Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,6

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9,6

Advies 9,6

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9,6

Reviews voor De Boer Bouw & Ontwikkeling

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

25 december 2023

Remco, Urk

Verbouw: Vloer, Keuken, Badkamer

Een hele fijne aannemer die de klant volledig ontzorgt!
Onze ervaringen met De Boer Bouw zijn heel goed. Zij hebben de bouw van onze keuken en badkamer vanaf het slopen tot aan het opbouwen helemaal verzorgd. De communicatie was door middel van één aanspreekpunt erg prettig. Wij werden in het hele proces goed geïnformeerd over de stand van zaken en aanpassingen in de planning werden netjes gecommuniceerd. Over het grootste gedeelte van de onderaannemers zijn wij ook erg tevreden. Dit zijn allemaal vakmensen. Wel adviseren wij om kritisch te blijven voor welke onderaannemer gekozen wordt. Bij een enkele moesten bepaalde werkzaamheden een aantal keer opnieuw, omdat zaken niet juist werkten. Dit heeft uiteindelijk invloed op de klanttevredenheid en de prijs/kwaliteitverhouding. De conclusie is dat wij ontzettend tevreden zijn over De Boer Bouw als aannemer! Wij hadden het niet beter kunnen treffen en raden iedereen aan om een verbouwing door hen te laten verzorgen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

10 mei 2023

John ten Hoeve, Emmeloord

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Fijne ervaring nieuwbouw
In 2023 is onze nieuwbouw woning door de vakmensen van de Boer gebouwd. We kunnen niet anders zeggen: wat een fijne ervaring om dit 'samen' te doen. Met onze wensen werd meegedacht ( en ook uitgevoerd) , op onze vragen altijd een duidelijk antwoord. Als ik weer de keuze zou hebben bij het bouwen van een nieuwbouw woning dan koos ik opnieuw voor de Boer Bouw en Ontwikkeling!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

8 januari 2023

Lenie, Urk

Vakmensen die uitblinken op kwaliteit, communicatie en planning!
De Boer Bouw & Ontwikkeling heeft eind 2022 onze woning verbouwd. Dankzij deze aannemer verliep het proces gestructureerd, netjes en helemaal volgens planning. Het zijn stuk voor stuk vakmensen. De communicatie was super; er was een vast aanspreekpunt en er werd goed meegedacht over bepaalde keuzes tijdens het proces. Tijdens de verbouwing werd er na werkzaamheden steeds netjes opgeruimd en na oplevering zelfs ook schoongemaakt. Het resultaat is een plaatje!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10
Reviews ouder dan 3 jaar bekijken Klik hier