Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,9

Afspraken nakomen 9,7

Vakmanschap 9,9

Advies 9,6

Communicatie 9,7

Prijs/kwaliteit 9,9

Reviews voor De Boer Bouw & Ontwikkeling

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

9 april 2021

Jonathan, Emmeloord

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Top ervaring!
Ik kende de mannen van de Boer Bouw & ontwikkeling van vroeger, had dus enige kennis van hun manier van werken. Vandaar mijn keuze voor deze aannemer. Als gevolg van mijn ervaring op basis van regie de samenwerking aangegaan en dat is een goeie keuze geweest! Zeer efficiënt en in goed overleg is de uitbreiding gerealiseerd. Niets dan lof voor deze mannen. Een absolute aanrader.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 februari 2021

Niek, IJsselmuiden

Verbouw: Indelingswijziging

Absolute aanrader, aannemer die afspraken nakomt en vakwerk levert
In februari 2021 heeft de Boer Bouw&ontw. onze woning verbouwd door onder meer een doorbraak te maken tussen keuken en woonkamer en andere bouwkundige aanpassingen. Vanaf het begin van het traject tot en met de oplevering topwerk geleverd. Aannemer die goed meedenkt in oplossingen, sterk is in communicatie, vakwerk levert en afspraken nakomt. Wat verder opvalt is dat zij secuur en netjes werken. Aan het einde van de werkdag alles keurig achtergelaten en na de afronding werd de keuken/woonkamer volledig schoongemaakt en keurig opgeleverd. Ook niet onbelangrijk, allen zijn zeer prettig in de omgang. Bij toekomstige bouwkundige aanpassingen klop ik weer bij ze aan. Niek, IJsselmuiden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

10 maart 2020

Louw, Emmeloord

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Top aannemer!!!
De Boer Bouw & Ontwikkeling heeft fantastisch werk geleverd! Wat zijn wij blij met onze woning, in detail keurig opgeleverd. Onze bouwinspecteur tijdens de oplevering zei nog heel nadrukkelijk; zo zie je de woningen niet altijd opgeleverd worden. Vol enthousiasme, vakkundigheid en goed personeel heeft de Boer Bouw een prachtige woning voor ons gerealiseerd! Zeker aan te bevelen aannemer!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

20 december 2019

Roel, Emmeloord

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Buitencategorie: fijne samenwerking, goede kwaliteit
De mannen van De Boer Bouw en Ontwikkeling hebben ons vanaf start bouw overtuigd met hun kennis, vakmanschap en heldere communicatie. Tijdens de bouw hebben we nooit lang op antwoorden hoeven te wachten, werden er geen smoesjes verteld, was er continue aandacht voor orde en netheid. Wat heel prettig was, is dat we, in overleg met de uitvoerder, altijd de bouw konden bezoeken. Hierdoor weet je wat er opgeleverd gaat worden. Ook tijdens de oplevering was er alle openheid. Er zijn praktisch geen restpunten. Ik kan deze aannemer van harte aanbevelen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

19 december 2019

Benvan Tilburg, Marknesse

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Uitermate plezierig, meedenkend, correct en oplossingsgericht
Vol vertrouwen gingen wij in zee met Klaas de Boer en zijn team. Alles verliep naar wens en boven verwachting. Op vragen werd vrijwel direct gereageerd, er werd met ons meegedacht, en als er een kleine strubbeling was door weer of materiaal schaarste werd dit direct verteld. Ook bij de oplevering niet of nauwelijks mankementen. En de kleine dingen die er waren, waren door de uitvoerder al aangekruist. Kortom in deze tijd, waar de bomen voor de bouw in de ogen van veel mensen tot in de hemel reiken (wat absoluut niet zo is in mijn optiek) wordt er netjes en secuur gewerkt, met plezierige vaklui met oog voor detail. Als ik ooit een nieuwe zaak laat bouwen, wordt dit onze aannemer. De bouw betrof onze nieuwe 2 onder 1 kapwoning. Aanrader, en wat fijn is, geen afschuiving op onderaannemers, zelf de verantwoording nemen en gemaakte afspraken nakomen. Bedrijf wat bij ons past

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

19 december 2019

Gert, Emmeloord

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Zonder gezeur, meedenkend maatwerk
Prettige “ no nonsense” mentaliteit, met als resultaat een snelle en goed afgewerkte oplevering! Wat wil een koper nog meer! Ook genoeg ruimte voor persoonlijke wensen, wat heeft geresulteerd in de droomwoning die we zochten!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 9

10

11 januari 2018

Anoniem, Emmeloord

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

SUPER!
Vandaag onze woning opgeleverd gekregen en op een paar minieme puntjes na ( die meteen opgelost zijn ) dik, maar dan ook dik, tevreden. Voordat we begonnen met bouwen nooit verwacht dat een oplevering zo gemakkelijk kan verlopen. Het gehele traject was een echte SAMENwerking waarin ‘de mannen van De Boer’ zich wat ons betreft hebben onderscheiden op vakkunde, servicegerichte instelling, oplossingsgerichtheid en heldere en snelle communicatie.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

11 januari 2018

Anoniem, Tollebeek

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Heldere communicatie en duidelijke afspraken met een professionele blik.
De uitbreiding van de woonkamer werd met een helder plan voorbereid. Daarbij werd duidelijkheid gecreëerd voor wat betreft de financiën en de planning. Korte lijnen, vakmanschap, kennis van zaken hebben en een nette werkhouding zorgden voor tevredenheid over het proces en het resultaat. De Boer Bouw en Ontwikkeling profileert zich als een professioneel meedenkend bedrijf.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

10 januari 2018

Anoniem, Emmeloord

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Super! Is er iets wat niet klopt, word het direct opgelost!
Geweldig team! Kon altijd met vragen terecht. Was er een probleem of iets wat niet klopte werd dit direct opgelost. Vakkundig, eerlijk, vriendelijk en er werd met je meegedacht, zelfs de al omwonende buren spraken vol lof over hoe zij tijdens de bouw op de hoogte werden gesteld van eventuele werkzaamheden die hinder konden geven voor hun. Wij raden dit bouwbedrijf iedereen aan!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

26 december 2017

Anoniem, Emmeloord

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Top aannemer en zeer betrouwbaar!
Gedurende de bouw altijd goed contact gehad met de aannemer en opzichter. Mailtjes werden zeer snel beantwoord en wanneer we een vraag stelden, werd er altijd even meegedacht. Tijdens de bouw hebben ze her en der wat meerwerk verricht. Dit werd zeer vakkundig gedaan en de woning is in het geheel met zeer veel zorg gebouwd! Ze zijn zelfkritisch en gaan alleen voor kwaliteit. De bouwplaats was altijd opgeruimd en netjes.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10