Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,0

Afspraken nakomen 9,4

Vakmanschap 8,9

Advies 8,2

Communicatie 9,5

Prijs/kwaliteit 7,8

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

29 oktober 2018

Jean-Paul, Huizen

Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging

Zolderverbouwing, prima ervaring!
Voor de renovatie van een houten berging in de tuin en een grondige verbouwing van de zolder tot een slaapkamer (inclusief o.a. aanbrengen grote dakkapel en plaatsing van een vaste trap) zijn we met Eckhardt Bouw aan de slag gegaan. Vanaf het begin (Februari tot eind September 2018) is de heer Eckhardt altijd intensief en enthousiast betrokken geweest en hebben we onze plannen in duidelijke afspraken kunnen omzetten. Wijzigingen tijdens de bouw konden in goed overleg worden doorgezet. Door de verschillende bedrijven (dakkapelbouw, trapbouw, loodgieter, elektriciën en stukadoor) is prima werk afgeleverd. Al met al een prima ervaring en aan te raden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

1 april 2018

L.Bruno, Hilversum

Good work done and results are better than expected
Good communication with Rene, even if I do not speak Dutch, he understands my project and my wishes. Work was done properly and results of the work done (stair + wall and doors upstair) are very nice.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

15 januari 2018

Pannebakker, Laren nh

2 onder 1 kap, Indelingswijziging, Vloer, Badkamer

Zeer tevreden met uiteindelijk resultaat
....

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

8,0

9 januari 2018

J.D.Havenga, Laren

2 onder 1 kap

Zie hierna
Over het algemeen zijn wij tevreden over het geleverde werk. Er is wel enige vertraging opgetreden

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 6

8,0

12 april 2017

Anoniem, Neder Horst Den Berg

Nieuwbouw

De samenwerking bij het vergroten van het raam verliep prettig. De aannemer is duidelijk in de communicatie en daarnaast transparant over evt meerprijs ofwel verlagen van prijs door aanpassing in werkzaamheden. Resultaat is conform verwachting.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,4

11 april 2017

Anoniem, Hilversum

Nieuwbouw

Ga zo door.
Ondanks de drukte van de aannemer kon deze relatief kleine klus redelijk snel ingepast worden. Er is uitvoerig overlegd over de vorderingen. Het resultaat was conform de verwachtingen binnen de 2 weken die er voor stonden. Al met al een heel prettige samenwerking en deze betrouwbare aannemer is zeer aan te raden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

8,1

6 april 2017

Anoniem, Laren

Aanbouw/dakopbouw

Het was een positieve ervaring om samen te werken met Eckhardt bouw. Zeer stipt en correct.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,3

5 april 2017

Anoniem, Laren

Indelingswijziging

Ga zo door
Goede omschrijving van de werkzaamheden Goede voorbereiding en verwachting Goede uitvoering, netjes gewerkt Goede nazorg Goed bereikbaar

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,4

16 januari 2017

Anoniem, Laren

Nieuwbouw

Zo doorgaan!
We hebben een verbouwing van een 50-jaren woning laten verrichten door de firma Eckhardt. Ik vond de communicatie erg prettig, ook vooraf bij het maken van de offerte maar ook tijdens de verbouwing. Ze kwamen met goede ideen en het werk is prima verricht. Zeer tevreden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

2 januari 2017

Anoniem, Bunnik

Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw

Website mag wat minder druk
Verbouwing van de zolder. Bouw van vliering en douch. Alles volgens afspraak en zeer degelijk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0