Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,0

Afspraken nakomen 8,0

Vakmanschap 8,0

Advies 8,0

Communicatie 8,0

Prijs/kwaliteit 10

Reviews voor Bouwbedrijf Theo Kruijer B.V.

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

22 juli 2019

Anoniem, Heerhugowaard

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Aanrader!
Wij hebben Bouwbedrijf Theo Kruijer B.V. ervaren als de goede keuze voor de bouw van onze nieuwe vrijstaande woning. Voor de communicatie zijn er korte lijnen tijdens het gehele traject van ontwerp tot prijsvorming en de bouw. Wij zijn 100% tevreden en raden Bouwbedrijf Theo Kruijer B.V. aan voor iedereen die een bouwbedrijf nodig heeft.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

9,0

21 december 2018

Anoniem, Castricum

Aanpassing, Nieuwbouw

Slechte service en asociaal gedrag
Ruim 1.5 jaar na de oplevering van onze vrijstaande woning hebben wij nog steeds zeer veel gebreken die niet worden opgelost, Een compleet raamsysteem wat scheef is geplaatst waardoor het glas scheurt, scheuren in de muren, deuren die niet sluiten etc. etc. Je geeft ze alle kans om het op te lossen, en nu eindelijk (omdat er een juridisch traject is opgestart) stuurt hij zijn onervaren zoon om na 18 maanden eens te gaan kijken wat de klachten eigenlijk zijn. Deze jongen geeft al zijn onderaannemers de schuld, want hem zelf treft geen blaam, maar een gedegen oplossing (behalve wat knip en plak werk) komt er niet. Het is jammer dat wij tijdens het beslissen met welke aannemer we in zee zouden gaan deze reviews nog niet actief waren, want dat had ons een hoop ellende gescheeld.

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 2

Advies nvt

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

22 maart 2018

Anoniem, Castricum

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Mooi product, slechte aftersales
We hebben een mooie woning laten bouwen door bouwbedrijf Theo Kruijer, maar wat hebben wij hier achteraf een ongelofelijke spijt van. Bijna een jaar na oplevering zitten wij nog steeds met een scheur in het raam, lekkage in de voorgevel en scheuren in het hele huis. Communiceren is niet mogelijk met deze mensen, en dat is jammer, het product is mooi, maar de kwaliteit en de aftersales bedroevend. Dus mijn advies is, Kijk a.u.b. even verder voor je beslist, er zijn genoeg goede aannemers.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 2

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 6

2,0