Beoordeel deze aannemer Klik hier
8,2
25 reviews

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,1

Afspraken nakomen 8,3

Vakmanschap 8,2

Advies 8,3

Communicatie 8,1

Prijs/kwaliteit 8,1

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

2 maart 2018

Gerrit Cohen

Vrijstaande woning

Zeer prettige ervaring met Kamphuis, een bedrijf van: een man een man een woord en woord, ofwel afsp
Zeer prettige ervaring met Kamphuis, een bedrijf van: een man een man een woord en woord, ofwel afsp Een zeer flexibel en kundig bouwbedrijf. Met oog voor kwaliteit esthetiek en de klant centraal stelt!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

7 december 2017

Anoniem, Ede

Vrijstaande woning

Specialist in jaren ‘30 bouwstijl, prettige mensen, eerlijk, betrouwbaar, valt goed mee te praten, prima meerprijzen...
Na negatieve verhalen over aannemers ginger wij achteraf gezien wat te achterdochtig het bouwproces in met Kamphuis. Kamphuis heeft al ons wantrouwen jegens aannemers laten verdwijnen, het is een betrouwbare, eerlijke en flexible bouwer. Tijdens het bouwproces hebben wij nog veel zaken aan kunnen passen (vloerverwarming, veranda, afwerking dakgoot, etc.) Afhandeling van zaken (slechts enkele) die net even anders ginger dan voorgesteld gebeurde echt op een prettige manier, ik kan ze aanbevelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

5 december 2017

Anoniem, Zutphen

Vrijstaande woning

No nonsense en betrokken bouwer, betrouwbare partij
.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

7,7

16 november 2017

J. van Uffelen, Ede

Vrijstaande woning

Goed bouwbedrijf en klantgericht
Een opmerking: ze moeten alleen meer aandacht besteden aan de stucasoor. Het stucwerk kan beter.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

8,6

7 september 2017

Anoniem, Huissen

Vrijstaande woning

Zie boven

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

7,0

28 juli 2017

Anoniem, Bilthoven

Vrijstaande woning

Hoge kwaliteit materialen en uitvoering, bouwt conform planning.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 9

8,4

2 juli 2017

C Rink, Huissen

Nieuwbouw

Vakkundig bedrijf. Niels reaggeert snel en goed

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

3 mei 2017

Anoniem, Meppel

Vrijstaande woning

Prettige samenwerk, er kan veel in overleg.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

23 maart 2017

Anoniem, Huissen

Tussenwoning/hoekwoning

De aannemer denk in alle situaties met je mee.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,4

27 november 2016

W. Sparreboom, Huissen

Vrijstaande woning

Op zich prima traject. Vriendelijke mensen. Schilderwerk ondermaats/slordig. Oplossen van nawerk duurt te lang en is ongeorganiseerd. Ze hebben geen overzicht over nawerk dat later wordt aangemeld.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

8,0