Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,1

Afspraken nakomen 9,6

Vakmanschap 9,3

Advies 9,2

Communicatie 9,5

Prijs/kwaliteit 8,7

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

6 juli 2020

Tim en Johanna, Tonden

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Westerhof maakt waar wat ze beloven
Erg fijn en betrouwbaar contact zowel met de mannen op "kantoor" als met de uitvoerende mannen op de bouwplaats. Onze complimenten voor Henk-jan en Richard die de bouw van begin tot eind voor ons hebben begeleid. We zouden zo weer met hen ons volgende huis laten bouwen. Ook na oplevering snelle actie om de laatste puntjes nog netjes af te werken. Kortom erg tevreden en een echte aanrader.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

25 mei 2020

Herbert Derks, Epe

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Kwalitatief goede bouw goed team
In een jaar tijd werd onze droomwoning, een kangaroewoning gerealiseerd. Dankzij het goede meedenken van Henk Jan Holland, Richard Paus en het team van Westerhof werden de puntjes steeds op de i gezet. Inclusief een op maat gemaakte last minute in twee delen open gaande (stal)deur naar onze serre. Topbedrijf en topteam. Wij bevelen Bouwbedrijf Westerhof van harte aan.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

21 april 2020

Martin, Angerlo

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Alles is verlopen zoals we het gewenst hebben!
We hadden nul ervaring wat betreft het laten bouwen van een huis en hoorde in onze omgeving van vrienden en familie (die er wel ervaring mee hadden) dat veranderingen tijdens de bouw vaak moeilijk of niet door te voeren zijn of met hoge kosten gepaard gaan. Westerhof (Henk-Jan) heeft vanaf begin af aan fijn meegedacht en ook tijdens de bouw kom je er achter dat je bepaalde zaken toch anders wilt en was het geen probleem. Het kwam zelfs voor dat we ons een dag voor bepaalde werkzaamheden bedachten en dit nog zonder problemen werd aangepast, ook de kosten van wijzigingen of extra's vielen ons alles mee. Na oplevering ook veel complimenten gehad van de experts die we door het huis hebben laten lopen betreft de kwaliteit en afwerking. Mocht ik in de toekomst weer een huis laten bouwen nemen we zeker weer contact op met Westerhof.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

11 maart 2020

Paula, Nijverdal

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zeer correct
Zeer fijn bouwbedrijf mede door 't personeel wat ons huis gebouwd heeft. Leuke fijne tijd gehad. Mede omdat we naast de bouw woonde en alles mee hebben mogen maken. Kan iedereen dit bedrijf aanraden. Ze nemen de tijd voor je. Korte lijntjes waren er erg prettig.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

12 februari 2020

Marlous, Hierden

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Afspraak is afspraak en heel tevreden
Zowel over de planning, communicatie als de kwaliteit zijn we erg tevreden. Geen opmerkingen. Heel prettig contact gehad met ons vaste contactpersoon, uitvoerder en collega’s.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

28 oktober 2019

Niek Leus, Oldenzaal

Totaal ontzorging
Ons geweldige moderne bedrijfspand is onlangs opgeleverd. Geheel naar wens en zoals afgesproken. Bouw zeer vlot en goed verlopen volgens planning. Westerhof heeft ons als hoofdaannemer totaal "ontzorgd".

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

24 oktober 2019

Christian, Klazienaveen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Uitstekend!
Afgelopen vrijdag is onze prachtige woning opgeleverd door Bouwbedrijf Westerhof b.v. De planning wad zeer strak gecoordineerd waardoor ze snel kunnen handelen. Je weet bij hun waar je aan toe bent. Kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel. Dit zie je aan de materialen die er gebruikt worden. De werknemers zijn heel vriendelijk en hebben veel kijk en ervaring in hun werk. Wat ook een enorm pluspunt was is dat elke avond als ik op de bouw kwam dat alles keurig opgeruimd was. Veel complimenten gehad dat de bouw er zo netjes bij lag. Wij zijn een zeer tevreden klant.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 10

10

24 oktober 2019

Hans, Ruurlo

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Bouwen is vertrouwen en deze zin past bij bouwbedrijf Westerhof!
Na het 1e gesprek waren we er al uit. Dit bouwbedrijf gaan we mee in zee. Nadat we in oktober de aanneemovereenkomst hadden getekend is de bouw gestart in medio januari 2019. 6 Maanden later werd ons huis opgeleverd door Henk-Jan Holland. De enkele zaken die we tegen kwamen werden snel en accuraat opgelost. De duidelijke communicatie en logistiek zorgden ervoor dat we heel tevreden terugkijken op de bouw van ons huis door bouwbedrijf Westerhof.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

22 juli 2019

Eric, Hierden

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goede degelijke en flexibele aannemer
Alles ging in goed overleg en was tot op het laatste moment nog aan te passen. Netjes en degelijk gebouwd en sneller opgeleverd dan gedacht. Alleen de installateur was minder precies, maar is uiteindelijk opgelost

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

17 juli 2019

Barbera, Olst

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Integere aannemer
Een integere aannemer, dat klinkt een beetje als een niet jokkende makelaar of een eerlijke tweedehands autoverkoper. Hoewel vooral negatieve verhalen resoneren en daarmee het slechte imago van de aannemer ongetwijfeld wordt uitvergroot, zit er aan de andere kant ook wel enige waarheid in een cliché. Vandaar dat wij ons gelukkig prijzen met Westerhof in zee te zijn gegaan; de superlatieven buitelen over elkaar heen: helder, communicatief, probleemoplossend, meedenkend, over het algemeen redelijke prijzen voor meerwerk, zonder uitzondering buitengewoon aardig en fatsoenlijk personeel, zowel op kantoor als op de bouwplaats (orderbegeleider Henk-Jan verdient de Nobelprijs voor de meest veelzijdige en humoristische bouwbegeleider ter wereld) en last but not least: een prachtig huis waarin we volop genieten. Ook na de koop werden de onvermijdelijke nieuwbouw-foutjes met de snelheid van het licht geregeld, wat de klasse van dit bedrijf weerspiegelt. We hopen nooit meer een huis te laten bouwen, maar als we het weer doen, wordt het 100% zeker Westerhof.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0