelijk gebouwd. Netjes afgewerkt. De groenvoorziening die rondom de huizen meteen is aangelegd maakt het nieuwe wijkje meteen af. Ik ben er blij mee.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

18 juni 2019

Andre, Sliedrecht

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede kwaliteit, moeizame communicatoe
Overall: Goede ervaring met Blokland. Ze bouwen netjes en verzorgd, willen meedenken binnen mogelijkheden. Communicatie verloopt echter zeer stroef en moeizaam, duurt lang voordat er antwoord gegeven wordt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 3

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 8

7,0

18 juni 2019

Petra, HARDINXVELD GIESSENDAM

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Service soms wat star met de wensen, maar wel altijd vriendelijk
Het was een hele ervaring, met wat mindere punten kwa service maar wat betreft de jongens op de bouw en zeker de uitvoerder Arjan een hele fijne ervaring

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 3

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 7

8,0

18 juni 2019

Roy, Hardinxveld-Giessendam

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Uiteindelijk tevreden.
Zie vragenlijst

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 2

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 6

7,0