Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,5

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,6

Advies 9,3

Communicatie 9,2

Prijs/kwaliteit 8,9

Reviews voor Bouwbedrijf Wendelgelst B.V.

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

7 maart 2022

Marco, Hoofddorp

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Zonnepanelen/zonneboiler

Vakkundige vakmensen met kennis van zaken
Bouwbedrijf Wendelgelst heeft bij ons een na volle tevredenheid dakopbouw geplaatst. Heldere offerte. Goede afspraken rond planning en uitvoering. Werkmannen zijn vriendelijk en gaan uiterst netjes te werk en denken mee in het bouw proces. Goede kwaliteit materialen en nette afwerking. Wij zijn zeer tevreden met deze mooie opbouw!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

10

8 februari 2022

Roy, Hoofddorp

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Wij zijn helemaal tevreden met onze aanbouw
Wij hebben door bb Wendelgelst een aanbouw/uitbouw laten plaatsen aan onze bestaande woning. Vanaf het eerste bezoek tot de uiteindelijke oplevering is alles goed overlegd en alle afspraken nagekomen. Er wordt meegedacht over de situatie aangezien er in het werk altijd onvoorziene situaties voordoen maar deze zijn altijd in goed overleg opgelost. Ook de 2 vaste medewerkers die bij ons aan het werk zijn geweest (Kevin en Gijs) zijn toppers. Kortom, wij zijn meer dan tevreden. Een echte aanrader.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

25 januari 2022

Michiel, Nieuw Vennep

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken

Zeer vakbekwame en nette aannemer, precies de juiste voor onze verbouwing
Na het eerste gesprek hadden we al een goed gevoel bij deze aannemer. Wendelgelst heeft onze verwachtingen ook meer dan waargemaakt. Alle vakmensen waren even vriendelijk, behulpzaam en de vakkennis droop er vanaf. Het contact met Jurn verliep erg soepel, en snel. De termijnafrekeningen en overzichten waren erg transparant. Geen verassingen achteraf. Al met al erg prettig zakendoen. Ik zal ze zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Bouwbedrijf Wendelgelst B.V.

Bedankt voor de revieuw ! En veel woonplezier !

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

24 januari 2022

Rein, Hoofddorp

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Onderhoud/service

Een betere aannemer konden we niet krijgen!
Al na het eerste gesprek met Wendelgelst hadden we door dat dit een goede aannemer zou zijn voor de verbouwing zoals wij deze in gedachten hadden. Onze ekeuze voor Wendelgelst bleek geen verkeerde. Geen enkel moment hebben we twijfels gehad over de vakkundigheid van deze mensen. Voor ons gevoel ging alles van een leien dakje, en zelfs op momenten dat we dachten dat er iets mis zou gaan, hadden de heren van Wendelgelst de juiste punten al opgepakt en afgewikkeld. Mochten wij in de toekomst nog meer willen gaan verbouwen, dan is dit het eerste bedrijf dat we bellen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

21 september 2021

Michael, Amstelveen

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Beglazing en kozijnen

Zeer geslaagde verbouwing gerealiseerd!
De communicatie tijdens en uitvoering van onze verbouwing was zeer aangenaam bij bouwbedrijf Wendelgelst. Zij hebben voor ons een complete verbouwing gedaan van de zolder en begane grond. Inclusief een grote uitbouw en plaatsen van twee dakkapellen. Alleen maar complimenten en dat zowel tijdens de bouw als tijdens het voor- en na traject. Vakkundig bouwbedrijf op alle vlakken

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

14 juni 2021

jacco vijfhuizen, RIJSENHOUT

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Gewoon goed
Goede prijs kwaliteit verhouding

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

7,0

16 december 2020

Jordi, Aalsmeer

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Onze ervaring is uitstekend
Voor de tweede maal een uitbouw laten doen door Wendelgelst. Wederom goed bevallen. Personeel is erg netjes, vriendelijk en leveren goede kwaliteit!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 9

8,0

18 november 2020

Ad en Joke, Hoofddorp

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken

Professioneel bouwbedrijf met zeer vakkundig personeel.
Wij zijn blij dat wij met bouwbedrijf Wendelgelst in zee zijn gegaan en onze uitbouw door hen hebben laten doen. Een heel professioneel, betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring en zeer vakkundige- en bovenal zeer aardige mensen. De logistieke planning van alle werkzaamheden is zeer goed verlopen. Wij werden steeds op de hoogte gehouden over de werkzaamheden en wanneer en door wie die werden uitgevoerd. Danny en Frank waren samen verantwoordelijk voor het grootste deel van de verbouwing. Echte vakmensen met oog voor detail en het was ook nog eens heel gezellig als zij er waren. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wij bevelen bouwbedrijf Wendelgelst dan ook aan bij iedereen die verbouwplannen heeft. Hartelijke groet, Ad en Joke

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

21 september 2020

W Puijk, Hoofddorp

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging

Fantastisch
Prima, van start tot eind.. heel erg blij met eindresultaat. Steeds de zelfde ploeg over de vloer. Elke dag waren ze druk en eind van de dag werd alles keurig opgeruimd en aangeveegd. Afspraken keurig na gekomen. We werden op de hoogte gehouden wat er ging gebeuren.. Vragen werden beantwoord en zorgen weggenomen. Super. Danny en Frank nogmaals bedankt

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

24 april 2020

Esther Gelton, Nieuw vennep

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Een fantastisch team van professionals!
Voor onze uitbouw hebben we het team van Wendelgelst ingeschakeld. Wat een geweldige en prettige verbouwing hebben wij gehad! Vanaf offertetraject tot aan de oplevering hebben wij van Wendelgelst zeer professionele en vakbekwame mensen ontmoet. Het werken met een vast "koppel" van 2 mannen die een hele brede bouwkundige kennis en ervaring hebben en goed gevoel hebben voor het werken bij particulieren maakte de verbouwingsperiode tot een hele prettige ervaring. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en met een goede snelle afhandeling als gevolg. Wij zullen Wendelgelst altijd aanbevelen bij andere als een fijne en geschikte partij om zaken mee te doen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10